casino stocks

IGT ngumumake rencana tuku maneh $ 500 yuta utang

dikirim ing: September 2, 2022, 04:43h.

Dianyari pungkasan ing: 2 September 2022, 07:59h.

Teknologi Game Internasional (NYSE: IGT) njupuk langkah tambahan kanggo ngiyataken neraca. Dina iki, dheweke ngandhani para investor yen bakal tuku maneh utang perusahaan nganti $ 500 yuta.

Utang IGT
“Wheel of Fortune” slot machine ing casino. Produsen IGT tuku maneh utang sing ora dibayar. (Gambar: Pinterest)

Produsèn slot machine ngandika rencana repurchase bakal hubungane karo rong mbendel amba. Padha kalebu kira-kira $1,1 milyar saka 6,5% senior unsecured cathetan amarga ing 2025, lan $499 yuta saka 3,25% senior unsecured cathetan euro amarga ing 2024. tawaran tender IGT kanggo obligasi kadaluwarsa ing 23:59 (wektu New York City) 30. September.

Pemegang sing sah nawakake Cathetan Dolar utawa Cathetan Euro sawise Wektu Lelang Awal nanging ing utawa sadurunge Wektu Kadaluwarsa mung nduweni hak kanggo nampa Dolar Pertimbangan Penawaran Tender (yaiku jumlah sing padha karo bedane antarane Dolar Pertimbangan Total lan Dolar Tender Awal. Premium) utawa Pertimbangan Penawaran Tender Euros (yaiku jumlah sing padha karo bedane antarane Total Euros Pertimbangan lan Premium Tender Awal Euro), masing-masing, “ miturut statement sing ditanggepi dening perusahaan.

IGT nawakake para pemegang obligasi premi $30 saben $1,000 utang tender. Sing anggere investor nawakake obligasi sadurunge jam 17.00 wektu standar Wétan tanggal 16 September.

Potensi tabungan biaya kanggo IGT

Kanthi mbusak mbok menawa minangka akeh minangka $ 500 yuta ing utang, IGT bisa éling tabungan pinunjul ing beyo kapentingan.

Iki minangka prioritas kanggo perusahaan, lan langkah-langkah wis ditindakake kanggo nggayuh tujuan kasebut. Contone, ing Juli, perusahaan teknologi game basis UK diganti fasilitas kredit, entuk akses kanggo ibukutha liyane lan push tanggal kadewasan ing proses.

Pamindhahan cocog minangka IGT nyuda biaya kapentingan taunan, kang ing baris karo terus efforts kanggo ngurangi utang lan ngiyataken neraca.

abang utang lan efforts kanggo ngiyataken neraca IGT cocog kanggo alasan liyane. Nalika tanggungan perusahaan mudhun, perusahaan kasebut menehi rating kredit sing luwih apik. Saiki, IGT mbeta HFS sampah, nanging yen neraca mbenakake, dadi calon kanggo HFS HFS investasi. Perusahaan kanthi tandha iki entuk manfaat saka biaya pendanaan sing luwih murah.

Details Buyback Bond IGT

Minangka kasus karo transaksi kuwi, ana rincian sing tukang kredit IGT kudu ngerti bab transaksi kasebut ing ndhuwur.

“Tunduk karo hukum sing ditrapake lan syarat lan kahanan Penawaran kanggo Tuku, IGT bisa ngganti Level Penerimaan Prioritas lan nambah utawa nyuda siji utawa loro Jumlah Penerimaan Maksimum lan Sub Cap Penawaran Dolar tanpa ngluwihi Wektu Tender Awal utawa Wektu Kadaluwarsa. utawa menehi hak mundur. . IGT uga bisa mungkasi Penawaran Tender, ngilangi salah siji utawa kabeh syarat Penawaran Tender sadurunge Wektu Kadaluwarsa, ngluwihi Wektu Kedaluwarsa utawa ngowahi syarat Penawaran Tender, “ujare pratelan kasebut.

Enggo bareng IGT ilang 6,95% minggu iki, lan mudhun meh 39% ing taun iki.

#IGT #ngumumake #rencana #tuku #maneh #yuta #utang