Choctaw Casino & Resort – Durant

Kali Casino Situs Near ‘Awut’ nusuk, Korban Hospitalized

dikirim ing: September 12, 2022, 06:33h.

Dianyari pungkasan ing: 12 September 2022, 08:56h.

A wong iki kadhaptar ing kondisi kritis ing akhir minggu sawise kang sinudukake njaba Pittsburgh, Pa Kali Casino . Tersangka sing bisa ditahan polisi.

Kasino Rivers Pittsburgh
Kali Casino Pittsburgh, digambarke ndhuwur. A stabbing dumadi ing cedhak situs ing akhir minggu. (Gambar: Harman Group)

Korban sing ora dijenengi digawa menyang rumah sakit lokal. Sadurungé ing akhir minggu, dheweke didaftar ing kondisi stabil, ujare polisi. Nanging Petugas Informasi Umum Polisi Pittsburgh, Amanda Mueller, nggambarake ciloko kasebut minangka “tatu tusukan parah.”

Ing dina Senin, polisi Pittsburgh durung ngumumake kahanan saiki korban. Uga ora jelas apa wong sing dicekel bakal dituntut.

Unit Kejahatan Utama Departemen Kepolisian Pittsburgh wis njupuk investigasi.

Kedadeyan kasebut dumadi ing dina Jumuah watara jam 20.30 WIB.

Gun-Whipping Player

Pittsburgh Casino wis disambung karo Kadurjanan kasar liyane ing sasi anyar. Ing Februari, wong tuwa nyopir saka Pittsburgh kang Kali Casino mecut karo bedhil lan ngrampok winnings ing ngarepe Aspinwall, Pa.

A seng di tuduh assailant, Jaimeca Johnson, 28-taun-lawas wadon saka Forest Hills, Pa., Didakwa. Kasusé diyakini bakal ditindakake ing pengadilan lokal.

Nalika dheweke mlebu ing dalan, Johnson diduga ngarahake bedhil marang dheweke lan ngancam: “Menehi dhuwit utawa aku bakal nembak sampeyan.”

Dheweke uga nyerang dheweke nganggo senjata api, nyolong babagan $ 1,500 saka kanthonge, lan banjur mlayu saka tetanggan, ujare polisi. Korban umur 66 taun sing ora dijenengi nandhang tatu ing sirah lan raine.

Wiwitane, dheweke mlebu ing Rumah Sakit St. UPMC. Margaret ing Aspinwall. Nanging dheweke banjur ditransfer menyang rumah sakit Presbyterian UPMC lan samesthine bakal pulih.

Johnson langsung diidentifikasi minangka tersangka lan banjur didakwa nggawa senjata api tanpa lisensi, gawe piala marang wong liya, lan tuduhan liyane sing ana gandhengane karo rampokan, ujare laporan media.

Ing kedadean sadurungé, wong sing ora dijenengi dipenjara ing Agustus 2021. Iku mèlu shooting wong liya ing Kali Casino garage parking, miturut polisi Pittsburgh lan media lokal.

Korban nandhang tatu sikil nalika ditembak. Korban digawa menyang rumah sakit lokal kanggo perawatan. Rincian babagan kejahatan kasebut ora dirilis nalika ditembak.

Kompleks Game Virginia

Kali Casino dikelola dening Rush Street Gaming. Perusahaan basis Chicago ngoperasikake kasino Rivers ing Pennsylvania, Illinois, lan New York. Perusahaan uga dijadwalake mbukak resort $ 300 yuta ing Virginia taun ngarep.

Kali Casino Portsmouth kamungkinan kanggo mbukak lawang karo pitung panggonan kanggo mangan lan ngombe. Restoran tarub properti bakal dadi Admiral’s Steak & Seafood, steakhouse sing apik sing nyedhiyakake pilihan potongan daging lan panganan laut sing seger.

Kali Casino Portsmouth ing wilayah Hampton Roads Virginia ngandika construction tetep ing jadwal. Nanging sanajan ana gangguan rantai pasokan lan kekurangan tenaga kerja sing disebabake dening pandemi COVID-19 sing anyar.

#Kali #Casino #Situs #Awut #nusuk #Korban #Hospitalized