Catawba Two Kings

Iklan Duel Dirilis ing Prop 27 (VIDEO)

Dikirim ing: 23 Agustus 2022, 11:18

Dianyari pungkasan ing: 23 Agustus 2022, 11:23.

Dina Pemilu punika 11 minggu adoh, lan karo komite ing macem-macem sisih olahraga California totoan debat duwe yuta dolar kanggo nglampahi, kelompok wis kenek gelombang udhara – lan kenek gelombang udhara hard – nyoba kanggo sway Pamilih.

Iklan taruhan olahraga California
Screenshot saka iklan sing dirilis Selasa dening “Californias kanggo Solusi kanggo Ora duwe omah lan Dhukungan Kesehatan Mental,” njaluk Pamilih kanggo ndhukung tumindak ing voting iki tiba kanggo legalize totoan olahraga online. Iklan 30 detik minangka salah siji saka rong sing dirilis Selasa dening klompok ing loro-lorone masalah kasebut. (Gambar: “California kanggo Solusi Ora Duwe omah lan Dhukungan Kesehatan Mental”/YouTube)

Rong papan liyane dirilis ing Golden State Selasa babagan Proposisi 27, sing bakal nggawe legal taruhan online ing negara kasebut. Iki minangka salah siji saka rong langkah sing bakal ana ing voting California.

Ing sisih pro-Prop 27, “Californias for Solutions to Homelessness and Mental Health Support” ngrilis iklan 30 detik (deleng ing ngisor iki) karo co-founder papan perlindungan sing ora duwe omah sing berbasis ing Sacramento ngomong babagan kabutuhan pendanaan kasebut. program ing saindhenging negara bagean.

Ing proposal sing diajukake dening pitu operator totoan olahraga nasional, totoan olahraga online bakal legalized ing California lan revenue saka operator komersial bakal taxed ing 10%. Negara banjur bakal aplikasi 85% saka revenue tax kanggo aliran dana kanggo homelessness lan program kesehatan mental. Sisane bakal digunakake kanggo inisiatif pembangunan ekonomi suku.

Kanggo pisanan, Prop 27 bakal nyedhiyakake pendanaan permanen kanggo organisasi kaya kita. Rachelle Ditmore, co-founder saka City of Refuge, ngandika ing video. “Ngandika ya menyang Prop 27 tegese luwih akeh wong sing njaluk bantuan sing dibutuhake.”

“Californias for Solutions” didanai dening Bally Bet, Barstool Sportsbook, BetMGM, DraftKings, Fanatics, FanDuel, lan WynnBET. Perusahaan wis nyumbang $ 150 yuta kanggo kampanye nganti saiki.

Spot Ngandika Umume Suku Nglawan Prop 27

Iklan liyane sing tiba Selasa yaiku saka “Koalisi kanggo Game Aman lan Tanggung Jawab,” yaiku panitia sing didhukung suku sing nentang Prop 27.

Iklan koalisi ngupaya counter pesen “Californias kanggo Solutions” sing kampanye nyoba kanggo nggawe ing wiwitan kampanye – support suku kanggo olahraga online totoan ngukur. Iklan 15 detik (ndeleng ngisor) nuduhake telung suku ing sih Prop 27 ing sisih siji layar, nalika dhaftar luwih saka 50 suku nglawan nggulung proposisi ing sisih liyane.

James Siva, ketua California Nations Indian Gaming Association, disebut Prop 27 efforts “ngapusi” lan nyerang kadhaulatan suku.

Prop 27 mbebayani game India lan pendanaan penting sing digunakake dening suku game lan non-game kanggo nyedhiyakake omah, kesehatan, layanan pemadam kebakaran, pendidikan, pengawetan budaya lan layanan liyane kanggo masyarakat kita. ujare Siwa.

Saliyane nglawan Prop 27, ndhukung uga “Koalisi kanggo Gaming Aman lan Responsible” Proposition 26. Prop 26 minangka referendum game ditambahi sing bakal ngidini Sportsbooks toko ing kasino suku California-dilisensi lan racetracks. Kajaba iku, tumindak bakal ngidini casinos suku kurban Tabel basis dadu lan roulette game, lan iku bakal ngidini suku lan entitas pribadi liyane duweni potensi njupuk tindakan legal marang √®ntitas seng di tuduh saka tumindak ilegal gambling operasi ing negara.

Klompok wis wungu luwih saka $ 106 yuta saka kapentingan game suku.

Loro Kampanye Grup Liyane

Saliyane ing “Californias kanggo Solutions” lan “Koalisi kanggo Aman, Gaming Responsible,”Ana loro panitia politik liyane sing ngumpulake dhuwit kanggo pesen menyang Pamilih babagan inisiatif totoan olahraga California.

“Californias kanggo Kadhaulatan Suku lan Gaming Aman” organisasi liyane suku-didhukung, nanging fokus iku mung kanggo ngalahake Prop 27. Wis entuk liwat $ 66 yuta saka kapentingan game suku.

Kangge, casinos cardroom dilisensi negara wis dibunderak√© munggah “Wajib Pajak Against Monopoli Interest Khusus,”Anti-Prop 26 panitia. Cardrooms lan panyengkuyung nglawan tumindak game suku, utaman√© amarga saka uneg-uneg bab pranata saka Private Jaksa Agung undhang sing padha pracaya. bakal target kamar kertu lan nyoba kanggo nutup.

Klompok kasebut wis ngunggahake $ 41,5 yuta saka kamar kertu ing saindenging negara.

Luwih saka $364 yuta sing diklumpukake dening kelompok kasebut dianggep minangka rekor sing diunggahake ing California kanggo inisiatif.

#Iklan #Duel #Dirilis #ing #Prop #VIDEO