Catawba Two Kings

Layanan Streaming Nduwe Pemirsa Nanging Latency Masalah kanggo Taruhan Olahraga

Dianyari: 20/08/2022 11:19

Dianyari pungkasan ing: 20 Agustus 2022, 11:20.

Juli minangka wulan sing bersejarah amarga Nielsen nglaporake manawa layanan streaming dadi bagean gedhe saka pamirsa ing wulan kasebut. Nanging, eksekutif game utama ngandika ana sing teknologi berkembang isih akeh alasan kanggo nambah yen pengin narik kawigaten bettors olahraga.

Logo TNF NFL
Wiwit wulan ngarep, umume paket NFL Thursday Night Ball bakal urip ing Amazon Prime. Nanging, wektu tundha feed streaming bakal dadi tantangan kanggo sing pengin nggawe taruhan ing game. (Gambar: NFLonPrime/Twitter)

YouTube, Hulu, Amazon Prime lan layanan online liyane nyathet 34.8% pamirsa ing wulan kepungkur. TV kabel narik kawigaten 34,4%. Kauntungan layanan streaming kasebut, ujare Nielsen, asale saka pamirsa sing melu acara kaya Stranger Things. Angka kasebut uga nuduhake acara olahraga sing luwih sithik ing wulan kasebut.

Wiwit Juli 2021 nganti Maret, saham sing dipikolehi dening piranti streaming antara 27.7% dadi 29.7%. Wiwit April, layanan streaming wis mangan timbal kabel lan pungkasane ngluwihi.

Kanthi miwiti maneh kuliah lan bal-balan profesional ing sawetara minggu sing bakal teka, ora mesthi manawa layanan streaming bakal tetep ing ndhuwur. Olahraga, sing menarik, bisa uga duwe peran amarga wulan ngarep dadi debut paket bal-balan Kamis Malam eksklusif Amazon Prime.

Layanan streaming bakal dadi siji-sijine cara kanggo nonton 15 game primetime, lan paket kasebut diwiwiti ing Minggu 2 musim NFL. Barisan Perdana kalebu sawetara tim populer, kayata Kepala Kota Kansas, Pittsburgh Steelers, Tampa Bay Buccaneers, New England Patriots, lan Dallas Cowboys.

Lan wiwit taun ngarep, luwih akeh pertandhingan bal-balan kuliah bakal disiarake liwat layanan streaming. Kesepakatan TV Big Ten Conference bubar ditandatangani karo Fox, CBS, lan NBC kalebu sawetara game konferensi sing bakal ditayangake ing layanan streaming Peacock NBC.

Apa iku Latency?

Nalika game bakal narik kawigaten mayuta-yuta pamirso, kalebu pamirso ing 20 negara lan District of Columbia ngendi totoan olahraga online legal, negara saiki teknologi streaming tegese pembuangan nonton game bisa 45 detik utawa luwih konco tumindak saiki.

Adhedhasar Jinis Media, wektu tundha dawa, disebut latensi, disebabake dening cara video lan audio dijupuk lan diproses kanggo ndeleng online. Kanggo sing nonton nganggo kabel utawa TV sing dipasang ing sepasang kuping kelinci lawas, wektu tundha kurang saka 10 detik.

Kanggo akeh sing nonton game kasebut, masalah latensi pancen ora luwih saka masalah cilik, nanging kanggo wong kaya aku sing seneng tweet sajrone game, bisa dadi angel kanggo ngindhari babagan game gedhe sadurunge sampeyan bisa nonton.

Masalah sing padha uga mengaruhi taruhan olahraga sing seneng nggawe taruhan ing game.

Masalah ‘Kritis’ kanggo Diatasi

Ing seri tweets ana wengi, nanggapi kanggo TechCrunch Ing artikel babagan nomer Neilsen, Chief Commercial Officer FanDuel Mike Raffensperger ngakoni layanan streaming minangka masa depan televisi, nanging latensi ndadekake luwih tantangan kanggo sing pengin taruhan ing game utawa asil drive saiki.

Taruhan langsung wis udakara udakara 50% taruhan olahraga ing AS lan jumlah iki bakal tuwuh. tweet Raffensperger. “Amarga luwih akeh wong nonton olahraga langsung liwat streaming, industri kudu ngatasi masalah streaming lag.”

Akeh ing industri totoan olahraga nyana taruhan ing game dominasi pangsa pasar luwih gedhe ing taun teka. Sing nyebabake kapentingan ing operator anyar kayata Betr, sing fokus operasi ing taruhan ing game, lan ijol-ijolan totoan olahraga, kayata Sporttrade sing bakal ngidini bettors kanggo perdagangan posisi ing game nalika maju.

Raffensperger ora mung ngatasi masalah latensi. Nanging nganti saiki, kabeh obrolan online fokus ing lingkungan saiki.

“Ora ana sing menehi solusi sing sregep ing kene, nanging perusahaan sing ngerteni luwih dhisik bakal dadi pemenang nalika gaya iki metu,” tambah Raffensperger.


#Layanan #Streaming #Nduwe #Pemirsa #Nanging #Latency #Masalah #kanggo #Taruhan #Olahraga