casino stocks

Hiburan Inspirasi Mungkin Perlu Tambah Penawaran Takeover Kanggo AGS

Dikirim ing: 16 Agustus 2022, 10:35.

Dianyari pungkasan ing: 16 Agustus 2022, 10:35.

Sampeyan bisa uga Inspired Entertainment (NASDAQ: INSE) nguber AGS (NYSE: AGS) ora dadi hasil sing sampurna, nanging uga ana pangertèn sing ngusulake tawaran kanggo mesin slot.

AGS
Slides saka presentasi investor AGS 2019. Analis ujar manawa Inspired bisa dipeksa ngunggahake tawaran pengambilalihan kanggo perusahaan kasebut. (Gambar: AGS)

Iku sentimen analis Stifel Jeffrey Stantial sing, ing cathetan kanggo klien saiki, nylidiki loro skenario. Nalika Inspired durung resmi ngonfirmasi yen wis nyedhak AGS, kabar kasebut bubar minggu kepungkur kanthi target sabanjure ngumumake yen dheweke nampa lan nolak proposal pengambilalihan kabeh awis $ 10 saben saham.

Stantial ngandika macem-macem faktor bisa nggawe angel kanggo Inspirasi kanggo segel menehi hasil, sanajan AGS dikonfirmasi iku ing rembugan karo panuku potensial.

Sakabèhé, kita rumangsa investor ragu-ragu yen kesepakatan bakal digayuh, amarga kapasitas utang INSE, risiko pendanaan, ROI sing bakal teka kanggo perbaikan operasional AGS, lan riwayat dagang luwih saka $ 18 / saham, “tulis analis Stifel.

Nalika titik babagan dagang ing ndhuwur $18 relevan, saham AGS paling dhuwur 52 minggu yaiku $10.45 lan durung ditutup ing ndhuwur sajrone telung taun.

Pertimbangan Apollo, Penawaran Bisa Didandani

Minangka Stantial nyatakake, akeh sukses tawaran Inspired kanggo AGS bisa mudhun menyang rega Apollo Global Management (NYSE: APO) gelem nampa.

Ing pungkasan kuartal kaping pindho, raksasa ekuitas swasta duwe 8,2 yuta saham produsen peralatan game, utawa 22,08% saham sing luar biasa. Iku luwih saka kaping pindho jumlah sing dikontrol dening investor institusi paling gedhe nomer loro, sing nuduhake Apollo bisa duwe pengaruh sing cukup yen AGS dituku utawa tetep mandiri. Perusahaan ekuitas swasta uga ngontrol rong kursi papan AGS.

“Nalika kita setuju manawa kemungkinan kasebut ditumpuk kanggo kesepakatan potensial, ing pungkasan kita bali menyang pengaruh Apollo ing keputusan sing nyorot kadewasan relatif (~ 9 taun) investasi,” tambah Stansial. “Nganggep INSE / AGS tekan kesepakatan, kita bisa ndeleng rega tuku pungkasan sing nglayang ing cedhak ~ $ 13 / saham sing diwenehi pengaruh PF sing bisa diatur, lan ambang bali kanggo para pemegang saham utama AGS.”

Penawaran $ 13 saben saham durung digawe umum lan bakal meh tikel kaping pindho saka rega penutupan AGS ing 11 Agustus – dina sadurunge kabar akuisisi kasebut pisanan dilaporake.

Evaluasi Motivasi Inspirasi

Kapentingan inspirasi ing AGS bisa dingerteni. Pelamar ora duwe akeh cahya ndhuwur-line kanggo AS lan siklus upgrade slot bisa dawa, duweni potensi nyediakake support kanggo tesis AGS. Kajaba iku, akeh pelanggan AGS casinos regional lan suku karo basis customer manut sing bisa uga ora kena pengaruh dening resesi.

Kajaba iku, analis nyathet yen perkawinan kasebut bakal nambah penghasilan saben saham Inspired lan nambah aliran awis gratis. Nanging, ana bagean obah babagan nggawa pesta AGS / Inspirasi menyang altar.

“Tambahake basis pemegang saham sing uga percaya ing crita jangka panjang lan dislokasi regane, lan kita ngarep-arep pilihan manajemen yaiku kanggo ndeleng upaya sing terus ditindakake,” ujare Stantial. “Nanging, kita nyathet posisi CEO INSE tetep ora diisi sawise budhal saka pendiri ing 2018, kanthi tanggung jawab dibagi antarane Ketua, COO, CFO, lan CSO. Iki bisa menehi saran opsional babagan manajemen AGS gabung karo perusahaan pro-forma.

#Hiburan #Inspirasi #Mungkin #Perlu #Tambah #Penawaran #Takeover #Kanggo #AGS