Catawba Two Kings

Kroger Supermarket considering Sports Betting Kiosk License in Ohio

dikirim ing: 9 Agustus 2022, 07:18h.

Dianyari pungkasan ing: 9 Agustus 2022, 07:18h.

Sadurunge jam 6 sore ing awal Agustus sore ing Ohio, lan Kroger ing Anderson Township njaba Cincinnati katon kaya supermarket khas ing wektu iku.

Kroger
Wong-wong sing tuku ing supermarket Kroger ing Downtown Cincinnati. Miturut Ohio Lottery, 42 lokasi Kroger ing negara layak kanggo tuan rumah kios olahraga totoan. (Gambar: Casino.org)

Pasangan lan single mlaku mudhun aisle njupuk munggah item kanggo nedha bengi. Wong tuwa lan anak-anake mampir njupuk banyu ing dalan latihan. Banjur, dumadakan, swara gitar akustik muni ing saindhenging toko.

Iki dudu musik elevator. Iki musisi live sing lagi wae main ing bar Kroger.

Ya, supermarket karo bar. Kroger iki wis meh kabeh sampeyan bisa mbayangno, lan kurang saka limang sasi, bisa nutupi totoan olahraga.

Kroger nyimpen lan 41 liyane ing negara diduweni dening raksasa Grosir basis Cincinnati antarane 1.109 pengecer lotre sing wis prequalified dening Komisi Lotre Ohio (OLC) kanggo tuan rumah kiosks totoan olahraga.

Wakil Kroger ora mbales pesen sing njaluk komentar.

Kroger ora mung siji-sijine toko kelontong sing duwe toko sing wis ditemtokake. Database OLC nuduhake sangang Acme Fresh Markets uga wis prequalified dening pejabat lotre.

Dibandhingake carane olahraga totoan muter metu ing negara liyane, toko Grosir ora mung pelamar mboten umum maju ing Ohio kanggo lisensi totoan olahraga.

SPIRE Institute, Komplek olahraga gedhe ing Northeastern Ohio sing uga nawakake akademi asrama kanggo siswa SMA, wis Applied kanggo dadi pemilik saka app totoan olahraga online lan buku olahraga fisik. Phantom Fireworks uga wis ngirim aplikasi kanggo partner karo Sportsbook toko sing bakal adhedhasar ing Covelli Center, arena serbaguna ing Youngstown.

More Traders Interested in Ohio Sports Betting

Miturut salah siji pejabat industri, iku bisa uga ora mung chain Grosir ing negara karo lokasi nglamar lisensi totoan olahraga.

Kroger dudu anggota Ohio Grocers Association (OGA), nanging Kristin Mullins, presiden grup kasebut, ujar Casino.org Selasa yen organisasi ngarepake rantai supermarket liyane sing luwih gedhe bisa uga njaluk lisensi.

“Aku rumangsa kudu ati-ati kanggo sawetara anggota amarga kita isih ngenteni rincian babagan kepiye kedadeyan,” ujare Mullins.

Saliyane ngidini totoan olahraga online lan Sportsbooks urip, biosk bagean saka hukum totoan olahraga liwati dening legislatif Ohio lan Gubernur Mike DeWine mlebu ing hukum Desember pungkasan minangka bagéan saka efforts kanggo ngidini liyane bisnis melok. Undhang-undhang kasebut ngidini para pengecer lotre sing duwe lisensi omben-omben tartamtu duwe kios utawa kios layanan mandiri sing dioperasikake dening petugas.

Nalika luwih saka 1.100 wis prequalified dening lotre, sing vendor lan liyane kasengsem ing entuk lisensi isih kudu disetujoni dening Ohio Casino Komisi Control (OCCC). Ing dina Selasa sore, 350 wis resmi ndhaptar ing OCCC.

Prequalification dening lotre ora njamin persetujuan dening OCCC. Saliyane dadi pengecer lotre kanthi lisensi omben-omben D-1, D-2, utawa D-5, pelamar uga kudu dadi bisnis untung. Wong-wong sing ngirim aplikasi sing ana sabanjuré baris munggah kanggo miwiti totoan ing tanggal wiwitan universal negara 1 Januari yen negara sarujuk aplikasi sing.

Pengecer sing disetujoni bakal bisa nggarap pamilik kios sing dilisensi. Nganti saiki, OCCC wis nampa aplikasi saka pitung bisnis.

Direktur Eksekutif OCCC Matt Schuler ngandika ing patemon Komisi Control Casino minggu kepungkur sing minangka akeh minangka 2.000 pengecer bisa aplikasi kanggo kiosks.

Cashing In Kanthi Cashing Out?

Paling taun, minangka senator negara Ohio makarya ing Bill sing legislatif pungkasanipun liwati, sawetara kelompok bisnis teka sadurunge panitia khusus lan njaluk supaya bisnis kaya toko Grosir lan bowling alleys nawakake warung.

“We, mesthi, ngarep-arep sing kabeh pengecer bisa duwe Piece sethitik saka jajan, nanging sing ora ing kertu … iku ora becik kanggo anggota sandi cilik,” Mullins ngandika. “Nanging iku, lan aku bungah sawetara anggota bisa melu yen padha wanted kanggo.”

Nanging, bisa uga ana cara liya kanggo para pedagang melu taruhan olahraga.

Mullins ngandika OGA nggarap pejabat lotre kanggo njaluk pengecer lotre – apa padha kurban kios olahraga totoan utawa ora – kanggo bisa awis kios olahraga totoan karcis. Saiki, pengecer lotre bisa ngetokake tiket lotre sing menang nganti $600.

Dheweke ujar manawa bisa monetisasi taruhan olahraga bakal entuk bathi toko kelontong sing luwih cilik.

Iki ora mung nambah kepenak kanggo konsumen, nanging uga nempatake wong kanthi fisik ing toko kita. Mullins ngandika Casino.org. “Dadi nalika lagi ana, dheweke bakal njupuk susu lan kripik lan pop lan apa wae sing dibutuhake. Iku pancene sing kita goleki. Kita lagi nggoleki lalu lintas kasebut. Kita minangka industri adhedhasar volume. Kita butuh wong ing toko kita. Kita bisa karo bathi MediaWiki banget cilik, 1-2%. Dadi, kabeh babagan volume.”

Pesen menyang Lotre Ohio ora langsung bali ing dina Selasa.

#Kroger #Supermarket #Sports #Betting #Kiosk #License #Ohio