casino stocks

Kunjungan Reno-Tahoe Cukup Kuwat Kanggo Rekam Koleksi Pajak

dikirim ing: Agustus 24, 2022, 03:16h.

Dianyari pungkasan ing: 24 Agustus 2022, 03:44h.

Asring katon minangka “liyane” pasar game Nevada utawa sethitik sadulur kanggo Las Vegas, nanging Reno-Tahoe ing dalan kanggo narik kawigaten turis taun. Sing divalidasi dening bathi pajak kamar mundhak kanggo nyathet tingkat ing taun fiskal 2022 sing bubar rampung.

Reno-Tahoe
Lake Tahoe Harrah casino resort. Pasar Reno-Tahoe ngilangi cathetan pajak kamar. (Gambar: Twitter)

Data anyar saka Reno-Sparks Convention and Visitors Authority (RSCVA) nuduhake wilayah kasebut, sing kalebu Reno, Sparks lan Incline Village, entuk manfaat saka tarif kamar sing luwih dhuwur nalika isih ana sing kudu ditindakake kanggo bali menyang tingkat pendhudhukan pra-pandemi. .

Penghasilan kena pajak kamar kanggo Juni 2022 $ 47.554.579 ing ndhuwur $ 10.525.339 (28.4%) ing Juni 2019. Bengi kamar sing dikuwasani kanthi awis 308,467 ing ngisor 2019 saka 9,781 (-3,1%). Jumlah wengi kamar sing dikuwasani 70.125 kurang saka 2019 saka 6.585 (-8.6%), lan 28 dina kamar sing dikuwasani 90.105 ing ngisor 2019 saka 31.453 (-25.9%). Total kamar sing dikuwasani kanggo Juni 2022 (Cash, Comp, 28 dina) yaiku 47,819 (-9,3%) ing taun 2019, “miturut RSCVA.

Ing wulan Juni, tingkat pendhudhukan sakabehe ing Washoe County yaiku 70.3% dibandhingake karo 70.9% ing periode sing padha ing taun 2019.

“Wengi kamar sing dikuwasani awis taun-taun yaiku 3,220,884 (-7,2%) ing ngisor 2019. Tarif awis rata-rata taun-taun $ 141,89 yaiku $ 26,36 (22,8%) ing ndhuwur 2019. Taun-taun, total kamar kena pajak revenue saka $457.004.892 ana $55.847.659 (13.9%) liwat 2019, “tambah RSCVA.

Katalis kanggo Kunjungan Renos Potensi Tambah

Reno-Tahoe ora bakal nandingi Las Vegas saka revenue game reged (GGR) lan perspektif riko sakabèhé, nanging ana katalis potensial sing bisa nggodho liyane pengunjung kanggo Northern Nevada.

Notabene, Legenda Bay Casino mbukak ing Sparks ing pungkasan sasi iki, menehi tandha resort terpadu pisanan ing wilayah ing 30 karo. Panggonan uga bakal kalebu Sportsbook Circa Sports, tegesé salah siji saka jeneng paling gedhe ing Las Vegas totoan olahraga wis debut ing Northern Nevada.

Legenda Bay disusun 15 taun kepungkur lan wiwit ngalami alangan. Wiwitane diganggu dening krisis finansial global, sing ngrusak ekonomi Nevada. Iki nyengkuyung para pangembang nggunakake pendekatan bertahap kanggo mbukak papan kasebut. Bubar, pandemi koronavirus alon-alon konstruksi ing properti kasebut.

Kajaba iku, Yahoo! bubar jenenge Monarch Casino & Resorts ‘Atlantis antarane kasino domestik paling. Salah siji saka rong panggonan operator, Atlantis dumunung ing Reno.

Tandha Positif liyane kanggo Reno

Data saka Otoritas Bandara Reno-Tahoe negesake kedatangan saben taun ing Bandara Internasional Reno-Tahoe kanthi gampang ngluwihi tingkat pra-pandemi. Taun iki, lalu lintas penumpang kuartal pisanan ing bandara mundhak 74,2% saka periode sing padha taun sadurunge.

New entrants kanggo pasar, kalebu Bally lan Century Casinos, bisa nyedhiakke ibukutha kanggo sprucing munggah panggonan menowo ing Reno-Tahoe, duweni potensi nggodho liyane pengunjung kanggo wilayah ing proses.

Caesars Entertainment punika operator paling gedhe ing pasar karo telung casinos Reno lan Harrah lan Harveys ing Lake Tahoe.

#Kunjungan #RenoTahoe #Cukup #Kuwat #Kanggo #Rekam #Koleksi #Pajak