Iowa greyhounds

Hiburan Bintang ngidini Tokoh Mafia Gamble Senadyan Larangan, Investigation Krungu

Dikirim ing: 25 Agustus 2022, 06:41

Dianyari pungkasan ing: 25 Agustus 2022, 07:22.

A anggota kondhang saka sindikat angkara diatur ‘Ndrangheta diijini kanggo Gamble ing properti Star Entertainment ing Queensland taun sawise kang begalan saka kasino Australia liyane.

Lintang Hiburan
Star Gold Coast, digambarke, ngendi “Wong A” diijini kanggo Gamble nganti 2021, sanadyan begalan ing negara liyane wiwit 2014 kanggo ‘sambungan Ndrangheta. (Gambar: Star Entertainment)

Iki minangka pitakonan umum babagan nduweni hak Star kanggo terus lisensi ing Queensland kanggo panggonan Brisbane lan Gold Coast. Ing dina Kamis, investigasi krungu manawa tersangka mafia, mung dikenal minangka “Wong 2”, nyolong ing internet amarga jenenge ditulis kanthi beda ing cathetan casino lan laporan media.

Laporan kasebut nyumurupi dheweke dipeksa saka kasino ing Victoria ing Desember 2014, lan saka properti New South Wales ing Juni 2015. Nanging dheweke isih ana ing meja ing Star’s Treasury Casino ing Brisbane lan The Star Gold Coast liwat 2021.

optik ala

Star ngadhepi tekanan regulasi ing Queensland, ing ngendi dheweke bakal mbukak resort liyane, pangembangan Queen’s Wharf AU $ 3,6 milyar (US $ 2,55 milyar). Tinjauan lisensi diwiwiti Selasa, amarga operator ngenteni asil penyelidikan sing padha ing New South Wales.

Loro-lorone padha micu dening laporan ing media Australia ngakoni Star wooed seng di tuduh kriminal, agen manca lan fraudsters menyang gambling ing kasino kang, nguber bathi kanggo tanggung jawab anti-dhuwit laundering.

‘Ndrangheta dudu tampilan sing apik kanggo Star Entertainment. Asli saka Calabria, “pucuk” sikil Italia, organisasi kasebut dipercaya bisa ngontrol 70% pasar kokain ing Eropa lan umume perdagangan senjata ilegal ing saindenging jagad. Penghasilane kira-kira $50 milyar nganti $100 milyar saben taun.

Ing Italia, ‘Ndrangheta wis ngluwihi Cosa Nostra lan Camorra minangka grup Mafia sing paling kuat, lan saiki dadi salah sawijining organisasi kriminal paling gedhe ing donya.

Sindikat kasebut wis mapan ing luwih saka 100 negara kanthi bantuan emigrasi skala gedhe saka wilayah kasebut wiwit taun 1950-an.

Wis ana ing Australia luwih saka siji abad. Klompok kasebut wis ngontrol kejahatan terorganisir Italia-Australia ing pesisir w├ętan negara kasebut wiwit wiwitan taun 1900-an.

Masalah Triad

Ing pangrungon Kamis, CEO interim Star Geoff Hogg ngakoni operator kudu luwih siyap.

“Mesthi wae, sawise nliti sawetara kahanan … aku mikir ing mburi, ndeleng proses kita, review lan kabijakan kita, padha ora kuwat kaya sing dikarepake,” ujare.

Dina Selasa, investigasi krungu manawa perusahaan sing berbasis ing Hong Kong Chow Tai Fook, sing duwe 25% proyek Queen’s Wharf, tau duwe hubungan bisnis karo bos triad “Broken Tooth”, Wan Kuok Koi, uga ora katon apik kanggo Star Entertainment. .

#Hiburan #Bintang #ngidini #Tokoh #Mafia #Gamble #Senadyan #Larangan #Investigation #Krungu