Choctaw Casino & Resort – Durant

Korban saka fatal Capitol Casino Shooting disebut, ana Pengawal keamanan

Dikirim ing: 26 Agustus 2022, 02:00.

Dianyari pungkasan ing: 26 Agustus 2022, 03:19.

Wong ditembak lan matèni minggu iki ing Sacramento, California Capitol Casino ana njaga keamanan kanggo kamar kertu, miturut laporan.

Kasino Capitol ing Sacramento, California,
Capitol Casino ing Sacramento, California, gambar ndhuwur. Sajrone nyoba rampokan, satpam mati ing kamar kertu minggu iki. (Gambar: URComped.com)

Pengawal kasebut diidentifikasi minangka Sean Bernal, 27. Dheweke isih urip karo putri siji-taun lan sawetara sedulur. Bernal dijupuk ing rampokan nyoba ana ing casino. Dheweke ketoke campur tangan kanggo mecah rampokan.

Petugas sing nanggapi menehi pitulung medis menyang Bernal. Nanging EMT saka Departemen Pemadam Kebakaran Sacramento nyatakake yen dheweke tiwas ing lokasi kejahatan amarga ciloko.

Ing 5pm ana, casino bakal duwe program commemorative, KCRAstasiun TV lokal, kacarita.

Sing diduga penembake ditangkep sawise kejiret polisi lokal. Dheweke ora langsung dingerteni. Polisi uga nyita senjata api sing diduga digunakake ing penembakan kasebut. KTXL, stasiun TV lokal, kacarita. Sawise tatu korban, tersangka terus ngeculake senjata api sadurunge polisi mandheg lan nahan dheweke.

Penggalangan dana GoFundMe

Kaca GoFundMe dikirim ing memori Bernal. Iku mundhakaken dhuwit kanggo bantuan korban Bernal karo expenses. Ing dina Jumuah, dheweke ngunggahake $ 6,265 saka target $ 50K.

Aku lan kulawarga butuh bantuan, pikiran, lan pandonga sabisa-bisa.” Jessica Marie Bernal, adhine korban, ujar ing situs web GoFundMe.

“Matur nuwun kanggo kabeh sing bisa mbantu ing wektu kita butuh. Aku ngerti iki wektu sing angel kanggo kabeh wong, lan kita ngormati banget.

Polisi ora ngumumake jeneng tersangka, sing digawa menyang rumah sakit lokal sawise dheweke ngandhani polisi yen dheweke sesak ambegan. Sawise ngalami perawatan, tersangka bakal dikirim menyang pakunjaran lokal.

Sadurunge Cardroom Robbery

Capitol Casino wis katon shooting fatal liyane ing sasi. Ing Juli 2021, tamu Renee Walker, 33 taun, tatu parah ing njaba ruangan kertu. Arviel Robertson, 36, dipenjara amarga njupuk.

Ing November 2016, Nicholas Broadway, 36, ditembak mati ing njaba ruangan kertu. Dheweke dadi penonton nalika ana wong sing ngobong petugas polisi lan penjaga keamanan Sacramento.

Luis Alfonso Castillo, saiki 35, dihukum penjara 40 taun amarga tiwas ing Broadway. Dheweke didakwo ing taun 2020 saka pembunuhan tingkat loro, ing Tawon Sacramento koran ngandika.

Maling Mobil Waja

Sadurungé sasi iki ing California, lan waja truk njaga dijupuk lan tatu sak rampokan njaba Larry Flynt kang Hustler Casino ing Gardena, California, pinggiran Los Angeles.

Penjaga kasebut kritis ing rumah sakit lokal nanging samesthine bakal slamet, lapor stasiun TV lokal. Pengawal kapindho ngalami tatu sing kurang serius.

Para pengawal kasebut diserang kanthi tembakan nalika metu saka truk, Letnan polisi Gardena Christopher Cuff ngandika, nyebataken “ambush”. Paling ora loro perampok njupuk dhuwit sing ora dingerteni lan mlayu saka wilayah kasebut, ujare polisi.

Siji saksi kira-kira nganti 12 tembakan. saksi liyane ing casino, Alvin Spencer, ngandika KTLAstasiun TV lokal, kang mlayu kanggo urip.

#Korban #saka #fatal #Capitol #Casino #Shooting #disebut #ana #Pengawal #keamanan