Pengalaman Cocktail Bertema 'Alice in Wonderland' Njelajah Las Vegas

Las Vegas Strip bisa pindho, ahli ngandika

Dikirim ing: 19 Agustus 2022, 06:40.

Dianyari pungkasan ing: 19 Agustus 2022, 07:07.

Apa sampeyan siyap kanggo Las Vegas Strip kang pindho ing ukuran dina? Miturut sawetara ahli Las Vegas, iku ing kertu.

US casino gambling revenue Olahraga totoan GGR
Turis baris ing tandha “Welcome to the great Las Vegas” kanggo njupuk foto saka landmark apik. Tandha kasebut bisa uga kudu dipindhah sajrone dekade sabanjure, amarga koridor resort Sin City alon-alon nggedhekake kidul. (Gambar: Casino.org)

Strip kasebut dawane 4,2 mil wiwit tandha “Welcome to Great Las Vegas” dipasang ing cedhak lawang bandara lawas ing 1959. Iki isih ana saka Sahara Avenue ing sisih lor nganti Russell Road ing sisih kidul, sanajan hotel ing dalan. . kabeh beda. Nanging, ing dasawarsa sabanjure, tandha apik kudu dipindhah maneh 4,2 mil kidul.

pangembang basis LA Oak View Group mbangun 3 milyar arene lan distrik hiburan karo 20.000 kursi lan 2.000 casino kamar hotel ing mantan kelet ing Blue Diamond Road. Dijadwal kanggo miwiti construction ing 2023 lan mbukak ing 2026, iku bakal Occupy 25 hektar cedhak prapatan I-15 lan I-215, jejer kanggo terminal Las Vegas kanggo ngrancang Brightline alur kacepetan dhuwur antarane LA lan Las Vegas.

Kanthi kamungkinan saka stadion olahraga liyane ing Sahara Avenue, kang bisa nerjemahake menyang 8-mil Trail diwatesi ing loro ends dening stadion olahraga. (Executives karo Oakland A wis rembugan karo Phil Ruffin, pemilik Circus Circus, babagan mbangun ngarep sabanjuré ing 37-hektar Las Vegas Festival Grounds. Nanging, iku adoh saka tartamtu, lagi uga rembugan kanggo $ 1 milyar stadion. ing pembangunan campuran. $12 milyar ing pinggir banyu Oakland.)

Ho Kidul!

Apa wae sing kedadeyan ing sisih lor sing wis maju, Strip resmi miwiti migrasi mangidul tanggal 13 September 2021, nalika Raiders main game pertama karo para penggemar ing Stadion Allegiant. Ing dina iku, tim anyar $ 1,9 milyar, 65.000 kursi ngarep konco Mandalay Bay enggal rubah sisih kidul Strip menyang hub olahraga anyar.

Dadi misale jek ora ketepakan, ing Juli 2022, groundbreaking saka $ 550 yuta Dream Las Vegas Hotel & Casino kidul Russell Road. (Resort 531-kamar wis samesthine kanggo mbukak ing 2024.) Utawa Station Casinos, ing sasi padha, mbayar $ 172,4 yuta kanggo 126 hektar tanah kanggo mbangun resort casino anyar ing pojok kidul-kulon Las Vegas Boulevard lan Cactus Avenue.

“South Las Vegas Strip nggantosi salah siji saka sawetara wilayah wutah potensial kanggo game lan hiburan koridor menyang mangsa,”Tim Leiweke, CEO saka Oak View Group, ing release penet.

Alan Feldman, mantan eksekutif MGM Resorts International, bubar marang Las Vegas Review-Journal sing Mungkin Strip pungkasanipun bisa telu ing ukuran, ndawakake kidul kanggo M Resort ing Las Vegas Boulevard South lan St. Rose Parkway-sanajan pangembangan luwih bisa diwatesi dening pasukan liyane saka pasar.

“Ing sawetara titik, banyu bakal dadi faktor watesan,” ujare Feldman ing koran kasebut. “Meh.”

#Las #Vegas #Strip #bisa #pindho #ahli #ngandika