Bernard Chong

Ladbrokes Ndadekke Rocky Balboa Bintang ing Iklan Anyar

dikirim ing: September 13, 2022, 12:49h.

Dianyari pungkasan ing: 13 September 2022, 12:49.

Rocky Balboa wis dadi tokoh abadi wiwit 1976 lan ora bakal ilang. Karakter Sylvester Stallone ninggalake tandha luwih saka sapisan ing layar gedhe lan cilik lan saiki katon maneh ing layar cilik liwat operator game Ladbrokes.

Rocky II
A pemandangan menowo saka Rocky II, karo Sylvester Stallone mlaku liwat lurung-lurung Philadelphia. Ladbrokes wis ngowahi penampilan Rocky dadi komersial anyar lengkap karo pemain 2022. (Gambar: IGN)

Rocky katon ing iklan anyar kanggo operator, miturut kaca. Ora Sly dhewe minangka aktor 76 taun. Nanging, iki minangka rekreasi saka pemandangan apik saka Rocky II wiwit taun 1979.

Ladbrokes, kaya Rocky, ngerti kaya apa kenek sawise kenek. Iku, uga pemilik saka Entain, wis dijupuk akèh hit ing UK lan liya liwat taun.

Ngatasi kangelan

Mungkin sing alesan Ladbrokes nguripake kanggo Rocky dadi protagonis. Ing Rocky II, Rocky mlaku ing lurung-lurung ing Philadelphia amarga luwih akeh penggemar dheweke. Pungkasan, dheweke mlayu munggah ing Museum Seni Philly, ing kana dheweke nuthuki langit kanthi ajine kanggo ngurmati prestasine.

Ladbrokes entuk prestasi sing padha nalika njaluk Rocky kanggo iklan kasebut. Sing diwiwiti kanthi cuplikan saka film kasebut rampung karo Rocky mlaku ing ngarepe akeh atlit saka macem-macem olahraga. Malah ana mobil balap lan jaran balap Formula 1, barang sing ora katon ing asline.

Iku rekreasi digital. Ing tangan pembuat film Denmark Nicolai Fuglsig, sutradara Chris Hemsworth saka 12 Strong, editors mbusak pemain asli – minus Rocky – potongan demi potongan. Banjur, kanthi bantuan LiDAR (deteksi cahya lan jarak), kru bisa mbangun model dalan-dalan Philly sing bisa digunakake.

Saka ing kono, 250 atlit lan aktor ngumpul kanggo “mlayu” konco Rocky, kaya ing film asli. Nanging, dheweke bener-bener tampil ing hangar ing Budapest, Hongaria.

Nalika iklan wis siyap, nem sasi wis liwati lan 15.000 jam wis digunakake kanggo nggawe efek visual.

Stallone dilaporake disetujoni Ladbrokes nggunakake Rocky. Dheweke ora kudu ing pangertèn legal, minangka kang ora duwe hak kanggo film, nanging tansah apike Rocky ing sudhut Panjenengan.

Upaya Tim

Gagasan kasebut minangka gagasan saka agensi iklan kreatif Neverland. Ladbrokes seneng apa sing dideleng, utamane amarga nyurung amplop babagan pangembangan komersial.

Pendhiri Neverland lan akting direktur kreatif eksekutif Jon Forsyth nyatakake yen meksa amplop bakal dadi siji-sijine pilihan sing bisa ditampa. Perusahaan wis nggarap proyek Ladbrokes sadurunge, lan saben nyoba dadi luwih wani tinimbang sing pungkasan.

Aku ngerti aku bakal ndaftar [for] lelampahan angel banget karo traps ing saben langkah, nanging mlumpat ing atine kanggo asil pungkasan bisa, Aku duwe perasaan iki bakal dadi epik. Aku penggemar gedhe saka Rocky lan njupuk apik, film paling misuwur ing sajarah film lan sijine kabeh bebarengan? Aku kabeh“ujare Direktur Pemasaran Merek Ladbrokes UK James Kennedy.

Iklan sing bisa katon kene ora ngomong bab gambling . Iku ora metu saka sawijining cara kanggo nyoba kanggo gawe uwong yakin pamirso kanggo nang ing lomba amba sabanjuré. Nanging, apa sing ditindakake dheweke pancen nggawe atusan ewu wong nggatekake.

Sapa wae sing kenal karo franchise Rocky bakal langsung ngenali lagu kasebut Bakal mabur saiki. Yen dheweke durung ndeleng layar TV, dheweke bakal weruh nalika musik diwiwiti. Kanggo sawetara perusahaan, tingkat perhatian kasebut minangka emas murni.

#Ladbrokes #Ndadekke #Rocky #Balboa #Bintang #ing #Iklan #Anyar