Bernard Chong

Industri Gambling Irlandia saiki wis Regulator pisanan

dikirim ing: September 8, 2022, 07:38h.

Dianyari pungkasan ing: 8. September 2022, 07:38h.

Ireland wis rampung search kanggo wong kanggo Kepala munggah anyar gambling regulator. The Irish Times laporan sing Anne Marie Caulfield bakal dadi CEO saka Gambling Regulatory Authority (GRA) nalika resmi dibukak taun sabanjuré.

Paschal Donohoe, Gerry Kiely, Anne Marie Caulfield, David Minton
(Kiwa menyang tengen) Gerry Kiely, Anne Marie Caulfield, Paschal Donohoe lan David Minton – kabeh bagéan saka pamaréntah Irlandia – ngrameke keterlibatan ing inisiatif EU ing 2019. Caulfield saiki bakal dadi regulator gambling pisanan Irlandia. (Gambar: Twitter/Ireland
Kementerian Pengeluaran Umum lan Reformasi)

Ngenalke regulator minangka perjalanan sing angel lan dawa. Ireland wiwit efforts kanggo reformasi hukum gambling luwih saka 10 taun ago, nanging banjur mandegake. Banjur nerusake inisiatif taun kepungkur, amarga gerakan saka Sekretaris Kehakiman Muda James Browne.

Tanggal wiwitan kanggo GRA isih ditindakake. Sadurunge bisa mundur, Ireland kudu sarujuk hukum gambling anyar. Kemungkinan bakal teka antarane saiki lan Oktober.

Wilayah sing ora ditemtokake

Caulfield mlebu peran tanpa pengalaman peraturan, nanging kanthi pengalaman pemerintah sing ekstensif. Sajrone 10 taun, wiwit 2008 nganti 2016, dheweke dadi ketua Dewan Penyewa Residential Irlandia, sing ngawasi macem-macem aspek masalah omah.

Sadurunge, Caulfield main peran aktif kanggo ndhukung upaya Irlandia babagan Kebijakan Kohesi Uni Eropa (EU). Iki minangka inisiatif sing terus-terusan sing tujuane kanggo nyiapake status ekonomi ing antarane negara-negara Uni Eropa.

Kajaba iku, paling anyar, dheweke dadi tanggung jawab Program Studi Kemampuan Irlandia. Ing peran iki, miturut deskripsi program pemerintah, dheweke tanggung jawab kanggo mesthekake departemen lan kantor layanan sipil manggoni misi lan tujuan sing wis ditemtokake.

Caufield uga duwe pengalaman ing Perbendaharaan Irlandia, miturut profil LinkedIn. Iki minangka salah sawijining pengalaman sadurunge, sing menehi tandha mlebu ing operasi pemerintah luwih saka 20 taun kepungkur.

Perencanaan Kursus Korektif

Sawisé tundha taun, Irlandia cedhak karo reformasi gambling sawijining. Browne wis spearheaded tumindak, lan wis glethakaken metu sawetara saka plans sing bakal teka karo nggawe GRA.

GRA, ngendi Ireland pisanan ngginakaken nganti € 700.000 (US $ 699.930), bakal ngawasi loro adhedhasar tanah lan online gambling . Iku perlu kanggo berkembang kawicaksanan kanggo menehi hasil karo iklan gambling lan struktur sing Camping online lan app seluler nggunakake.

Regulator uga bakal tanggung jawab kanggo nggawe lan ngleksanakake inisiatif gambling aman. Bakal bisa nggoleki perusahaan sing ora ngetutake pedoman kasebut lan ngetrapake pengamanan liyane. Miturut rancangan undang-undang saiki, denda bisa nganti €20 yuta (US$19.99 yuta) utawa 10% saka turnover operator.

Kajaba iku, sawetara kabijakan liyane bisa uga kalebu ing peraturan pungkasan. Iki bisa kalebu larangan nggunakake taruhan gratis utawa insentif liyane lan larangan nggawe anggota VIP.

Browne siyap kanggo Caufield njupuk liwat, lan manteb ing ati ing kabisan. Ngumumake janjian kasebut, dheweke nambahake manawa dheweke bakal nggawa “pengalaman profesional lan keahlian sing akeh kanggo peran kasebut.”

#Industri #Gambling #Irlandia #saiki #wis #Regulator #pisanan