bakul Tabel gambling sekolah casino Japanese

Jepang Casino Sekolah Cedhak, Minangka Industri Gaming Nasional ilang Shine sawijining

sekolah casino anjog Jepang kang kawangun nanggepi negara legalizing komersial gambling 2018 ditutup.

bakul Tabel gambling sekolah casino Japanese
bakul Tabel gambling sekolah casino Japanese
Siswa ing Japanese Casino Academy sinau dhasar game table. Japanese Casino Academy ditutup sawise industri game negara ilang luster sawijining liwat sawetara taun kepungkur. (Gambar: Ringkesan Asian Games)

Japanese Casino Academy ngarep-arep kanggo ngetik industri game negara dening dealers game table latihan. Siswa diwenehi macem-macem persiapan, saka shuffling, ngukur, lan nglereni dek kertu kanggo ngatasi game populer, kayata baccarat, mini-baccarat, blackjack, poker lan roulette.

Sekolah njupuk kesempatan sawise Diet Nasional Jepang ing Juli 2018 liwat hukum gambling sawijining. Undang-undang Pengembangan Fasilitas Wisata Kompleks Tertentu disengkuyung dening Perdana Menteri Shino Abe. Dheweke kepengin nggawe Jepang dadi tujuan global sing luwih fokus ing pariwisata.

hukum Casino ngidini minangka akeh minangka telung Komplek casino resort terpadu (IRs) tengen negara. Luwih saka patang taun sabanjure, Abe tilar donya sawise dipateni. Ora casinos wis dibukak, lan ora plans casino wis disetujoni dening pemerintah pusat.

Sanajan Jepang Casino Academy nglatih atusan dealer game table sing duwe pengarep-arep, ora ana sing ditawani kerja ing Jepang. Kanthi enrollments mudhun sacara signifikan wiwit 2018 – lan siswa nyatakake frustasi karo kualitas program kasebut – Nang Asian Gaming announced minggu iki sing pusat latihan wis ngajokake bangkrut.

Ledakan Industri

Nalika partai panguwasa Jepang – Partai Demokrat Liberal – milih kanggo nggawa casinos kanggo negara, iku katon rosier. Dhukungan kasebut kanggo ngrampungake kepinginan Abe kanggo ngasilake penghasilan pajak lan proyek anyar.

operator casino utama ing donya bungah bab kesempatan iki. Jeneng perusahaan casino biso dipercoyo, lan kemungkinan grup kasebut kanthi teliti, nimbang tawaran kanggo siji saka telung lisensi IR ing Jepang.

Anjog perusahaan considering tender kalebu Las Vegas Sands, Caesars Hiburan, Hard Rock International, Galaxy Hiburan, Melco Resorts, Wynn Resorts, Mohegan Sun, SJM Resorts lan Genting Group. Nanging sawise Sands metu ing tengah-tengah pandemik lan Jepang kayane nyeret sikile kanggo nemtokake aturan lan peraturan game kasebut, reaksi berantai kedadeyan.

Ora mung perusahaan casino liyane mutusaké ninggalake Jepang, nanging prefektur lan kutha padha sadurunge kasengsem. Eksodus kasebut nyebabake mung rong prefektur sing isih ana: Osaka lan Nagasaki.

MGM Resorts lan Osaka maju karo resort casino milyar dolar sing bisa biaya minangka akeh minangka $ 9 milyar, nalika Nagasaki wis partner karo Casinos Austria kanggo IR pa 3,2 milyar.

Ilang Bet kanggo Siswa

Kanggo akeh siswa sing mbayar SPP kanggo Japanese Casino Academy, wektu lan dhuwit ilang taruhan.

Japanese Casino Academy ora mirah kanggo sing ndhaftar. Kursus premium, sing kalebu kabeh game table lan latihan dhasar, biaya Y1,5 yuta ($ 11,000). IAG ngandika akademi kacarita dodolan taunan watara JPY 120 yuta (US$880.000) sadurunge bisnis kalem lan ruang kelas kosong.

Industri casino Japanese isih taun adoh. Casinos Austria ngarep-arep ing Nagasaki IR siap ing 2028. MGM ora nyana pembangunan Osaka mbukak nganti 2029.

Jepang Pos Casino Sekolah Nutup, minangka Industri Gaming Bangsa Mundhut Shine pisanan muncul ing Casino.org.

#Jepang #Casino #Sekolah #Cedhak #Minangka #Industri #Gaming #Nasional #ilang #Shine #sawijining