Iowa greyhounds

Klaim Rokok Sawit Ronaldo diuripake maneh ing Pengadilan Banding

Dikirim ing: 23 Agustus 2022, 06:44.

Dianyari pungkasan ing: 23 Agustus 2022, 06:44.

Wong wadon Las Vegas sing ngaku dirudopekso dening ikon bal-balan Cristiano Ronaldo ing Palms Casino penthouse ing 2009 wis mréntahaké kaputusan hakim kanggo nyelehake cilik.

Ronaldo rudo pekso
Cristiano Ronaldo saka Manchester United, ing ndhuwur, tansah mbantah mekso wanita Las Vegas Kathryn Mayorga ing Palms Casino Penthouse tanggal 12 Juli 2009. (Gambar: Shutterstock)

Hakim Distrik AS Jennifer Dorsey ngajokake tuntutan sipil ing wulan Juni. Dheweke mutusake pengacara penuntut, Leslie Stoval, wis adhedhasar akeh kasus ing obrolan istimewa antarane bintang lan pengacara, sing ora bisa ditampa.

Dokumen kasebut diduga dicolong dening peretas Bocor bal-balansitus web lan diterbitake ing Oktober 2018 dening majalah warta JermanDer Spiegel.

Dorsey ujar manawa Stoval tumindak kanthi “iman ala” kanthi ngandelake dokumen kasebut, yaiku “penghindaran sing jelas saka proses pengadilan sing tepat,” ing ngendi obrolan antarane pengacara lan klien kudu tetep rahasia.

Tim hukum banding Kathryn Mayorga dijadwalake ngirim bukaan singkat tanggal 18 Oktober, miturut pengajuan karo Pengadilan Bandhing AS kanggo Sirkuit Kesembilan. Jawaban singkat Ronaldo dijadwalake sewulan sawise iku.

Pembayaran Ditampa

Mayorga nuntut Ronaldo ing taun 2018, nudhuhake Ronaldo ngrudopekso dheweke ing Palms ing wayah wengi tanggal 12 Juli 2009. Dheweke nglaporake serangan kasebut menyang Polisi Metro Las Vegas ing dina sabanjure. Nanging dheweke ora ngupayakake tuntutan kasebut amarga dheweke “wedi diremehake lan dibales umum,” miturut tuntutan hukum asli.

Pemeriksaan medis nuduhake yen dheweke ngalami pembengkakan rektum, kanthi lepuh lan luka.

Ronaldo nolak rudo pekso lan ngaku yen hubungan ing antarane dheweke ana konsensual.

Ing 2010, Mayorga nampa pembayaran $375.000 saka Ronaldo minangka bagéan saka perjanjian rahasia. Ing bali, dheweke sarujuk kanggo nyelehake tuntutane marang pemain bal-balan kasebut.

Nanging dheweke urip maneh kasus kasebut sawise katon Bocor bal-balan dokumen. Iki minangka transkrip obrolan antarane wong sing ngaku Ronaldo lan pengacarane, ing ngendi individu kasebut katon ngakoni yen jinis ora setuju.

Obrolan misale jek corroborate bagean akun Mayorga saka miturut omongane uwong kedadean ing Palms.

Tim hukum Ronaldo ujar manawa dokumen kasebut dicolong peretas lan dipalsukan.

Perang kanggo File Polisi

Ing tuntutan hukum asline, Mayorga ujar manawa dheweke kepeksa mlebu NDA nalika dheweke ora duwe kemampuan mental. Ing taun-taun sabanjure, dheweke ngaku yen dheweke ngalami gangguan stres lan depresi pasca-trauma.

Polisi Metro Las Vegas uga urip maneh kasus ing 2018, nanging ditutup taun mengko. Penyidik ​​ujar manawa tuduhan kasebut “ora bisa dibuktekake ngluwihi keraguan sing cukup.”

The New York Times melu tumindak legal karo polisi Las Vegas. Dheweke pengin ngirim file investigasi kasus kasebut, sing ujar manawa kudu ditindakake miturut Undhang-undhang Rekam Umum Nevada.

Mayorga, 36 taun, ngupaya $ 25 yuta kanggo “nyeri lan kasangsaran kepungkur,” $ 25 yuta kanggo “nyeri lan kasangsaran ing mangsa ngarep,” lan $ 25 yuta kanggo kerusakan. Iku mung kurang saka telung taun gaji kanggo pemain Manchester United 37 taun.

#Klaim #Rokok #Sawit #Ronaldo #diuripake #maneh #ing #Pengadilan #Banding