Catawba Two Kings

Kalah Terus Tangan Micu $ 1,2 yuta Jackpot

Dikirim ing: 26 Agustus 2022, 05:51

Dianyari pungkasan ing: 26 Agustus 2022, 06:17h.

Sawetara pukulan ala luwih elek tinimbang liyane. Nanging ing cilik saka West Virginia poker pamuter, streak miskin kang ana afternoon rampung netting wong meh setengah yuta dolar.

Irama ala
Kali Casino Pittsburgh announced ana sing jackpot ngalahake ala iki micu sawise pamuter Texas Hold ’em ilang game senadyan nyekeli papat ace. Mundhut monumental nyebabake pemain ing meja pamisah liwat $ 1,2 mayuta-yuta. Benjamin Flanagan saka Huttonsville, WV, sing wis papat ace, menang liwat $ 490.000 jackpot. (Gambar: Rivers Pittsburgh)

Benjamin Flanagan saka Huttonsville, WV, main Texas Hold ’em ana-watesan ana ing Pittsburgh kang Rivers Casino nalika dheweke mencet papat ace ing tangan ing $ 1- $ 3 Tabel. Iku tangan sing menang meh wae.

Tembung kunci ing ukara pungkasan yaiku meh, amarga ing game padha, Raymond Broderson saka Wexford, PA, narik kawigaten kraton flush, tangan paling kasedhiya ing poker .

Urutan micu “jackpot ngalahake ala” Rivers, jackpot maju sing mbayar luwih saka $ 1,2 mayuta-yuta. Pembayaran jackpot Kamis ing Rivers Pittsburgh minangka sing pertama wiwit tekan meh $ 150,000 tanggal 14 April 2021.

Iki minangka game sing bisa ngganti urip, ujare Asisten Manajer Umum Rivers Andre Barnabei ing pratelan. mbayari ana nyuwil rekor mbayari sadurungé luwih saka $ 480.000, nyetel limang taun kepungkur.

Nalika kita miwiti jackpot beat ala, kita ora ngerti nalika iku bakal kelakon utawa sepira gedhene. ngandika Barnabei. “Sampeyan meh nyenengake kanggo kita kaya kanggo para pemenang.”

Jackpot wis mbayar metu saben wong wis papat saka jenis kang 10s utawa luwih lan luwih saka papat jinis utawa flush terus. Ing aturan jackpot, Flanagan nampa 40% saka jackpot, utawa $ 490,708. Saliyane menang pot kanggo game, Broderson uga entuk 30%, yaiku $ 368,029.

Malah pemain liyane ing meja entuk bagean. Enem liyane njupuk $ 61,338 saben.

Apa sing Peluang?

Kanggo sing ora muter poker , ing Texas Hold ’em, saben pamuter urusan loro SIM pasuryan mudhun. Sawise babak taruhan, telung kertu komunitas ditangani. Ana babak liyane totoan, ngiring dening kertu masyarakat papat lan babak liyane totoan. Kertu pungkasan ditangani, banjur babak taruhan pungkasan ditindakake sadurunge pemain sing isih main nuduhake tangane, sing kalebu lima sing paling apik saka rong kertu lan limang kertu komunitas.

Dadi carane arang game Texas Hold ’em duwe flush kraton lan papat saka jenis? Miturut siji perusahaan kertu playing, rintangan sing dhuwur banget.

BicycleCards.com ngandika sing rintangan kraton ngalahake papat ace kira 1 ing 165 yuta tangan.

Babagan Rivers Pittsburgh

Kali iku salah siji saka limang kasino dilakokno dening Chicago basis Rush Street Gaming. Casino adhedhasar tanah dumunung ora adoh saka ngendi Allegheny lan Monongahela kali ketemu ing Kali Ohio ing Downtown Pittsburgh.

karo 30 Tabel poker, Rivers Pittsburgh kamar poker paling gedhé kaloro ing sembarang casino ing Pennsylvania, miturut Pennsylvania Gaming Board Control (PGCB).

Miturut PGCB, Kali uga 99 bakul urip utawa game table elektronik. Kanthi 2.466 mesin slot, iku pamer katelu paling kasino ing Keystone State.

#Kalah #Terus #Tangan #Micu #yuta #Jackpot