Pengalaman Cocktail Bertema 'Alice in Wonderland' Njelajah Las Vegas

Langka Orange Lobster Ngalahake Vegas Odds ing Downtown Steakhouse

Dikirim ing: 15 Agustus 2022, 07:37.

Dianyari pungkasan ing: 15 Agustus 2022, 08:28.

Barry kang Downtown Perdhana ing Circa Resort & Casino menang lobster lotre ana. A steakhouse ing downtown Las Vegas announced wis ketemu lobster oranye, kamungkinan kacarita akeh bab siji ing 30 yuta.

“Sanalika aku weruh iki ayu, lobster padhang ing kothak dikirim menyang kula, Aku ngerti iku ibu,”Says Barry kang Downtown Perdhana chef / pemilik Barry Dakake. Casino.org. “Aku durung nate weruh sing kaya ngono!”

lobster Orange, Barry kang Las Vegas langka
A lobster oranye langka disebut Rio Orange ditampilake ing Barry’s Downtown Prime ing Circa jejere lobster colored biasa apes. (Gambar: barrysdowntownprime.com)

Lobster – kang Dakake jenenge Rio Orange sawise Kali Orange ing Afrika – uga cukup begja. Tinimbang digodhog nganti mati, dheweke bakal dipamerake ing akuarium SeaQuest Las Vegas ing Boulevard Mall, ing ngendi dheweke bakal urip ing salawas-lawase urip oranye alam.

“Wong-wong padha kerja lembur, tangi dheweke tangki gedhe,” ujare Dakake. “Aku bakal nggawa dheweke mrana saiki.”

Ora Cepet, Barry…

Ing sasi kepungkur, Red Lobster ngumumake yen disimpen kalih lobster oranye saka pot. Ing tanggal 12 Juli, staf ing lokasi Hollywood, Florida nemokake siji ing kiriman kasebut. Dheweke dijenengi Cheddar lan digawa menyang Akuarium Ripley ing Pantai Myrtle, SC. Udakara sewulan mengko, staf ing Red Lobster ing Meridian, Miss. ketemu lobster jeruk liyane, Biscuit, kang saiki manggon ing Ripley kang Aquarium saka Smokies ing Gatlinburg, Tenn.

Statistik produksi lobster diwilang ing basis pound, supaya kita ora bisa ngomong manawa. Nanging mesthi ora ana 90 yuta lobster sing dilayani saben wulan ing AS.

Carane Langka Is Lobster jeruk?

Bill Murphy, spesialis lobster ing Akuarium New England, ujar: Digawa mulih bilih langka lobster jeruk wis suda kaping telu. Saiki mung siji-10– yuta lobster. Miturut Murphy, kemungkinan entuk lobster biru (siji ing 2 yuta), utawa lobster kuning utawa calico (siji ing 30 yuta), lan lobster putih (siji saka 100 yuta) tetep padha.

“Lobster oranye langka, nanging bisa uga ora kaya sing dikira sadurunge,” ujare Jared Durrett, direktur Aquarium of the Smokies farm Ripley, ing pratelan babagan kontroversi kasebut.

Durrett nerangake: “Lobster entuk werna saka pigmen sing dikonsumsi ing diet. Yen lobster oranye iki dipanen saka wilayah sing padha, bisa uga diet lokal ngemot pigmen sing, nalika dipasangake karo genetika lobster, nggawe warna oranye sing kita deleng.”

Dadi Apa Rio Oranye Ing Pot?

“Ora, dheweke isih bakal nyumbang,” ujare Dakake. “Apa wae nomer – siji ing 10 yuta utawa siji ing 30 yuta, iku isih lobster langka. Kaya menang lotre.”

#Langka #Orange #Lobster #Ngalahake #Vegas #Odds #ing #Downtown #Steakhouse