casino stocks

Macau slot , Tabel Game Plans bisa ngluwihi Sands China

Dikirim ing: 1 September 2022, 05:11.

Dianyari pungkasan ing: 1 September 2022, 05:38h.

Malah distribusi saka mesin slot lan game table tengen resorts terpadu dilakokno dening concessionaires Macau bisa dadi masalah kanggo Sands China, miturut analis Morgan Stanley.

Pasir Cina
Macau Venice. Morgan Stanley ngandika operator Sands China bisa ngrugekke kanggo nyoba kanggo roto-roto disebaraké slot lan game table. (Gambar: YouTube)

Ing pranata saka wilayah administratif khusus anyar (SAR) hukum game, watesan watesan slot kanggo 12.000 piranti ing Macau casino, lan 6.000 game table. Nalika angka kasebut selaras karo tingkat sing katon ing pungkasan kuartal kaping pindho, angka kasebut luwih murah tinimbang sing katon sadurunge pandemi koronavirus. Ing 2019, ana luwih saka 17.000 mesin game ing ajang game Macau, lan 6.739 game table.

Nalika operator Macau koyone nyaman karo syarat revenue taunan watara $ 866.000 saben meja lan $ 37.100 saben mesin (kabeh tokoh ing dolar AS), momok saka regulator duweni potensi prentah equalization saka slot lan game table bisa nimbang ing sawetara konsesi, kalebu Sands China- operator paling gedhe ing SAR.

Yen pengatur Macau nerusake karo ngukur podo, iku tegese saben concessionaire anduweni hak 1.000 Tabel lan 2.000 mesin game. Sing duweni potensi kuwatir kanggo operator Sands China, minangka mlaku limang resorts terpadu ing SAR.

Ora Kabeh Kabar Bad kanggo Sands China

Nalika watesan piranti game / tablet temtunipun gawe kuatir kanggo Sands China, Morgan Stanley cathetan sing plans ambisi kanggo alesan prasaja: Sawetara operator cilik ora duwe dawane kothak kanggo nampung fasilitas game liyane.

Bank kasebut MGM China, sing mbukak loro panggonan ing Macau, minangka conto utama saka konsesi ora duwe kamar kanggo nambah liyane slot lan tabel.

Ing teori, yen plans maju, Sands China lan SJM Holdings bakal ilang metu ing game table. Kangge operator Venetian Macau Galaxy Entertainment lan Melco Resorts & Hiburan kabeh bakal ilang slot , miturut Morgan Stanley.

Ing tangan liyane, MGM China-yen bisa nadhahi tambahan anyar-lan Wynn Macau bakal nambah game table, nalika MGM, SJM, lan Wynn bakal nambah slot saben, Bank ditambahake.

Macau Bisa Nundha Rencana Distribusi

Watesan nomer mesin lan meja kasedhiya kanggo tamu iku salah siji bab. Nanging mesthekake ana distribusi sing padha ing ndonya iku prakara liyane, lan siji regulator Macau bisa uga ora pengin miwiti amarga industri game SAR terus berjuang karo kejatuhan saka pandemi koronavirus.

Sadurungé dina iki, Biro Inspeksi lan Koordinasi Gaming ngandika revenue game reged Agustus (GGR) $ 270,8 yuta, utawa mung setengah saka tingkat Agustus 2019. Analysts ngukur data revenue Macau anyar marang comparison 2019, minangka taun pungkasan sadurunge COVID- 19 krisis. 19.

Kajaba iku, pengatur bisa wegah tinker karo model bisnis Sands China kang, kang umumé mimpin dening massa lan pemain premium – titik tombol ing wektu nalika sawetara Analysts pracaya pasar game VIP Asia-Pasifik isih taun adoh saka mbalekake.

#Macau #slot #Tabel #Game #Plans #bisa #ngluwihi #Sands #China