Choctaw Casino & Resort – Durant

Hawaii Illegal Gambling Joint Robbery, Suspect Dicekel

Dikirim ing: 14 Agustus 2022, 11:14

Dianyari pungkasan ing: 14 Agustus 2022, 04:48h.

Two seng di tuduh perampok bersenjata sing digawa metu gambling operasi ing Honolulu, wilayah Hawaii dipenjara akhir minggu pungkasan. Katon yen ora ana tembakan sing ditindakake sajrone rampokan ing pulo kasebut.

Loro mobil polisi Honolulu
Loro mobil polisi Honolulu, digambarake ing ndhuwur. Departemen nyelidiki rampokan bersenjata ing casino ilegal lan dipenjara wong loro minggu kepungkur. (Gambar: Wikiwand)

Polisi Honolulu ujar manawa dheweke bisa ngenali wong loro kasebut. Padha dicekel lan dituntut. Duo kasebut nyolong sawetara awis lan barang-barang liyane saka papan ilegal sing ora dijenengi dina Senin kepungkur, miturut KHONstasiun TV lokal.

Jaminan wis disetel kanggo wong loro, sing loro tetep ditahan. Siji ditahan kanthi jaminan $ 100.000. Liyane ditahan kanthi jaminan $ 500.000. Kasus kasebut bakal diajukake menyang pengadilan lokal kanggo diadili.

Laporan warta lokal ora ngenali dheweke utawa tuduhan kasebut. Siji tersangka 26. Sing liyane 27, KHON ngandika.

Rincian babagan kejahatan kasebut ora dirilis dening panguwasa.

Hawaii iku salah siji saka mung rong negara tanpa wangun legal totoan. Utah liyane. Usul kanggo ngidini taruhan wis dikalahake ing legislatif negara.

Gambling, Penangkapan tamba

Ing wulan Juni, telung wong Hawaiian dipenjara amarga dicurigai ilegal gambling lan perdagangan narkoba. Penyelidikan rong taun kasebut nglibatake 50 petugas FBI lan Departemen Polisi Maui.

Sajrone panelusuran, pejabat ngandika sing panguwasa sita $ 68.000, 15 kilogram saka seng di tuduh methamphetamine (meth), pitu senjata api, 20 gambling mesin, gambling ledger, tablet, lan dhuwit counters.

Akeh aula gambling ilegal ditemokaké dening panguwasa ing Hawaii. Lokasi kegiatan sing dilarang diidentifikasi minangka Sports Bar & Grill ing Waianae lan situs ing 980 lan 977 Queens Street ing Honolulu. Rong toko jajanan, siji ing Lahaina lan liyane ing Wailuku, uga diidentifikasi.

Senjata api sing dicekel kalebu rong “senjata hantu”. Iki dituku online, dirakit sawise tuku, lan ora bisa dilacak.

Senjata api liyane sing dicekel kalebu: pistol Beretta kaliber .25, bedhil Winchester ukuran 12, lan bedhil Remington ukuran 20. Uga ditemokake peluru kaliber 25 lan cangkang bedhil.

Maliu Tauheluhelu, 37, Mintau Pani, 37, lan Touanga Niu, 21, dicekel tanggal 3 Juni. Suspect kaping papat, Desmond Morris, 38, dijenengi ing dakwaan. Wiwit awal Juni, dheweke durung ditangkep.

Shooting fatal

Ing Mei, wong ditembak sak operasi gambling ilegal ing Honolulu lan mengko mati. Tersangka dipenjara amarga pembunuhan tingkat loro nalika tiwas, KHON ngandika.

Korban, 33, gelut karo tersangka lanang, laporan kasebut. Tersangka nembakake peluru sing ora bisa ditemtokake marang wong kasebut. Korban langsung mati ing njero ajang judi.

Tersangka mlayu mlayu. Mengko, dheweke ditahan amarga kejahatan sing ora ana hubungane nalika diidentifikasi dening polisi lan ditangkep amarga ditembak. Penembakan kasebut dumadi ing Kapiolani Boulevard ing pulo Oahu. Iki minangka dalan komersial utama ing cedhak Teluk Mamala.

Tersangka lan korban bisa uga wis kenal sadurunge kedadeyan fatal, ujare polisi. Polisi ora langsung ngeculake jeneng tersangka utawa jeneng korban ing Hawaii.

#Hawaii #Illegal #Gambling #Joint #Robbery #Suspect #Dicekel