Choctaw Casino & Resort – Durant

Las Vegas U-21 Papan Meja Ngajokaken Curfew kanggo Fremont Street

Dikirim ing: 4 Agustus 2022, 09:07.

Dianyari pungkasan ing: 4 Agustus 2022, 09:33h.

A curfew kenceng ngajokaken kanggo Fremont Street gagal gain pertimbangan saka Dewan Kutha Las Vegas ana. Kritikus usulan Walikota Carolyn Goodman ndhukung keputusan dewan kanggo nundha aturan kontroversial.

Walikota Las Vegas Carolyn Goodman
Walikota Las Vegas Carolyn Goodman, foto ing ndhuwur. Dheweke ngajokake curfew sing luwih ketat kanggo wilayah ing sekitar Pengalaman Jalanan Fremont diterusake. (Gambar: KSNV)

Kajaba Goodman utawa anggota dewan kutha ngirim maneh proposal, iku isih mati, KSNVstasiun TV lokal, kacarita.

Curfew bakal ditrapake kanggo wong sing umure kurang saka 21 taun. Sing bakal mengaruhi wilayah sekitar Fremont Street Experience (FSE) ing Downtown Las Vegas.

Watesan kasebut kalebu Ogden Avenue ing sisih lor, 8th Street ing sisih wétan, Carson Avenue ing sisih kidul, lan Main Street ing sisih kulon, dewan kutha tweeted.

Ide kasebut muncul sawise Goodman ketemu karo pemerintah lokal, polisi lan pimpinan bisnis. A shooting fatal dumadi ing FSE ing sasi Juni. Wong loro wis dicekel. shooting liyane njupuk Panggonan ana ing Juli.

Keamanan Ditingkatake Sawise Shooting Paling Anyar

FSE lan Departemen Polisi Metropolitan Las Vegas (LVMPD) nambah keamanan ing wilayah kasebut sawise kedadeyan kekerasan kasebut.

“Kita bakal terus ngevaluasi lan mriksa dampak positif saka keamanan tambahan ing Pengalaman Fremont Street,” ujare kiriman Twitter dewan kota resmi, Rebo.

Kritikus rencana kasebut katon seneng sawise pengumuman curfew sing luwih kenceng kanggo wilayah FSE mati nalika teka.

“ACLU nglawan iki, lan bisa uga bener,” Vital Vegas’ Scott Roeben tweeted ing Rebo.

Iki minangka respon spontan sing gampang kanggo kedadeyan karusakan sing terisolasi, ora mungkin entuk apa-apa. Vital Vegas komentar.

Las Vegas wis ngetrapake curfew winates kanggo wong sing umur 18 taun.

Kurfew anyar bakal nglarang wong-wong sing umure umure 18 lan 20 ora ana ing utawa ing cedhak Fremont Street antarane jam 21.00 nganti jam 5.00 saben dina.

ACLU Lambast Proposal

“Iki minangka upaya paling anyar ing kutha kanggo nyoba privatisasi dalan umum,” ujare ACLU Nevada ing statement sadurunge. Organisasi kebebasan sipil uga nyebat “proposal radikal” sing nglanggar First lan 14th amandemen kanggo Konstitusi AS.

Sanajan disedhiyakake kanthi topeng keamanan umum, kutha Las Vegas utawa Fremont Street durung nyedhiyakake data nganti saiki kanggo nuduhake ancaman keamanan umum sing tambah akeh saka umur 18 lan 21.

“Wong-wong ing antarane umur 18 lan 21 minangka wong diwasa sing sah sing duwe hak Amandemen Pertama sing padha kanggo ngakses papan umum minangka wong sing umure sah kanggo ngombe lan muter,” ujare Direktur Eksekutif ACLU Nevada Athar Haseebullah ing statement. “Apa kutha iki pancen percaya yen wong umur 20 sing sadar mlaku mudhun ing Fremont Street pancen luwih mbebayani tinimbang wong mabuk umur 21 taun?

“Proposal iki usaha khayal liyane kutha kanggo ndalang kanggo ngatasi masalah safety umum, nalika ing kasunyatan, iku mung liyane nyoba kanggo ngowahi forum umum menyang kaca casino pribadi,” tambah Haseebullah.

ACLU ngancam tumindak pengadilan yen curfew anyar dileksanakake.

Senajan Las Vegas Arts District wis shooting anyar, iku ora tiba ing wilayah ditetepake kanggo curfew ketat, lan sawetara nduweni bisnis lokal ora pengin wilayah ing curfew ketat.

Casino.org hubungi juru wicoro Goodman Jace Radke kanggo komentar.

Ing pratelan sing dikirim lewat email, dheweke ujar dewan kutha “pancen milih kanggo mbusak item kasebut saka agenda wingi.

“Tindakan keamanan sing ditingkatake sing wis ditindakake dening Pengalaman Fremont Street, ditambah perwira tambahan babagan pengalaman saka Departemen Polisi Metropolitan Las Vegas lan Wakil Marshal Kutha, duwe pengaruh positif. Dadi, Dewan Kota wis mutusake ora nerusake peraturan jam malam supaya perbaikan keamanan sing ana bisa dievaluasi kanthi lengkap.

#Las #Vegas #U21 #Papan #Meja #Ngajokaken #Curfew #kanggo #Fremont #Street