casino stocks

Las Vegas Panggonan kanggo Pariwisata Happiness, ngandika Club Med

Dikirim ing: 28 Agustus 2022, 06:50.

Dianyari pungkasan ing: 28 Agustus 2022, 08:10.

Mesthine, Disneyland minangka papan sing paling seneng ing donya. Nanging miturut survey Club Med, Las Vegas duwe kredensial liburan seneng dhewe.

Las Vegas Happiness
Las Vegas Strip. Kutha iki paling dhuwur ing survey rasa seneng liburan ing Amerika Utara Club Med. (Gambar: TheStreet.com)

Ibukutha casino US rangking pisanan ing survey Club Med saka “tujuan vacation paling seneng” ing Amerika Utara lan kaloro ing jajak pendapat global, konco mung Bali. Kutha diwenehi peringkat kanthi skor saka 0-100 ing faktor kalebu kejahatan/keamanan, keramahan LGBTQ +, aktivitas ruangan, biaya alkohol, fasilitas dina, spa lan pusat kesehatan, lan rasa seneng kutha sakabèhé.

Las Vegas wis pinggiran thanks kanggo sawetara saka sudhut aktivitas dina, sampurna kanggo pengunjung planning make paling Tetep! Uga Las Vegas; New Orleans, Vancouver, San Francisco lan Washington padha ditingkat ing ndhuwur 5 tujuan. New Orleans dadi nomer loro kanthi skor kebahagiaan 26,8 saka 100. miturut Club Med.

New Orleans minangka kutha Amérika Lor kanthi skor paling dhuwur babagan keramahan LGTBQ +. Kaya Las Vegas, omah Mardi Gras nawakake akeh restoran kelas donya. Kutha Crescent uga minangka papan kanggo Harrah’s New Orleans, sing lagi direnovasi lan pungkasane bakal dijenengi Caesars Palace.

Las Vegas: Games lan Happiness

Temenan, pemandangan pariwisata Las Vegas umume dibangun ing game casino, lan ora ana jaminan manawa pengunjung bakal ngalahake omah kasebut. Ing kasunyatan, omah duwe pinggiran ing saben game ing lantai.

Senadyan kasunyatan sing kelangan dhuwit ing slot utawa tabel bisa uga ora dadi pengalaman penake, skor rasa seneng Las Vegas nyengsemaken. Nalika main game, alkohol gratis. Kajaba iku, Sin City minangka papan kanggo restoran sing misuwur ing saindenging jagad, akeh pilihan hiburan ing njaba game, lan sawetara resort Strip terpadu duwe spa lan pusat kesehatan. Kutha iki uga skor apik nalika nerangake LGBTQ + Hospitality.

“Kanthi luwih saka 40 kegiatan ruangan, Las Vegas minangka papan yen sampeyan pengin ngulandara. Kutha iki uga nduweni skor safety dhuwur, supaya sampeyan bisa aran nyaman njelajah kabeh sing Las Vegas wis kurban, “tambah Club Med.

Ora ana ndhuwur liyane 10 kutha Amérika Lor ing survey Club Med minangka pusat game, saben. Nanging New Orleans duwe Harrah kasebut. Los Angeles minangka papan kanggo sawetara kamar kertu. Lan ana sawetara kasino ing wilayah Toronto.

Dominasi Las Vegas

Ing survey global Club Med, mung telung kutha AS – Las Vegas, New Orleans, lan San Francisco – sing dadi 10 paling ndhuwur. Sing liyane yaiku Bali, Barcelona, ​​​​Amsterdam, Budapest, Vancouver, Dubai lan Rio De Janeiro.

Las Vegas wis tradisi minangka salah siji saka kutha paling kerep dibukak ing AS. Lan ing tengah slump Macau kang, Sin City vying kanggo makutha hub casino paling gedhe ing donya, minangka diukur dening revenue game reged (GGR). Titik data liyane nyorot dominasi kutha ing papan lelungan Amerika Utara.

Ing kuartal kapindho, Caesars, MGM, lan Wynn saben kacarita tarif pendhudhukan saben dina lor 90%, karo operator Harrah ngirim revenue saben wulan paling apik saben kamar kasedhiya (RevPAR) ing sajarah. Wynn nyathet tarif saben dina rata-rata 40% ing ndhuwur tingkat pra-pandemi.

A mbalek maneh ing bisnis konvènsi lan klompok klumpukan, kang sawetara analis pracaya bakal kelakon ing 2023, bakal dadi cara dawa kanggo nyonggo Las Vegas, yen mbuwang konsumen nolak.

#Las #Vegas #Panggonan #kanggo #Pariwisata #Happiness #ngandika #Club #Med