Macau casinos gaming revenue GGR

Maryland Casino Lotre Ngirim Rekam MediaWiki State pa $ 1,5 milyar

Dikirim ing: 16 Agustus 2022, 12:40

Dianyari pungkasan ing: 15 Agustus 2022, 07:08.

Kasino lan lotre Maryland ngasilake luwih saka $ 1,5 milyar ing revenue tax sak 2022 taun fiskal negara.

Maryland casino lotre tax income totoan olahraga
Tabel roulette rame ing Live! Maryland Casino & Hotel ing Agustus 2021. Maryland Casino lan Lotre Maryland kui luwih saka $ 1,5 milyar ing pajak sak negara 2022 taun fiskal. (Gambar: Getty)

Maryland Lottery lan Agensi Kontrol Gaming (MLGCA) ngandika ana enem kasino negara, Maryland Lottery, buku olahraga, lan platform olahraga Fantasi saben dina ngasilake rekor pajek $ 1,511 milyar antarane 1 Juli 2021 lan 30 Juni 2022. dhuwit digunakake kanggo ndhukung sekolah umum. , kesehatan, safety, lan program lan layanan negara penting liyane.

enem casinos komersial negara kasedhiya akeh saka $ 832,3 yuta ing dolar tax. Rekor tax revenue rawuh sawise industri casino Maryland weruh rekor reged revenue game luwih saka $ 2 milyar.

Maryland Casinos nuduhake 20% saka menang game table karo negara. Mesin slot menang net sing taxed ing ukuran tiered sing sawetara saka 40% -61%.

Saka $ 832,3 mayuta-yuta sing casinos dikirim menyang negara sak taun fiskal 2022, bab $ 611,6 yuta diparengake kanggo Maryland Education Trust Dana. Saklawasé $ 106 mayuta-yuta iki disisihake kanggo ngawèhaké impact lokal lan kutha-kutha casino inang, nalika meh $ 90,8 mayuta-yuta iki digunakake kanggo industri racing jaran.

Udakara $ 19,5 yuta digunakake kanggo ndhukung bisnis cilik, minoritas, lan wanita, lan kira-kira $ 4,5 yuta digunakake kanggo program game sing tanggung jawab.

Taun Banner Lotre

Nalika casinos tetep paling Maryland kang sumber revenue tax gambling – enem sifat sing wis bebarengan kui luwih saka $ 4,6 milyar ing dhuwit pendidikan wiwit casino pisanan kabuka ing 2010 – pejabat negara ngandika industri game iku macem-macem.

Ora adoh konco casinos ing syarat-syarat generasi tax punika Maryland Lottery. Lotre sajrone taun fiskal 2022 adol karcis sing regane luwih saka $ 2.66 milyar, sing paling dhuwur ing kabeh wektu. Ing rekaman, Maryland Lottery nglaporake rekor menang $ 673.7 yuta.

Lotre utamané keuntungan Maryland Umum Dana. Lotre ngirim Dana Umum rekor $635 yuta sajrone taun fiskal. Lotre uga mbiayai City of Baltimore School $ 20 yuta lan menehi $ 15.2 yuta kanggo Otoritas Stadion Maryland.

“Kita duwe campuran produk sing padha. Kita ora gumantung banget ing siji bab, “ujare John Martin, direktur MLGCA.

Ekspansi Industri

Anggota parlemen Maryland menehi salam marang para oddsmaker ing Mei 2021 kanthi menehi legal taruhan olahraga. Lan nalika taruhan olahraga online durung diwiwiti, buku olahraga bata-lan-mortir nyedhiyakake keuntungan pajak anyar sajrone kampanye fiskal 2022 negara.

Luwih saka $ 174,7 mayuta-yuta sah wagered ing olahraga wiwit totoan toko pisanan diselehake ing Desember 2021. Oddsmakers nahan $ 19,2 yuta saka tumindak lan ngirim $ 2,8 yuta ing pajak kanggo negara.

Olahraga totoan tax dana negara mentas digawe “Blueprint kanggo Dana Future of Maryland”. Dana iki uga ndhukung pendidikan umum, nanging fokus ing ngembangaken PAUD lan luwih diversifikasi kekiyatan pendidikan umum negara.

totoan olahraga online wis samesthine kanggo nemen nambah kegiatan totoan olahraga legal lan revenue tax. Operasi seluler kasebut bakal diwiwiti ing minggu utawa wulan sing bakal teka.

Platform olahraga fantasi nyedhiyakake tambahan $ 2,5 yuta kanggo Blueprint Future Fund kanthi revenue reged $ 17 yuta sajrone taun.

#Maryland #Casino #Lotre #Ngirim #Rekam #MediaWiki #State #milyar