Macau casinos gaming revenue GGR

Macau mbukak wates kanggo 41 negara 1 September, nanging karantina ing panggonan

Dikirim ing: 31 Agustus 2022, 12:40

Dianyari pungkasan ing: 30 Agustus 2022, 06:54h.

Macau mbukak tapel watese kanggo non-penduduk kanggo pisanan wiwit ngisolasi hub kasino China sanalika sawise COVID-19 dadi pandemi global.

Kasino tapel wates Macau China COVID-19
Wates Macau katon karo resorts casino inggil wilayah ing kadohan. Macau rencana mbukak maneh kanggo lelungan sing teka saka 41 negara, kalebu Amerika Serikat, wiwit 1 September 2022. (Gambar: AFP)

Macau nutup tapel watese kanggo non-residents ing awal 2020. Sanajan pengecualian tartamtu wis diwenehake kanggo petugas kesehatan garis ngarep lan wong manca sing anggota kulawargane manggon ing Macau, Wilayah Administratif Khusus China (SAR) tetep saiki mung bisa diakses kanggo warga daratan China. Hong Kong. , lan Taiwan.

Wiwit Kamis iki, 1 September, Macau bakal ngidini non-residents saka 41 negara kanggo mlebu. Nanging sadurunge wong manca bisa muter Tabel baccarat utawa mesin slot ing salah siji saka akeh kasino ing wilayah, padha kudu ngalami pitung dina saka pengamatan medical ing hotel quarantine sing disetujoni pemerintah.

Kepala Eksekutif Macau Ho Iat Seng ngangkat larangan marang wong manca liwat Perintah Eksekutif No. 166/2022. Kaputusan kasebut ngidini para wisatawan saka 41 negara mlebu SAR, kalebu saka Amerika Serikat, Jepang lan Korea Selatan.

Sing duwe paspor asing isih kudu nuduhake sertifikat uji asam nukleat negatif nalika mlebu pesawat, kendaraan utawa kapal lan nalika mlebu. Biro Kesehatan Macau nerangake pesenan Ho.

Sing teka saka negara lan wilayah liyane saka daratan, Hong Kong utawa Taiwan kudu nuduhake tes koronavirus negatif ing gapura tapel wates, ditambah konfirmasi pesenan karantina hotel.

Kabeh lelungan tambahan kudu menehi janjian pesenan patroli tapel wates kanggo ngalami tes COVID-19 liyane ing sawetara wektu sajrone wektu sepi. Biro Kesehatan menehi label karantina minangka “pitu dina pengamatan medis intensif kanthi sepi,” banjur telung dina “manajemen kesehatan diri.”

Wanted Pengunjung

Ho mbewarakke maneh lelungan internasional lan metu saka Macau ana warta paling sambutan kanggo enem operator casino komersial kutha. Game kasebut meh ora ana ing taun 2022, amarga wabah daratan utama ing awal taun iki – diikuti panyebaran sing paling akeh ing Macau ing musim panas – wis nggawe resort terpadu milyar dolar SAR meh ora ana urip.

Ing Juli 2022, revenue game reged (GGR) $ 3,28 milyar. Iku bab $ 3,7 milyar kurang saka perusahaan menang liwat pitung sasi padha 2021. Kanggo Recovery game migunani kanggo miwiti, Macau casinos kudu pelanggan liyane.

Ing pra-pandemi 2019, Macau nampani luwih saka 39.4 yuta pengunjung. Jumlah kasebut mudhun ing ngisor 5.9 yuta ing 2021 sadurunge mundhak rada dadi 7.7 yuta tamu taun kepungkur. Macau nampa kurang saka 3,5 yuta lelungan ing taun iki nganti Juli.

Vaksin kasedhiya

Minangka bagéan saka prasetya kanggo Beijing kanggo vaksinasi wong akeh, Macau nyedhiyakake vaksin COVID-19 kanggo wong sing lelungan teka saka daratan. Pejabat kesehatan Macau bakal kasedhiya kanggo ngatur vaksin koronavirus basis mRNA BioNTech.

Nalika vaksin gratis kanggo warga China, dosis uga kasedhiya kanggo wong sing lelungan menyang Macau saka luar negeri. Nanging jab sing bakal biaya sampeyan 1.000 patacas ($125).

Vaksin kasedhiya ing Rumah Sakit Universitas Macau. Fasilitas iki dumunung mung saka Cotai Strip lan cedhak sawetara kasino kondhang, kalebu Wynn Palace, MGM Cotai lan City of Dreams.

#Macau #mbukak #wates #kanggo #negara #September #nanging #karantina #ing #panggonan