Macau casinos gaming revenue GGR

Japan Casino Komisi Regulatory ngandika Need More Money

dikirim ing: September 5, 2022, 06:39h.

Dianyari pungkasan ing: 5. September 2022, 06:40.

Jepang Casino Komisi Regulatory (CRC) ngandika iku perlu liyane pendanaan pemerintah kanggo nindakake tugas peraturan.

MGM Osaka Japanese Casino Komisi Regulatory
Ketua Komisi Regulasi Kasino Jepang Michio Kitamura ngandika sajrone rapat agensi ing 2020. Klompok peraturan game ngupaya nambah anggaran kanggo operasi taun fiskal 2023. (Gambar: Yomiuri Shimbun)

Diwangun liwat Undhang-undhang Pembangunan Resort Terpadu Jepang sing dilulusake dening Diet Nasional lan ditandatangani dening Perdhana Mentri Shinzo Abe ing 2018, CRC duwe tugas kanggo ngatur industri game komersial ing negara kasebut. Bill casino Jepang wewenang minangka akeh minangka telung pembangunan resort terpadu (IR).

CRC ngandhani pamrentah pusat minggu iki yen pendanaan tambahan bakal luwih apik nglengkapi agensi kasebut nalika industri kasebut dibentuk.

Komisi wis njaluk anggaran JPY3.88 milyar (US$27.6 yuta) kanggo taun fiskal 2023. Sing 10% luwih dhuwur tinimbang alokasi anggaran saiki, saben GGRAsia.

Komisi casino ngandika Tambah budget utamané amarga Tambah Staff ngrancang. CRC ngarep-arep nambah 20 karyawan kanggo nambah tenaga kerja dadi 177 posisi.

Overhead tambah

CRC Jepang resmi diadegake ing awal 2020. Badan kasebut langsung ana ing yurisdiksi Perdana Menteri Fumio Kishida lan Kantor Kabinete.

Tanggung jawab saka Casino Komisi Regulatory cukup gedhe. Agensi bakal ngetokake konsesi game kanggo pelamar sing dianggep cocok kanggo nindakake operasi casino ing Jepang minangka ditetepake dening 2018 Bill IR.

CRC banjur bakal ngatur lisensi saka kasino komersial negara. Klompok kasebut ujar manawa bakal mriksa operasi game kanthi rutin lan “ketat” ing properti IR. Kabeh aspèk operasi casino bakal tiba ing yurisdiksi CRC, kalebu pengawasan technical saka peralatan casino-related. Sembarang infrastruktur teknologi informasi casino uga bakal tiba ing pengawasan saka Casino Komisi Regulatory.

agen Casino uga bakal berkembang program lan inisiatif kanggo ningkataké game tanggung jawab. Undhang-undhang IR Jepang ngidini “bisnis kasino sing apik” dioperasikake “ing pengawasan lan kontrol nasional sing cocog” kanggo mesthekake yen “ketertiban lan keamanan” dijaga ing industri.

Multibillion Dollar IR

Osaka lan Nagasaki minangka rong prefektur sing pungkasane melu penawaran IR Jepang ing awal taun iki.

Ing Osaka, MGM Resorts lan konglomerat layanan finansial Jepang Orix Corporation kerja sama kanggo nggawa IR ing ibukutha prefektur sing bisa regane nganti $ 9 milyar. Proyek kasebut ditargetake ing pulo buatan Yumeshima ing Osaka.

MGM lan Orix minangka mitra 40-40 ing usaha kasebut, kanthi sisa 20% dicekel investor lokal. Rencana paling anyar kalebu telung hotel kanthi gabungan 2.500 kamar, ruang rapat lan konvensi 400.000 kaki persegi, lan teater 3.500 kursi. MGM wis ora rinci sesanti kanggo lantai casino, nanging papan game diwatesi kanggo 3% saka total IR jero ruangan kothak ing hukum nasional.

Ing Nagasaki, tawaran IR worth $ 3,2 milyar saka Austria Casino dipilih dening prefektur. Proyek kasebut ngarahake pambangunan resort casino ing Sasebo City ing taman hiburan Walanda Huis Ten Bosch.

Skema resort Austria Casino kalebu sawetara hotel kanthi luwih saka 2.000 kamar, kira-kira 215.000 fasilitas patemon, lan papan konser kanthi 6.000 kursi. Nagasaki Casino bakal teka karo minimal 2.000 mesin slot lan 200 game table ing area meh 100.000 kothak.

#Japan #Casino #Komisi #Regulatory #ngandika #Money