Macau casinos gaming revenue GGR

Macau Gaming Industry Recovery Swara A taun metu

dikirim ing: September 6, 2022, 08:54h.

Dianyari pungkasan: 6 September 2022, 09:04.

industri game Macau ora bakal mbalekake kanggo tingkat bisnis pra-pandemi nganti paling pungkasan 2023 utawa awal 2024, analis anjog fokus ing enclaves casino China ngandika.

Macau Bernstein Vitaly Umansky, revenue casino gambling
Analis game Macau Vitaly Umansky ngomong karo CNBC babagan prospek industri kasino ing 2 September 2022. Umansky yakin kasino Macau ora bakal bisa bali menyang tingkat bisnis pra-pandemi nganti 2024. (Gambar: CNBC)

Vitaly Umansky, Analyst senior ing Global Gaming ing Sanford C. Bernstein, terus CNBC “Squawk Box” dina Jumuah kepungkur kanggo nyatakake pandangan babagan apa sing dadi pusat game paling sugih ing donya sadurunge COVID-19. Nalika pasar game utama liyane, kalebu Las Vegas, wis cepet mumbul maneh saka pandemi lan saiki ngalami bathi game ngluwihi 2019 tingkat, enem operator casino Macau terus goyang.

Pangopènan China babagan kabijakan “nol-COVID” lan ketaatan Macau marang pendekatan respon pandemi sing draconian wis nggawe lalu lintas lintas-wewatesan mlebu lan metu saka Macau meh ora ana. Umansky ora weruh Tambah ing kunjungan menyang kasino Macau nganti lelungan vacation saka daratan lan pasar jaban rangkah tambah Ngartekno.

Iku ora bakal kelakon ing seprapat utawa malah sawetara sasi. Iki minangka pemulihan setaun utawa luwih, lan kita ora bakal bali menyang tingkat pra-COVID nganti pungkasan taun ngarep lan nganti 2024.

“Iki kasunyatane,” ujare Umansky.

Investor Lansiran

Papat saka enem operator casino ing Macau perdagangan publicly ing AS. Saham perusahaan kasebut tetep kurang saka regane 2019.

Dibandhingake pungkasan Januari 2020, saham Las Vegas Sands mudhun 44%, Wynn Resorts 53% luwih murah, lan Melco Resorts ilang 136% regane. MGM Resorts, kang wis entuk manfaat nemen saka game rekaman ing Las Vegas lan ing sawetara kasino US liyane, mung padhang, minangka rega nuduhake meh 6% luwih dina.

Galaxy Entertainment lan SJM Resorts, loro sing duwe konsesi liyane ing Macau, uga ngalami penurunan kapitalisasi pasar. Saham Galaxy tetep mudhun 16% lan SJM 61% ing ngisor regane Januari 2020.

Umansky menehi saran marang para investor sing nggoleki dhuwit cepet kanggo nggoleki ing papan liya. Nanging kanggo investor sabar, analis Bernstein ndeleng kesempatan.

Minangka investor, sampeyan duwe pilihan kanggo lungguh lan ngenteni, ndeleng data lan terus nonton kunjungan alon-alon. Investor kudu ndeleng kabijakan pemerintah ing China babagan nol-COVID lan nerusake lelungan.

Sing milih ngenteni kahanan operasi sing luwih apik sadurunge nandur modal, Umansky nambah, “bisa uga ilang sawetara bathi.”

Umansky ngandika savvy investor short-term wis digawe dhuwit ing Macau dening tuku lan sade ing stream warta saben minggu lan volatility dhuwur saka papan. Nanging dheweke ngelingake masarakat yen “iki minangka perkara sing angel banget kanggo para investor.”

GGR Tambah

Umansky ujar manawa, nganti China lan Macau ngendhokke watesan wates lan mbusak tes wajib lan karantina, kasino bakal terus goyang.

“Pancen angel banget teka ing Macau,” jelas Umansky. “Meh kabeh gumantung ing nerusake perjalanan.”

Pamriksan game Bernstein kanggo minggu pisanan September ndhukung pratelan Umansky yen luwih akeh wisatawan rekreasi dibutuhake. revenue Gaming kanggo patang dina pisanan ing sasi ana “lemah” miturut makelar, karo casino menang bab $ 11 yuta dina.

Ing September 2019, kasino menang $ 2,7 milyar – utawa udakara $ 90 yuta saben dina.

#Macau #Gaming #Industry #Recovery #Swara #taun #metu