casino stocks

MGM Mbusak Rintangan Regulasi Ing Tawaran Kanggo Ndarbeni LeoVegas

Dikirim ing: 20 Agustus 2022, 05:23.

Dianyari pungkasan ing: 20 Agustus 2022, 07:40.

MGM Resorts International (NYSE: MGM) wis ngumumake yen wis entuk persetujuan peraturan kanggo akuisisi LeoVegas AB Swedia.

MGM Leo Vegas
Promo kanggo LeoVegas casino online. MGM entuk persetujuan kanggo ndarbeni perusahaan kasebut. (Gambar: Twitter)

Operator Bellagio ngandika ing Mei nawakake $ 607 yuta ing awis kanggo tuku perusahaan game Swedia lan operator Sportsbook. MGM mbayar kanggo menehi hasil karo awis.

Rampung Penawaran tundhuk karo kahanan sing kasebut ing Dokumen Penawaran, kalebu panriman kabeh ijin regulasi, pemerintah utawa sing padha, persetujuan lan keputusan sing dibutuhake kanggo ngrampungake transaksi kasebut. MGM wis nampa kabeh persetujuan sing relevan.” miturut pratelan. “Mulane, syarat-syarat kanggo nampa kabeh ijin, persetujuan, lan keputusan regulasi, pemerintah utawa sing padha ditindakake.”

MGM nawakake $ 6,20 saben saham kanggo LeoVegas lan ngarepake akuisisi bakal nambah penghasilan saben saham. Transaksi bisa ditutup ing pungkasan taun iki.

Regulatory Victory Tegese akeh

Persetujuan regulasi asring dadi unsur perfunctory ing proses akuisisi. Nanging LeoVegas ora tanpa sabab sing bisa ditindakake.

Ing wulan Juni, Otoritas Kejahatan Ekonomi Swedia (SEC) ngluncurake investigasi babagan kemungkinan perdagangan njero ing saham LeoVegas sadurunge MGM ngumumake proposal pengambilalihan. Kantor Stockholm perusahaan game digeret lan operator banjur ujar manawa kerja sama karo penyelidikan kasebut.

Sadurungé iki Sasi, LeoVegas dianugerahi $ 1,6 yuta paukuman dening UK Gambling Komisi (UKGC) kanggo ora tundhuk karo aturan anti-dhuwit laundering. Operator kasebut nandhang denda sing padha ing Denmark pungkasan Oktober.

Senadyan kontrovèrsi, MGM wis ora flinched lan tau hinted bakal nilar tawaran kanggo ndarbeni operator account leovegas.com, slotboss.co.uk, pinkcasino.co.uk, betuk.com, lan 21.co.uk, antarane liyane. .

“Kaya sing diumumake sadurunge, wektu nampa Penawaran rampung tanggal 30 Agustus 2022,” miturut siaran pers. “Pembayaran kanggo saham sing ditawakake ing Penawaran bakal ditindakake sanalika MGM ngumumake yen syarat Penawaran wis ditemtokake utawa yen MGM mutusake kanggo ngrampungake Penawaran kasebut. Yen woro-woro digawe paling ora 31 Agustus 2022, rampung bakal diwiwiti ing utawa sekitar 7 September 2022.

LeoVegas Bisa Dadi Smart Buy kanggo MGM

Nalika LeoVegas wis winates cahya ing AS – pasar ngendi BetMGM punika operator casino internet dominan lan salah siji saka panyedhiya Sportsbook online paling gedhe – tawaran isih bisa mbayar deviden kanggo para panuku. Iki utamane babagan ngembangake kesadaran merek MGM sing dihormati ing Eropa.

Ing LeoVegas, MGM ora mung nambah jeneng menowo ing donya game online Eropah, iku uga duwe bathi – langka ing industri iGaming US. Kanggo taun sing rampung tanggal 31 Maret 2022, LeoVegas ngasilake bathi $414.24 yuta lan penghasilan sadurunge bunga, pajak, panyusutan lan amortisasi (EBITDA) $50.59 yuta, adhedhasar kurs saiki.

Kanthi LeoVegas, MGM entuk posisi sing nyenengake ing Eropa, ing ngendi tujuane duwe wolung lisensi game ing wilayah Nordic lan ing saindenging bawana. LeoVegas uga operator Sportsbook kondhang ing Eropah, nuduhake tuku dening MGM bisa cocog karo bisnis BetMGM pelamar.

#MGM #Mbusak #Rintangan #Regulasi #Ing #Tawaran #Kanggo #Ndarbeni #LeoVegas