Macau casinos gaming revenue GGR

Macau Casino Kadurjanan Cut dening Meh Setengah, Lapisan Silver Pengunjung Kurang

Dikirim ing: 24 Agustus 2022, 12:55.

Dianyari pungkasan ing: 23 Agustus 2022, 08:00.

Kasino Macau ngalami kedadeyan kejahatan sing luwih sithik sajrone nem wulan pisanan taun dibandhingake karo 2021. Iki minangka salah sawijining sawetara kaluwihan ing Macau, amarga enclave China terus nglawan COVID-19 kanthi njaga wilayah kasebut ditutup kanggo wong njaba.

Kejahatan kasino Macau China COVID-19
A perwira Polisi Yudisial ngadeg njaga ing Macau. Kejahatan kasino Macau wis nolak ing 2022, amarga luwih sithik wong sing diidini mlebu ing pusat kasino China ing tengah-tengah keprihatinan COVID-19. (Gambar: Macau Saben Wektu)

Kantor Sekretaris Keamanan Macau Wong Sio Chak minggu iki ngandika ana 198 kasus kejahatan-related game saka Januari kanggo Juni. Sing mudhun 45% saka 2021, nalika enem operator game komersial ngadhepi 361 tumindak pidana liwat separo pisanan taun.

Ing taun 2021, kahanan COVID-19 wis stabil lan larangan lelungan wis santai lan nambah jumlah pengunjung menyang Macau. statement minggu iki saka sekretaris keamanan diterangno. “Ing hubungane, kejahatan sing gegandhengan karo game uga saya tambah.”

Gambar pandemi Macau diganti kanthi drastis ing pertengahan Juni 2022 sawise wabah kasebut ndadekake Wilayah Administratif Khusus (SAR) meh ditutup. Wabah sadurunge ing daratan nyebabake China ngencengi larangan perjalanan lan Macau mbatesi mlebu.

Kanthi luwih sithik wong sing lelungan menyang Macau ing 2022, kejahatan saya suda.

Money Laundering Quotes

sekretaris keamanan Macau ngandika anggepan ijol-ijolan illicit dhuwit liwat kandhang casino kasir ana masalah utama. Padha tanggung jawab kanggo paling saka miturut omongane uwong kedadosan angkara sak setengah pisanan taun. Nanging biaya pencucian dhuwit mudhun saka taun sadurunge.

Jinis kejahatan liyane sing ana gandhengane karo game, kalebu riba, nyolong, lan nyulik, uga luwih murah. rincian laporan angkara Wong 13 kasus nyolong nyata nang casino, 12 kurang saka ing wektu sing padha ing 2021. Mung siji melu nggunakake Kripik game palsu.

Senajan tapel wates Macau kang tightened bisa tetep akeh aktor ala metu saka casino sawijining, sekretaris keamanan uga ngalembana polisi kanggo target “klompok kriminal” kanggo nyuda angkara. Nanging pejabat pemerintah ora nemtokake manawa penyelidikan apa sing bisa nyusup utawa mungkasi operasi kriminal kasebut.

Minangka sekretaris keamanan, Wong minangka pejabat pemerintah paling senior nomer papat ing Macau. Agensi kasebut tanggung jawab kanggo keamanan lan keamanan umum ing saindenging wilayah, lan ngawasi Polisi Kehakiman. Wong uga dadi anggota Dewan Eksekutif Kepala Ho Iat Seng Macau, sing dadi badan penasehat resmi kanggo pangareping legislatif.

Wong ngandika iku ing kapentingan paling Macau kang bali industri casino wilayah kanggo kekuatan pra-pandemi.

“Kahanan epidemi sing wis luwih saka rong taun wis impact kuwat ing industri game Macau. “Gaming minangka industri pilar ing Macau,”Wong rampung ing laporan angkara casino.

Kajahatan, Fall Game

Pengurangan lalu lintas pengunjung ing 2022 dikreditake kanthi nyuda angkara casino Macau. Nanging kurang lelungan uga mimpin kanggo suda revenue game.

Enem operator casino menang $ 3,3 milyar sak pitung sasi pisanan taun. Sing mudhun 54% – utawa udakara $ 3.8 milyar – wiwit taun 2021.

ekonomi Macau saiki ora bisa urip long term tanpa casinos sawijining. Sektor iki nduwe proporsi gedhe saka populasi wilayah lan tanggung jawab kanggo bagean gedhe saka anggaran taunan pemerintah enclave.

Casinos marang pamaréntah SAR bab $ 14 milyar ing sadurunge-pandemi tax revenue 2019. Sing akun kanggo meh 90% saka total revenue tax enclave.

#Macau #Casino #Kadurjanan #Cut #dening #Meh #Setengah #Lapisan #Silver #Pengunjung #Kurang