Pengalaman Cocktail Bertema 'Alice in Wonderland' Njelajah Las Vegas

Konser Las Vegas kanggo mengeti ulang tahun kaping 5 saka Pembantaian 1 Oktober

Dikirim ing: 26 Agustus 2022, 8:11

Dianyari pungkasan ing: 26 Agustus 2022, 09:37.

Festival musik bakal mèngeti pembantaian Las Vegas ing mengeti 5 tragedi. Festival Musik Remember bakal dianakake dina Setu, 1 Oktober 2022 ing Amfiteater Clark County. Tiket kasedhiya saiki kanggo $85 liwat festival Eventbrite.com kaca.

Clark Las Vegas County Government Amphitheatre
Clark County Amphitheatre, dumunung ing downtown Las Vegas ing 500 S. Grand Central Parkway, kursi 1.300. (Gambar: clarkcountynv.gov)

The Remember Music Festival bakal nampilake format musik negara sing padha karo festival Route 91 Harvest Music, sing dadi target pembantaian 2017. Headlining bakal dadi Midland, band negara saka Dripping Springs, Texas sing tekan No. Papan reklame tangga lagu negara ing 2019 kanthi upaya kaping pindho, Ayo muter. Tindakan tambahan bakal diumumake ing konser kasebut Eventbrite.com kaca.

Festival Musik Elingi digawa menyang Proyek Kuwat Negara, Negara Rockin Stoney lan Clark County.

Bebaya kanggo Elingi

Miturut panitia, kabeh hasil saka konser kasebut bakal disumbangake menyang proyek peringatan permanen. Uga diarani “Memorial to Remember,” iki minangka upaya penjangkauan sing saiki golek ide umum kanggo pengetan bertepatan karo ulang tahun kaping 6 pembantaian ing 2023.

Ing Agustus 2021, MGM Resorts, sing ndarbeni tilas panggonan konser Las Vegas Strip ngendi Festival musik Route 91 Harvest, sarujuk kanggo nyumbang 2 saka 15 hektar situs sing ora digunakake kanggo memorial. Iku bakal dibangun ing jejere Shrine of the Most Holy Redeemer, sawijining gréja Katulik Roma sing dadi papan suci kanggo para korban pembantaian.

Miturut situs web Komite Pengetan 1 Oktober: “Tujuan kita yaiku ngembangake peringatan sing ngelingi nyawa sing ilang amarga serangan ing festival Rute 91 tanggal 1 Oktober 2017, lan ngurmati wong sing slamet, responder pertama lan pahlawan saben dinane. menginspirasi bangsa dengan keberanian.. Kita uga pengin ngakoni ketahanan lan welas asih masyarakat kita. Kita nampani partisipasi sapa wae sing kena tragedi 1 Oktober, apa sampeyan manggon ing Las Vegas utawa negara utawa negara liyane.

Peserta disaranake ngirim lagu, puisi, gambar utawa karya liyane kanggo mbantu arsitek mbangun memorial kasebut. Deadline kanggo ngirim karya kreatif menyang situs web Clark County yaiku 31 Oktober 2022.

Sewidak wong tiwas lan luwih saka 850 tatu ing sing dadi penembakan massal paling agawe dening individu ing sejarah AS. Miwiti sawise jam 10 ing Oktober 1 2017, wong bersenjata nembak luwih saka 1.000 puteran saka kamar hotel Mandalay Bay ing lantai 32 menyang wong akeh sing nekani wengi pungkasan festival Musik Panen Rute 91.

Stephen Paddock, mantan auditor 64 taun saka Mesquite, Nev., nglalu sadurunge polisi bisa nyedhaki dheweke. Nalika penyidik ​​​​lokal lan federal nyimpulake yen dheweke wis ngrancang kanthi ati-ati serangan kasebut lan katon golek ketenaran, motif dheweke durung ditemtokake sacara resmi.

#Konser #Las #Vegas #kanggo #mengeti #ulang #tahun #kaping #saka #Pembantaian #Oktober