Pengalaman Cocktail Bertema 'Alice in Wonderland' Njelajah Las Vegas

Konvensi Las Vegas lan Otoritas Pengunjung Menehi Tambah Pembayaran Luwih, Bonus

Dikirim ing: 18 Agustus 2022, 11:15

Dianyari pungkasan ing: 18 Agustus 2022, 11:31.

Kanthi nyebutake rebound pariwisata sawise mati pandemi, dewan Konvensi lan Pengunjung Las Vegas (LVCVA) wis nyetujoni penghargaan finansial kanggo papat eksekutif tambahan kanggo taun fiskal sing pungkasan tanggal 30 Juni. Iki gunggungipun $287,460 ing bonus lan $55,475 ing istilah taunan. mundhak gaji.

Las Vegas Convention Center LVCVA
Las Vegas Convention Center dikelola dening Las Vegas Convention lan Visitors Authority, tanggung jawab sing ora umum antarane organisasi marketing panggonan ing AS.

Kenaikan gaji lan bonus sing mentas diumumake kaya ing ngisor iki:

  • Gaji taunan Kepala Pemasaran LVCVA Kate Wik mundhak 5% dadi $341,470 saben taun kanthi bonus siji-wektu $121,594.
  • Gaji taunan Chief Financial Officer Ed Finger mundhak 6% dadi $257,797 kanthi bonus siji-wektu $60,801.
  • Gaji taunan Chief Operating Officer Brian Yost mundhak 7% dadi $251,510 kanthi bonus siji-wektu $58,764.
  • Wakil Presiden Senior Komunikasi Lori Nelson-Kraft gaji taunan tambah 4% kanggo $212.393 karo bonus siji-wektu $45.950.

Papan kasebut ujar manawa eksekutif ganjaran mundhak amarga ngamanake Super Bowl LVIII ing wulan Februari 2024, nggawe balapan Grand Prix Formula One Vegas sing dijadwalake ing November 2023, lan nambahake meh 1 yuta kaki persegi ruang rapat menyang Pusat Konvensi Las Vegas kanthi ekspansi West Hall. . (LVCVA minangka salah sawijining organisasi pemasaran AS langka sing ditugasake ora mung promosi kutha minangka tujuan bisnis lan luang, nanging uga ngatur pusat konvensi.)

Ganjaran kasebut minangka tambahan kanggo kenaikan gaji 10% lan bonus 50% sing disetujoni dening dewan sasi pungkasan kanggo Presiden lan CEO LVCVA Steve Hill, sing saiki nampa $ 447,608 saben taun kanthi bonus siji-wektu $ 203,458. Uga sadurunge nampa ganti rugi tambahan LVCVA General Counsel Caroline Bateman, kang gaji taunan tambah 7% kanggo $219.572 karo bonus siji-wektu $51.302.

LVCVA uga dianugerahi kenaikan gaji 4% lan bonus siji-wektu $ 2,250 kanggo kabeh 240 karyawan ing 1 Juli, kanthi biaya luwih saka $ 19 yuta.

Pariwisata Rebound Dipriksa

Miturut LVCVA, rebound pariwisata mbantu ngasilake bathi pajak kamar ing taun 2021-22, kanthi $ 294 yuta disimpen ing dana umum LVCVA, ngalahake rekor sadurunge $ 286 yuta ing taun 2019.

Nanging, angka kasebut bisa uga salah. Kasino menang luwih akeh dolar saka pemain judi tinimbang sadurunge, nanging volume pengunjung-salah sawijining metrik kunci sing ditugasake LVCVA kanggo tetep kuwat-tetep ing ngisor angka 2019.

Nganti Mei 2022, volume pengunjung ing Las Vegas tekan 15,25 yuta wong. Konvensi kasebut kira-kira rong yuta sing dirawuhi. Sajrone limang wulan pisanan 2019, volume pengunjung Las Vegas tekan luwih saka 17.53 yuta tamu. Volume konvènsi cacahé telung yuta peserta.

LVCVA didanai dening dollar tax hotel sing tamu mbayar sak Tetep ing Clark County. Hotel ing wilayah kasebut kudu ngumpulake pajak efektif 13,38% ing biaya saben wengi. Umume dhuwit kasebut menyang LVCVA.

LVCVA Gedhe banget?

LVCVA ngandika iku biaya atusan yuta dolar saben taun supaya Las Vegas saiki lan atraktif kanggo pameran dagang lan pameran. Nanging, wong liya ujar manawa agensi kasebut gedhe banget.

Iku mung sawetara taun kepungkur sing diselidiki agensi pamaréntah dening Las Vegas Review-Journal ketemu sing panguwasa wis mateng karo ngapusi. Ing taun 2019, Rossi Ralenkotter, mantan CEO LVCVA sing mimpin agensi kasebut wiwit taun 2004 nganti Agustus 2018, didakwa dening jaksa Clark County babagan rong tuduhan nyolong kejahatan lan pelanggaran pejabat umum.

Penyelidikan pidana ditindakake sawise RJ review independen saka institusi. Ditemokake yen kertu hadiah Southwest Airlines $ 90.000 sing dituku dening LVCVA digunakake kanthi ora bener dening pejabat utama, kalebu Ralenkotter dhewe. Ralenkotter, banjur Chief Marketing Officer Cathy Tull, lan banjur-Direktur Business Partnerships Brig Lawson padha saben dipuntudhuh dening pengacara distrik nggunakake kredit Southwest kanggo trip pribadi ing repes agensi. Ralenkotter diduga nggunakake voucer sing regane $ 17.000 kanggo lelungan pribadi lan kulawarga.

Ralenkotter banjur ngakoni ora ana kontes kanggo tuduhan misdemeanor saka tumindak salah resmi umum. Dheweke ora dipenjara lan didenda $1.000. ahli hukum lokal Las Vegas disorot menehi hasil.

Senadyan skandal kasebut, Ralenkotter diwenehi paket metu sing trep nalika metu. LVCVA sarujuk kanggo tetep dadi konsultan kanggo $15.000 saben sasi. Dheweke uga ngumpulake meh $ 300.000 ing pensiun negara taunan.

#Konvensi #Las #Vegas #lan #Otoritas #Pengunjung #Menehi #Tambah #Pembayaran #Luwih #Bonus