Bernard Chong

Kutukan Drake Mbalik Nalika Rapper Kelangan Luck Minor ing UFC Betting

Dikirim ing: 22 Agustus 2022, 07:19.

Dianyari pungkasan ing: 22 Agustus 2022, 07:19.

Rapper Kanada Drake duwe kebiasaan ilang taruhan dhuwit gedhe ing gelut UFC nganti wulan kepungkur. Taruhan enem-tokoh dheweke ora nate dibayar nganti menang, nanging dheweke saiki bali menyang tank maneh.

Rapper Drake
Artis rekaman Drake ngomong babagan Apple Music sajrone Apple WWDC tanggal 8 Juni 2015 ing San Francisco, California. Penggemar gambling duwe pakulinan ilang taruhan ing gelut UFC, sing ditindakake maneh akhir minggu kepungkur. (Gambar: Getty Images)

Kekalahan taruhan olahraga biasa Drake nyebabake apa sing diarani Drake’s Curse. Nanging, menang taruhan $ 1 yuta nalika Israel Adesanya ngalahake Jared Cannonier ing UFC 276 nyebabake kutukan kasebut rampung.

Nanging, muncul maneh akhir minggu kepungkur. Bali menyang Stake.com, platform totoan favorit lan ing ngendi dheweke dadi duta, Drake nyelehake rong taruhan ing UFC 278 kanthi total $ 430.000. Ora ana sing dadi dalane.

Usman liwat Edwards

Ing sawetara kesempatan, Drake wis nargetake underdog karo UFC taruhan, mbok menawa ngarep-arep kanggo payday luwih gedhe. Nanging, nalika Adesanya ngalahake Cannonier, rapper karo limang paling ndhuwur ing Billboard Hot 100 nang favorit lan menang.

Wiwit nyengkuyung favorit kaya-kaya ngilangi kutukan kasebut, Drake nggawa Kamaru Usman kanggo ngalahake Leon Edwards ing pertandhingan judhul kelas welter brawler. Usman minangka favorit gedhe, nyedhaki -370 nganti +265 Edwards.

Drake sijine $149.000 ing Nigerian Kamaru kanggo ngalahake mungsuh Inggris dening KO. Dheweke nyelehake taruhan liyane $ 49.000 yen favorit bakal rampung perang ing babak kaping papat. Ora ana sing kedadeyan.

Edwards nuduhake pratandha yen dheweke metu getih ing awal babak 1 nglawan Usman. Dheweke ndharat takedown ing babak kasebut, nanging banjur katon kelangan momentum. Peluang Usman kanggo mertahanake gelar saya tambah akeh ing game nganti gerakan kejutan ing Babak 5 ngowahi kabeh.

Tumindak Usman ing urutan kaping lima bakal dadi omongan babagan film UFC nganti pirang-pirang taun. Dheweke katon ora waspada, nganggep yen pertandhingan iku duweke. Nanging, Edwards ora nyerah lan, kurang saka menit, nyetak pukulan gedhe. Dheweke obah karo jab lan tendhangan sirah sing nggawa mudhun mungsuh.

Kanthi kuwi, Usman kalah ing pertandingan kasebut lan Drake kelangan dhuwit. Dheweke duwe $ 200.000 ing favorit, sanajan Edwards nyatakake yen dheweke salah milih.

Ing kirim Instagram, Edwards nimbali Drake amarga ora ndhukung dheweke. Drake wis menehi loro pejuang UFC, Paddy Pimblett lan Molly McCann, Rolex nonton ing pangenalan sing kamenangan. Edwards marang rapper kanggo nang ing wektu sabanjuré lan menehi wong “salah siji saka Rolexes.”

Edwards Siap kanggo Game Sabanjure

Usman lan Edwards ketemu ing 2015 ing pertarungan UFC resmi pisanan Usman sawise menang ing acara The Ultimate Fighter 21. Dadi, mesthine, lan kanthi kemungkinan sing luwih apik, mesthine kanggo nggawe favorit.

Nanging, Edwards terus-terusan kuwat wiwit iku. Dheweke mlayu 9-0 menyang pertandhingan Sabtu, sanajan dheweke wis mbatesi penampilane sajrone rong taun kepungkur. Saiki bisa uga owah, lan wong Inggris bisa uga katon luwih asring.

Edwards ngandika sawise game iku “salah siji saka pagelaran paling awon” karir. Nanging, yen ndharat tendhangan sing nyelehake gelar kasebut minangka salah sawijining sing paling ala, mula isih akeh perkara sing bakal teka.

Penggemar UFC UK bisa uga ndeleng Edwards tumindak ing omah. Nalika umume perang ditindakake ing AS, Presiden UFC Dana White ngusulake manawa wektune nyabrang kolam renang.

Dheweke ngandika ing konferensi pers sawise perang sing bisa uga wektu kanggo UFC kanggo mbayar neng Wembley. Saka 36 gelut pungkasan, miturut ESPN, mung telu sing ana ing njaba AS. Loro ing London lan siji ing Singapura.

#Kutukan #Drake #Mbalik #Nalika #Rapper #Kelangan #Luck #Minor #ing #UFC #Betting