Choctaw Casino & Resort – Durant

Korban Penembakan Off-Strip Diidentifikasi, Tersangka ing Lam

Dikirim ing: 30 Agustus 2022, 08:55.

Dianyari pungkasan ing: 30 Agustus 2022, 09:19.

Polisi terus nggoleki tersangka ing penembakan Minggu sing mateni wong 64 taun ing sisih wétan Las Vegas Strip. Kadurjanan kasar dumadi ing Sierra Vista Drive cedhak Las Vegas Convention Center.

LVMPD. Convention Center Area Command Station
Stasiun Komando Area Pusat Konvensi LVMPD. diterangake ing ndhuwur. Ing cedhak, ana wong ditembak akhir minggu kepungkur. Dheweke seda sawetara wektu mengko. Polisi nggoleki pembunuh kasebut. (Gambar: LVMPD)

Penyerang kasebut mlayu sawise mbukak sawetara tembakan ing wong kasebut kira-kira jam 11 bengi Minggu. Korban sing tatu parah digawa menyang Rumah Sakit lan Pusat Kesehatan Sunrise, ing kana dheweke tilar donya.

Dheweke diidentifikasi dening kantor koroner Clark County Senin sore minangka Dwayne Vernell. Pati wis diumumake rajapati. Laporan awal durung nerangake sebabe penembakan kasebut kedadeyan.

Polisi Las Vegas Metropolitan Police Department (LVMPD) krungu saka saksi sing wong mlayu menyang Komplek apartemen cedhak sawise shooting. Sawise nemokake lan ngomong karo dheweke, petugas nyimpulake yen dheweke ora melu njupuk.

Petugas nggolèki wilayah cedhak penembakan kanggo bukti fisik.

Sadurunge Kekerasan Fatal ing Path

Ing utawa cedhak Jalur Gaza, wis ana penusukan lan penembakan.

Anthony Reed, 52, North Las Vegas, Nev., Didakwa karo Rajapati ing sambungan karo stabbing fatal njaba IHOP ing Las Vegas Strip 13. Agustus. Polisi ujar Darius Stokes, 24, ditusuk ing mburi sirah ing njaba restoran. Stokes seda ing dina sabanjuré.

Reed minangka pembunuh sing disalahké saka kasus California, ujare polisi. Dheweke banjur ngakoni marang petugas LVMPD yen dheweke njotosi Stokes kanggo nglindhungi adhine. Dheweke ngandhani polisi yen Stokes nyiksa adhine kanthi lisan, pratelan sing ditolak dening salah sawijining sedulure korban. Reed mbantah keterlibatan ing stabbing.

Ing dina Selasa, dheweke tetep ditahan ing Pusat Penahanan Clark County. Dheweke ditahan tanpa jaminan wiwit 14 Agustus.

Triple Shot

A wong sing dinuga matèni seduluré lan tatu loro wanita ing The Mirage tetep konco bar ana hubungane karo kedadean awal sasi iki.

Billy Deray Hemsley, 54, saka Las Vegas, wis didakwa karo Rajapati lan loro counts saka nyoba matèni. Dheweke wis ditahan ing Pusat Penahanan Clark County wiwit 5. Agustus.

Aucturius Dwyane Milner, 49, ditembak mati ing kamar ing lantai wolu ing The Mirage ing 4. Agustus.

Milner lan Hemsley padha “perang” nalika Hemsley diduga narik senjata api lan nembak Milner kaping pirang-pirang, ujare laporan LVMPD. Hemsley ngaku seduluré strangled wong ing wektu.

Wanita loro kasebut, sing dikenal minangka putri Milner lan kancane, uga ditembak ing kamar ing The Mirage, KELAS, stasiun TV lokal, ngandika. Putri Milner ditembak kaping 15, ujare polisi. Loro-lorone digawa menyang Pusat Kesehatan Universitas (UMC) kanggo perawatan.

Paukuman Pati Wanted

Uga ing awal sasi iki, wong loro sing didakwa karo pirang-pirang perampokan lan tembak-menembak ing Malam Taun Anyar sing fatal ing Jalur Gaza bisa dihukum pati, miturut laporan kasebut. Las Vegas Review-Journal. Kantor jaksa distrik Clark County ngajokake dokumen ing sasi iki ing pengadilan kanggo mbukak dalan kanggo eksekusi wong yen padha ketemu guilty saka angkara.

Jessani Carter, 20, lan Jordan Ruby, 18, loro saka California, tetep ditahan ing Pusat Penahanan Clark County. Ora ana jaminan sing disetel. Dheweke wis ditahan wiwit 1 Januari.

Ing Februari, Carter lan Ruby didakwa ing 13 counts, kalebu loro counts saben matèni karo gaman mateni korban umur 60 taun utawa luwih. Dheweke uga didakwa nyoba mateni, rampokan bersenjata, nyoba rampokan, lan konspirasi. KELAS ngandika.

#Korban #Penembakan #OffStrip #Diidentifikasi #Tersangka #ing #Lam