casino stocks

Hedge Fund Boss Loeb Ganti Pikirane Babagan ESPN Spinoff

Dikirim ing: September 12, 2022, 01:00.

Dianyari pungkasan ing: 11 September 2022, 11:25.

Pangadeg Third Point Daniel Loeb njupuk menyang Twitter ing dina Minggu, ngumumake dheweke bakal ngganti dalan babagan upaya sing diumumake sadurunge kanggo meksa Walt Disney (NYSE: DIS) nimbang spin-off. ESPN.

ESPN Loeb
Pendhiri Titik Katelu, Dan Loeb. Dheweke nolak nyoba nyurung Disney kanggo spinoff ESPN. (Gambar: Jurnal Wall Street)

Pungkasan wulan, investor aktivis ngumumake dana pager dheweke njupuk saham $ 1 milyar ing raksasa media lan hiburan. Pamindhahan kasebut ditujokake kanggo nyengkuyung perusahaan sing berbasis ing California kanggo mbukak kunci regane pemegang saham kanthi ngeculake pimpinan jagad olahraga kasebut. Tweet Minggu nuduhake Loeb wis owah pikirane.

Kita duwe pangerten sing luwih apik babagan potensial @espn minangka bisnis mandiri lan vertikal liyane kanggo $DIS kanggo nggayuh pamirsa global kanggo ngasilake penghasilan iklan lan pelanggan. Loeb nulis ing platform media sosial.

Ing tweet sabanjure, dheweke nambahake Third Point ngarepake apa sing dikarepake ESPN lan Ketua Konten Olahraga James Pitaro. ESPN skor. Iki amarga jaringan olahraga tetep dadi bagean saka kerangka perusahaan sing luwih jembar.

Olahraga Betting mbek

Nalika Loeb ngendika ing wulan Agustus yen Third Point nduweni saham Disney – babak kapindho dana pager karo perusahaan kasebut – dheweke nggawe pratelan sing nyatakake. ESPN minangka entitas ngadeg-piyambak bakal luwih dipanggonke kanggo kapitalisasi ing US olahraga totoan boom.

“Pelanggan ESPN lan liga olahraga bakal dilayani kanthi luwih apik dening tim manajemen fokus sing nyopir posisi kepemimpinan ing distribusi olahraga,” tulis pangadeg Third Point. “Kita yakin manawa sebagian besar pengaturan ing antarane rong perusahaan kasebut bisa ditiru kanthi kontrak, kaya cara eBay muter PayPal nalika terus nggunakake produk kasebut kanggo proses pambayaran.”

ESPN wis dawa wis digandhengake karo macem-macem olahraga totoan gosip related. Pungkasan wulan, CEO Disney Bob Chapek duweni potensi nambah bahan bakar kanggo spekulasi kasebut, ngandhani para investor manawa perusahaan kasebut bisa nggawe pengumuman taruhan olahraga sing penting. Nanging, ora bisa uga kalebu ESPN kapisah saka kekaisaran Disney.

Ing wawancara anyar karo variasiChapek nggawe statement implying ESPN bakal tetep dadi bagéan saka portofolio Disney. Dheweke nyathet yen Disney nggawe udakara 100 telpon babagan nasib jaringan olahraga nalika gosip kasebut bisa didol.

“Apa sing dicritakake? Tegese kita duwe barang sing apik banget.” ngandika. “Lan yen sampeyan duwe rencana strategis, visi sing cocog karo perusahaan sajrone 100 taun sabanjure, mula sampeyan ora pengin nolak. Lan kita duwe rencana kasebut. Kita durung nuduhake rencana kasebut.”

ESPN Sports Betting Gosip

Nalika komentar Loeb soothe pemanggih sing ESPN bakal dipisahake saka Disney, gosip ngubengi ambisi totoan jaringan olahraga kamungkinan bakal terus swirl.

Tuduhan biasane melu Disney ndarbeni operator Sportsbook lan lempitan perusahaan menyang a ESPNleveraged mréntahaké kuwat saka merek jaringan olahraga ing proses.

Disney, anggota saka Dow Jones Industrial, duwe sumber daya kanggo ndarbeni macem-macem perusahaan sportsbook karo sethitik utawa ora beban ing neraca. Nanging, isih kudu dideleng yen iku rute sing dipilih Disney.

#Hedge #Fund #Boss #Loeb #Ganti #Pikirane #Babagan #ESPN #Spinoff