Justin Herbert Chargers injury rib quarterback

LA Chargers QB Justin Herbert Nandhang tatu Iga ing TNF Loss

Dikirim ing: 16 September 2022, 11:44.

Dianyari pungkasan: 16 September 2022, 12:02.

Iku cukup ala sing Los Angeles Chargers diantemi dening Kepala Kansas City ana Night Football, nanging pemain tengah awal njupuk hit ageng sing bisa mengaruhi liyane mangsa. Justin Herbert ngangkat cedera iga ing perang divisi AFC West nglawan Kepala.

Justin Herbert Chargers tatu iga quarterback
Justin Herbert saka Los Angeles Chargers ora tangi sawise pukulan gedhe dening Mike Danna saka Kepala Kutha Kansas ana ing Stadion Arrowhead. Pengisi daya ngarep-arep Herbert ora bakal mbuwang wektu kanthi cedera iga. (Gambar: Jamie Squire / Getty)

Cedera Herbert teka ing wektu kurang saka limang menit ing kuarter papat lan Chargers 27-17. Tip nimbali Kansas City Mike Danna tabrakan karo Herbert ing net sak nyoba liwat. Herbert tetep ing ngisor sawetara menit lan katon clutching dodo utawa iga kiwa nalika tangi.

Herbert rampung telung touchdowns lan dibuwang 334 meter ing mundhut. Dheweke uga mbuwang interceptor larang sing dadi 99-yard pick-enem kanggo Kepala.

Dokter Tim Ex-Charge Nganggep Herbert Bakal Main ing Minggu 3

Sawise pertandhingan kasebut, Herbert ngalami sinar X. Ing dina Jumuah, Herbert bakal ngalami tes ing Los Angeles kanggo ngukur keruwetan cedera kasebut.

Chargers main ing dina Kamis ing Minggu 2, saengga bakal duwe sawetara dina ekstra sadurunge kontes sabanjure ing Minggu 3.

Dr. David J. Chao nglampahi sawetara musim minangka dokter tim karo San Diego Chargers sadurunge tim kasebut pindhah menyang Los Angeles. Dheweke nonton pertandhingan ing wektu nyata lan menehi diagnosis cepet adhedhasar muter maneh cepet.

“Herbert bisa nangani tanpa injeksi iga,” ujare Dr. Chao.

Dr Chao nyaranake yen sanajan Herbert nyingkiri patah tulang, dheweke bisa nandhang cedera tulang rawan iga sing bisa ngrusak sajrone musim liyane.

Ciloko tulang rawan tulang rusuk bisa luwih nyeri lan tahan luwih suwe. Chao. “Mungkin mbutuhake injeksi blok intercostal iga kanggo muter minggu ngarep.”

Pelatih kepala Charger Brandon Staley ngremehake cedera kasebut ing konferensi pers sawise pertandhingan.

“Iki mung game NFL sing angel, lan dheweke entuk hit gedhe,” ujare Staley.

“Iga kasebut bakal lara sedhela,” ujare mantan gelandang NFL Rich Gannon ing Twitter. “Lara babar pisan. Bakal nggawe latihan angel minggu ngarep. Dina ekstra bakal mbiyantu banget. Bisa uga kudu injeksi sadurunge game minggu ngarep.”

On Deck for the Chargers: Jaguar ing Minggu 3

Ing Minggu 3, Chargers (1-1) dadi tuan rumah Jacksonville Jaguar (0-1) ing SoFi Field ing Inglewood. Game kasebut wiwitane ditagih minangka perang saka rong quarterbacks enom, karo mantan nomer 1 Trevor Lawrence nglawan Herbert.

Westgate Superbook ing Las Vegas mbukak minggu 3 game karo Charger minangka favorit -9. Nyana baris saka ngarsane kanggo ngganti yen ana nganyari ing bundhas Herbert.

Chargers uga ilang loro anggota awal saka baris nyerang sing pungkasan wengi. Pusat Corey Linsley ora kejawab kabeh babak kapindho amarga cedera lutut. Trey Pipkins ‘tekel tengen sprained tungkak ing babak kapindho. Pangisi daya rampung game karo loro suku cadang nglindhungi Herbert. Pipkins lan Linsley uga bakal ngalami tes liyane ing dina Jumuah. Status kanggo Minggu 3 ora dingerteni.

The Chargers bisa limping menyang Minggu 3 showdown nglawan Jaguar karo quarterback kalah, O-line singkat, lan ilang bintang nyerang utama.

Wide panrima Keenan Allen tatu hamstring ing minggu 1. Allen ora kejawab game Thursday Night Football nglawan Chiefs. Statuse ora dingerteni, nanging Chargers ngarep-arep yen libur seminggu cukup istirahat supaya bisa adaptasi karo Jaguar.


#Chargers #Justin #Herbert #Nandhang #tatu #Iga #ing #TNF #Loss