Choctaw Casino & Resort – Durant

Jaksa Agung Federal Nevada Prioritas Perdagangan Seks

dikirim ing: Agustus 25, 2022, 05:38h.

Dianyari pungkasan ing: 25 Agustus 2022, 05:38h.

Perang nglawan perdagangan seks ing geni kanggo anyar Nevada US Jaksa Jason Frierson. Dheweke nyathet minangka prioritas kanggo pejabat penegak hukum federal lokal, amarga kedadeyan sing ngganggu terus katon ing utawa cedhak Las Vegas Strip.

Agung AS anyar ing Nevada Jason Frierson
Pengacara AS anyar Nevada Jason Frierson, digambar ing ndhuwur. Dheweke nggawe penegakan hukum perdagangan seks dadi prioritas. (Gambar: Nevada Merdeka)

Sing bisa nyebabake luwih akeh penahanan kanggo perdagangan manungsa lan tally federal sing gegandhengan, Frierson nyaranake nalika ketemu karo media lokal, Rebo.

Aku mikir bakal ana kesempatan kanggo nerangake manawa Nevada dudu papan sing aman kanggo para pedagang seks. Las Vegas Review-Journal dipetik dening Frierson.

Ing sawetara wulan kepungkur, pejabat lokal uga target perdagangan seks, utamane yen melu bocah cilik.

Minggu iki, kacarita sing brothel ilegal operasi cedhak Las Vegas Strip ditemokaké dening Departemen Polisi Metropolitan Las Vegas. Saklawasé 200 wong katon mlebu operasi sajrone rong minggu ing wulan Juli.

Loro tersangka, Heng Van Ho lan Yuxiang Tian, ​​​​dicekel awal wulan iki amarga diduga ngoperasikake brothel.

Kajaba iku, ana Komisi Gaming Nevada bakal mutusake manawa bakal dilebokake jeneng Kendrick Laronte Weatherspoon ing Buku Ireng. Yen mlebu, kang bakal begalan saka casino negara.

Weatherspoon minangka terdakwa ing 30 kasus ing Pengadilan Kehakiman Las Vegas antarane 2000 lan 2021. Antarane tuduhan marang dheweke yaiku baterei domestik, perdagangan seks diwasa, baterei kanthi strangulation, serangan seksual, penculikan, lan nampa asil prostitusi.

Weatherspoon wis dibusak saka ing paling limang casinos Las Vegas kanggo kegiatan ilegal, miturut Nevada Gaming Board Control.

Kajaba iku, ing Januari, tersangka liyane, Toni Magnum, didakwa karo perdagangan seks bocah-bocah ing sangisore 16 taun, nyulik bocah cilik, urip saka penghasilan pelacur, lan nyiksa utawa nglirwakake bocah. Review-Jurnal kacarita.

Antarane Oktober lan Desember 2021, bocah wadon sing dicurigai kerja ing Magnum nindakake 50 utawa luwih prostitusi ing Las Vegas Boulevard utawa ing sadawane Tropicana Avenue, ujare polisi ing awal taun iki.

Tuduhan sing padha sadurunge marang Magnum dibubarake, Review-Jurnal ngandika.

Ati-ati saka Trading in Casinos

Ing Februari, pengacara marang menungso njaluk casinos ngleksanakake latihan kanggo bantuan Staff ngenali korban potensial.

Annie Sovcik, direktur Busing ing Lookout, program Truckers Against Trafficking, ngandika ing tampilan ing Las Vegas sing kasino minangka panggonan paling dhuwur kanggo perdagangan seks. pejabat Casino duwe peran khusus kanggo nyegah perdagangan.

“Pemimpin ing industri game tengen Amerika Serikat ing posisi kanggo nggawe impact penting,”Savcik.

Antarane tandha-tandha perdagangan yaiku sing ciloko fisik. Dheweke uga ora ngerti ngendi dheweke utawa dina utawa tanggal apa, ujare Sovick.

Dheweke uga ngelingake supaya ngati-ati marang wong-wong sing katon ana ing kontrol wong liya.

Pengacara AS

Frierson minangka wong Afrika-Amerika pisanan sing diangkat dadi Jaksa AS ing Nevada. Dheweke sumpah ing Mei.

Sadurunge, dheweke dadi pamicara Majelis Negara Nevada, asisten pembela umum ing Clark County, lan wakil ketua distrik ing Clark County.

#Jaksa #Agung #Federal #Nevada #Prioritas #Perdagangan #Seks