Macau casinos gaming revenue GGR

Las Vegas Casino Union nampa VP Kamala Harris ing MGM Grand

Dikirim ing: 11 Agustus 2022, 02:49h.

Dianyari pungkasan ing: 11 Agustus 2022, 03:05.

Las Vegas casino serikat makili 60.000 buruh industri game tengen Nevada ketemu minggu iki karo Wakil Presiden Kamala Harris kanggo ngrembug sawetara masalah mencet.

Serikat kasino Las Vegas Kamala Harris
Wakil Presiden Kamala Harris ngunjungi pawon ing MGM Grand ing 10. Agustus 2022. Uni Culinary, Las Vegas casino serikat dominan, tuan rumah VP ing mandeg ing Southern Nevada. (Gambar: Culinary Union)

Uni Culinary, afiliasi saka klompok pegawe nasional Unite Kene, sarwa dumadi demo ngarep karo VP ing MGM Grand Las Vegas Hotel lan Casino . Harris njupuk dipikir cedhak carane siji saka resort terpadu paling gedhe ing Strip dadi konco sing pemandangan.

We are pleased kanggo welcome wakil presiden Amerika Serikat. Kita ngundang dheweke nemoni para pekerja perhotelan lan bungah banget dheweke teka. ngandika Ted Pappageorge, sekretaris-treasury saka Uni Culinary.

Harris ana ing kutha kanggo tujuan utama ngomong ing Konvensi Konstitusi Steelworkers 2022, sing dianakake ing MGM Grand Marquee Ballroom. Nalika Harris ora menehi wicara resmi nalika patemon serikat casino, kang ngandika marang steelworkers.

“Nalika upah serikat buruh mundhak, upah saben wong mundhak,” ujare Harris, panyengkuyung serikat buruh, kaya Presiden Joe Biden. “Nalika papan kerja luwih aman, kabeh papan kerja luwih aman. Lan nalika serikat pekerja kuwat, Amerika kuwat.”

Union Casino Dhiskusi Points

Uni Kuliner ngandika Casino.org sing organisasi buruh ngrembug masalah karo wong liya ing negara.

Pejabat Uni ujar manawa lagi ngobrol babagan tingkat tipping dhuwur saka pamrentah federal, ana sing dijaluk Uni Kuliner supaya IRS mudhun.

Tingkat alokasi tip terus dadi 8% sawise nyuda sementara ing tengah pandemik. IRS nganggep tingkat tipping rata-rata 8% ing layanan sit-down ing restoran lan bar. Lan dhuwit kasebut minangka penghasilan kena pajak, para bartender lan pelayan kudu ngajukake pengembalian pajak taunan.

Uni Culinary, uga Senator Nevada Catherine Cortez Masto lan Jacky Rosen, loro Demokrat, uga nyuwun IRS kanggo ngurangi tingkat alokasi tip standar kanggo 4-5%. Dheweke ujar manawa tingkat 8% saiki njupuk dhuwit sing dibutuhake saka cek buruh ing tengah-tengah inflasi sing terus-terusan.

Uni uga njaluk Harris mriksa maneh kampanye kanggo mbatesi kenaikan sewa ing North Las Vegas. Klaim kuliner, ekuitas pribadi lan perusahaan real estate entuk komunitas omah lan unit sewa ing tengah pandemik. Wong-wong mau nudhuh perusahaan-perusahaan sing saiki ngunggah-unggahi rega warga kanthi kenaikan sewa sing panas.

“We wis obrolan apik bab tarif alokasi tip IRS dhuwur lan pajak padha nemtokke ing kulawargané makarya, lan babagan omah massive lan nyewa profiteering ing saindhenging negara, utamané kene ing Nevada,”Pappageorge. “Kita njaluk Harris ngadeg karo kita lan ngatasi masalah sing diadhepi kulawarga kerja iki.”

Harris Opportunity 2024

Taruhan politik ora yakin manawa Kamala Harris bakal dadi presiden wanita pertama ing Amerika Serikat liwat pemilihan 2024. Bursa taruhan Smarkets menehi dheweke mung 5% kasempatan kanggo entuk paling ora 270 votes Electoral College sajrone rong taun.

Sanajan ana acara FBI ing omahe Mar-a-Lago Florida minggu iki, mantan Presiden Donald Trump dadi juara ngarep kanthi kemungkinan menang 23% ing taun 2024.

#Las #Vegas #Casino #Union #nampa #Kamala #Harris #ing #MGM #Grand