Pengalaman Cocktail Bertema 'Alice in Wonderland' Njelajah Las Vegas

Las Vegas Turis Golek Podho ing Flamingo Pool, Photos Go Viral

dikirim ing: September 2, 2022, 02:00h.

Dianyari pungkasan ing: 2 September 2022, 02:11h.

Sean McArdle iki seneng nglangi puguh ing Flamingo blumbang Las Vegas nalika ketemu wong kang ora nyana: dhewe. Ora mung ana wong liya sing katon kaya McArdle, dheweke uga nganggo jenggot, topi putih, lan kacamata sing padha. (Akeh wong sing nganggo kacamata njupuk dheweke kanggo nglangi.)

McArdle – 46 taun-lawas nitahake buku komik, filmmaker lan asisten profesor College ing Kent State University – ing kutha kanggo ngrameke ulang 40th kanca kang Dan.

Doppelganger Sean Douglas McArdle
Sean McArdle, pencipta buku komik saka Ohio, pose karo kembar ing blumbang Flamingo Las Vegas. Oh ya, iku McArdle ing sisih tengen. (Gambar: Reddit / @Seandoughlasmcardle)

Dadi iku Kok Ngguyu Aku

Lega kanggo éling apa klompok akeh wong padha pointing lan ngguyu ing wong, McArdle swam doppelganger kang. Setengah jokingly, takon yen dheweke Seth Rogen, ing 40 Taun Virgin aktor McArdle asring misinterprets.

Wong loro mau pose kanggo foto sing diunggah McArdle menyang populer Reddit r / forum lucu. “Aku ora yakin nganti saiki,” tulis McArdle ing foto kasebut, “Kita pancen ana ing simulasi.” Utas kasebut nganti saiki entuk 96,000 upvotes lan mimpin menyang wawancara Show Dina iki.

“Aku katon munggah lan kaya ndeleng ing pangilon,” ujare McArdle ing acara esuk nasional NBC. “Aku wis weruh wong sing kaya aku, nanging wong iki kaya aku. Iku nyata banget.”

Reaksi Reddit

Umume komentar ing benang 2.3K Reddit nyatakake kejut sing padha. “Kacamata, topi, malah jenggot sing pas,” tulis salah satu netizen Reddit panganggo. “Siji-sijine sing bakal nggawe iki luwih apik yaiku yen loro-lorone duwe rambut dada.” Pangguna liyane nulis: “Sampeyan kudu tes DNA. Salah siji saka wong tuwamu duwe sawetara splainin ‘.

Nanging, ora saben wong yakin karo resemblance kasebut. Liyane Reddit pangguna dikirim: “Ana 3 sampeyan ing saben pabrik.”

Reaksi sing ora nyenengake ing omah

McArdle ngandika Dina iki dheweke wis loro cah anom – 13 lan 17 – sing nanggepi beda kanggo ketemu virus saka wong sing katon kaya Rogen.

“Anakku sing paling enom ngira yen dheweke pancen lucu,” ujare. “Pungkasane aku duwe tampilan sing luwih akeh tinimbang dheweke saka TikTok.” McArdle ujar manawa foto kasebut nyebabake kuatir kanggo putrane sing umur 17 taun.

“Covid nyerang ing wektu sing aneh kanggo dheweke lan uripe,” ujare. “Dadi dheweke duwe rasa kuwatir sosial lan liya-liyane. Dheweke duwe rasa kuwatir sosial sing kapindho nalika ndeleng dheweke, ndeleng wong liya sing cedhak banget. ”

#Las #Vegas #Turis #Golek #Podho #ing #Flamingo #Pool #Photos #Viral