Pengalaman Cocktail Bertema 'Alice in Wonderland' Njelajah Las Vegas

Las Vegas Raiders Mbayar $ 16M kanggo Salah Parking Spaces dhewe

dikirim ing: September 16, 2022, 02:28h.

Dianyari pungkasan ing: 16 September 2022, 03:13.

Las Vegas Raiders wis dituku 2,7 hektar saka Stadion Allegiant, miturut cathetan Kantor Penilai Clark County. Tuku $ 16,560,000 ngrampungake rencana sadurunge kanggo hotel ing kana. Raiders ora duwe niat kanggo tuku properti ing 5585 Polaris Ave., nanging parkir ekstra minangka taruhan sing apik.

Las Vegas Raiders Parking Lot
Las Vegas Raiders wis tuku parking Lot S dhewe (dikenali ing sisih tengen ngisor dening balon biru). Lapangan bal-balan suket alam Allegiant ing sisih tengen, direndhem ing srengenge Vegas nalika ora dienggo. (Gambar: clarkcountynv.gov)

Tanah kasebut wis kalebu Lot S stadion, kanthi biaya parkir $ 100.

Dheweke mesthi golek pilihan kanggo parkir sing luwih cedhak lan ing papan. Komisioner Clark County Michael Naft, kang distrik kalebu tanah, speculated ing Las Vegas-Review Journal.

Nalika Allegiant dibangun, Raiders tuku 17,3 hektar ing cedhak omah 65.000 kursi ing sisih lor $ 28 yuta. Iku cukup kanggo 2.700 spasi parkir. Miturut situs web Allegiant, luwih saka 35.000 mobil bisa diparkir ing jarak mil saka stadion.

Cepet

Osprey Real Estate Capital sade rong hektar saka Raiders paket anyar, kang partnered karo Huntington Hotel Group ing 2018 kanggo mbangun hotel 300-kamar ana. Plans kanggo hotel liyane ing pemblokiran padha dicethakaké sadurungé iki Sasi Рhotel non-game sing durung dijenengi karo 340 kamar ing 19 jubin.

Manajer Pangembangan Pojok Anyar bakal nggawa proposal kasebut menyang Komisi Clark County kanggo disetujoni tanggal 4 Oktober lan ngarep-arep diwiwiti ing awal 2024.

Punika rawuh Lingkungan!

Siji bab sing mesthi: Prices ing wilayah skyrocketing. Miturut cathetan Clark County Appraisal Office, Raiders mbayar luwih saka kaping pindho kanggo plot anyar saka rong paket total sing didol ing 2018 lan 2019. Tilas industri ing bekas pinggiran pinggiran kidul Las Vegas Strip ana. dicap “Distrik Stadion” dening Dewan Komisaris Kabupaten. ing wulan Juni 2021.

Ing nem wulan pungkasan taun 2021, luwih saka 1 yuta tamu digawa menyang wilayah kasebut dening NFL lan game bal-balan, konser, lan acara liyane sing dianakake dening stadion, miturut Las Vegas Convention and Visitors Authority figures. Senadyan meh $ 1,9 milyar ing biaya construction – $ 1 milyar saka Raiders lan $ 750 yuta saka pendanaan umum – stadion pumps $ 620 yuta menyang ekonomi Las Vegas saben taun, miturut prakiraan ing Raiders website.

Tuku menyang tetanggan sadurunge rencana konstruksi Allegiant diumumake ing 2016 minangka luck acak kanggo pamilik properti ing kana. Dheweke kalebu David Copperfield.

Magicians nindakake ajeg ing MGM Grand lan duwe kombinasi warehouse Piandel lan museum pribadi cendhak mate kulon stadion. Dheweke sadurunge ngandhani RJ dheweke wis nolak sawetara tawaran kanggo ngedol.

#Las #Vegas #Raiders #Mbayar #16M #kanggo #Salah #Parking #Spaces #dhewe