Catawba Two Kings

Jajak Pendapat Temokake 54% Tolak Prop 27 Ukuran Online

dikirim ing: September 15, 2022, 03:38h.

Dianyari pungkasan ing: 15 September 2022, 03:38.

Jajak pendapat independen sing dirilis pungkasan Rebo (PT) nuduhake kemungkinan para pamilih California nolak pamindhahan kanggo nggawe taruhan olahraga online kanthi wates sing cukup gedhe.


Pratandha dalan kanggo US freeway 101 ing Los Angeles. Asil saka survey dirilis pungkasan Rebo ketemu sing mayoritas kuwat saiki nentang tumindak kanggo legalize totoan olahraga online tengen negara. (Gambar: Gabriele Maltanti/Gambar Stok Adibe)

Institut Kebijakan Umum California (PPIC) kalebu Proposisi 27 ing survey luwih saka 1,700 wong diwasa ing saindenging negara ing awal wulan iki. Saka klompok kasebut, 1,060 minangka pamilih. Mung 34% saka klompok ngandika padha bakal milih kanggo ngganti konstitusi negara lan ngidini totoan olahraga online, dibandhingake karo mayoritas, 54%, sing bakal milih ora.

Margin kesalahan sing bisa ditindakake kanggo survey pemilih yaiku 5,4%.

Prop 27 didhukung dening pitung operator totoan olahraga online – Bally Bet, Barstool Sportsbook, BetMGM, DraftKings, Fanatics, FanDuel, lan WynnBET – sing wis menehi $ 169.2 yuta kanggo “Californias kanggo Solusi kanggo Ora Ana lan Dhukungan Kesehatan Mental.” Panyengkuyung nggawe langkah kanggo nyisihake 85% saka 10% pajak ing bathi sportsbook kanggo program dana kanggo nyukupi kabutuhan layanan sosial ing saindenging negara.

Mungsuh saka ukuran, kang mbiayai dening kapentingan game suku, cepet pounced ing asil polling.

Survei iki nandheske apa sing wis katon pirang-pirang wulan ing jajak pendapat kita dhewe,” ujare “Koalisi kanggo Gaming Aman lan Tanggung Jawab” ing pratelan. “Senadyan mundhakaken luwih saka $ 160 yuta kanggo kampanye iklan ngapusi, California Pamilih cetha ora tuku apa perusahaan gambling online metu saka negara sade konco Prop 27. Pamilih banget nentang Prop 27 lan expansion massive saka gambling olahraga online. lan padha ora percaya Prop 27 minangka ‘solusi’ kanggo apa wae.

PPIC kalebu pitakonan babagan rong inisiatif voting liyane ing voting 8 November California, nanging ora kalebu pitakonan babagan Prop 26, langkah liyane sing gegandhengan karo totoan olahraga sing disetel sadurunge pamilih. Prop 26, didhukung dening “Koalisi”, bakal ngidini totoan olahraga toko ing kasino suku lan papat racetracks native negara.

Survey Nuduhake Little Dhukungan

Kaya-kaya 34% dhukungan kanggo Prop 27 ora cukup surem kanggo panyengkuyung taruhan olahraga online, tampilan sing luwih jero ing data jajak pendapat ora nemokake lapisan perak kanggo ukuran kasebut.

Ing macem-macem klompok demografi, dhukungan kanggo Prop 27 ora ngluwihi 44 persen. Tingkat dhukungan iki asalé saka populasi ètnis ing njaba Kaukasia lan Latin.

Nalika ndeleng registrasi partai, 34% Demokrat ndhukung gerakan kasebut, dibandhingake mung 21% saka Republik. Loro-lorone partai negara lan pimpinan legislatif saka loro partai kasebut nentang langkah kasebut.

Dhukungan saka pemilih independen tekan 40%.

Secara geografis, tingkat dhukungan paling dhuwur kanggo Prop 27 teka saka wilayah Los Angeles, kanthi 42%. Wilayah Teluk San Francisco nduweni dhukungan paling murah ing 22. Ukuran kasebut nduweni dhukungan saka 40% pamilih lanang lan mung 28% wanita.

Ing spektrum ekonomi, Prop 27 entuk dhukungan paling apik saka calon pamilih California sing entuk antara $40.000 nganti $79.999, nanging 39% anget. Katelu saka sing entuk luwih akeh ndhukung langkah kasebut, lan 35% saka sing entuk dhuwit kurang ujar yen bakal milih ya.

Jajak pendapat uga nuduhake manawa para pamilih duwe keraguan utawa kuwatir babagan pratelan pendukung Prop 27 babagan nulungi wong sing ora duwe omah, amarga 70% pamilih ujar manawa ora duwe omah minangka masalah gedhe ing wilayahe.

Kurang Saka Wolung Minggu

Yen nomer polling bisa dipercaya – lan dirating “A / B” PPIC lan rating 100% ing balapan sing diarani FiveThirtyEight.compadha kudu nggawa beban sing signifikan – supaya panyengkuyung Prop 27 duwe akeh alasan kanggo nggawe lan ora akeh wektu kanggo nindakake.

Pemilu saiki kurang saka wolung minggu maneh, lan pejabat lokal bakal miwiti ngirim surat suara kurang saka sasi.

Pesen pungkasan dina Rebo kanggo “Californias for Solutions” sing njaluk komentar ora langsung dibalekake.

Nanging nalika panyengkuyung game suku siyap karo statement sakcepete sawise jajak pendapat dirilis, nomer uga ora bode uga kanggo wong-wong mau. Pimpinan suku sadurunge wis nyathet yen pungkasan wektu pemilihan California duwe rong langkah game sing padha, para pamilih nolak loro-lorone.

#Jajak #Pendapat #Temokake #Tolak #Prop #Ukuran #Online