Pengalaman Cocktail Bertema 'Alice in Wonderland' Njelajah Las Vegas

Lapangan Playoff Football College Ngembangake, Nambah Peluang Hosting Vegas

dikirim ing: September 2, 2022, 05:13h.

Dianyari pungkasan ing: 2 September 2022, 06:07.

Kanselir universitas sing ngawasi College Football Playoffs milih dina iki kanggo ngembangake model pasca musim kanggo nemtokake juara nasional. Turnamen kasebut bakal dadi saka papat dadi 12 tim paling anyar ing musim 2026. Iki nambah kemungkinan Las Vegas dadi tuan rumah Kejuaraan Nasional CFP wiwit taun 2027.

Stadion Allegiant, Las Vegas Raiders
Stadion Allegiant nadhahi 65.000 penonton. Peluang kanggo dadi tuan rumah Kejuaraan Playoffs Football College Nasional ing 2027. (Gambar: allegianstadium.com)

Ing voting unanimous, presiden nyetujoni proposal asli 12 tim. Sampeyan mbutuhake enem juara konferensi peringkat paling dhuwur lan enem pilihan utama, sing ditemtokake dening panitia pilihan, kanggo lolos menyang babak playoff. Rincian liyane bakal diputusake dening 10 komisioner konferensi FBS lan direktur atletik Notre Dame Jack Swarbrick wiwit minggu ngarep ing Dallas.

“Iki minangka dina sing bersejarah lan nyenengake kanggo bal-balan kuliah,” ujare Presiden Mississippi Mark Keenum, ketua dewan Pers sing gegandhengan. “Tim liyane, luwih akeh partisipasi lan luwih akeh kasenengan kanggo para penggemar, alumni lan atlet siswa.”

Padha uga apik kanggo Las Vegas, sing Stadion Allegiant 65.000 kursi, dibukak ing 2020, wis dianggep sedhela kanggo Kejuaraan Nasional CFP 2025. Yaiku, nganti konflik jadwal karo Consumer Electronics Show (CES) sing nguntungake mbatalake. kamungkinan. (Saben taun ing awal Januari, CES ndudohke luwih saka 170.000 wong kanggo Las Vegas Convention Center, lan padha kumpa bab $300 yuta menyang ekonomi Las Vegas.)

Babak playoff 12 tim kemungkinan bakal nyurung game juara nganti akhir Januari, mbusak konflik karo CES.

“Aku ora pengin mandheg ing kesempatan sapa wae, nanging yen sampeyan ndeleng perkara sing kita goleki … Las Vegas duwe kabeh,” ujare direktur eksekutif CFP Bill Hancock. Las Vegas Review-Journal bali ing April. “Kita durung kerjo bareng karo panitia tuan rumah ing Las Vegas, mula ora ana rekaman trek sing bisa nindakake kewajibane. Nanging ana rekor sing kuat karo pertunjukan liyane sing sukses banget.

Hancock ngandika RJ sing CFP ngevaluasi sawetara faktor nalika nimbang situs mangsa, kalebu kualitas hotel, ajang, layanan online, lan sajarah hosting acara utama.

Kabeh Taun Ngarep Saiki Diomongake Kanggo

Nalika CFP bakal ngalih fokus kanggo nemtokake lokasi juara mangsa ora cetha. Nanging, Atlanta diumumake tanggal 16 Agustus minangka tuan rumah 2025, ngisi bolongan pungkasan ing jadwal kasebut. (Game 2023 bakal dianakake ing Los Angeles, game 2024 ing Houston, lan game 2026 ing Miami.)

Ing Januari, Las Vegas dijenengi situs kanggo Super Bowl LVIII ing 2024. Miturut Konvènsi lan Pengunjung Association Las Vegas, game bal-balan samesthine kanggo inject $ 500 yuta menyang ekonomi Las Vegas, ora kalebu $ 70 yuta lokal lan negara bagean. . income tax.

“Aku ora pengin nggawe prediksi exaggerated utawa janji, nanging kita mesthi kesengsem karo apa kita wis katon saka Las Vegas,”Sa Hancock. RJ.

#Lapangan #Playoff #Football #College #Ngembangake #Nambah #Peluang #Hosting #Vegas