Catawba Two Kings

Hakim Harun, Albert Pujols Nyedhiyakake Drama nalika MLB mlebu Stretch Run

dikirim ing: September 5, 2022, 8:30h.

Dianyari pungkasan ing: 5 September 2022, 10:21

Dina Senin, isih ana sewulan ing musim reguler Major League Baseball, lan bakal ana sawetara drama ing antarane saiki lan uncalan pungkasan tanggal 5 Oktober. Loro saka storylines ndhuwur yen Albert Pujols bisa mencet 700 homer kanggo karir, lan yen Harun Judge ndadekake kanggo 60 utawa luwih mangsa iki. Ing FanDuel, sampeyan bisa nang apa salah siji saka sluggers bakal tekan samubarang tonggak sejarah.

Hakim Homer
New York Yankees slugger Harun Judge (tengen), ngarep plate wasit David Rackley (tengah), lan Minnesota Twins catcher Gary Sanchez nonton minangka Judge ngetung 54th ngarep roto mangsa ing game ana ing Yankees Stadium. Hakim wis siyap kanggo hit 65 mangsa iki, lan FanDuel nawakake rintangan apa bakal mencet luwih saka 61,5 mangsa biasa iki, kang ends ing 5. Oktober. (Gambar: MLB/YouTube)

Ana wengi, FanDuel nawakake -110 rintangan apa Judge bakal liwat utawa ing 61,5 homer mangsa iki kanggo New York Yankees. Yen ngluwihi angka kasebut, dheweke bakal ngrusak rekor musim tunggal franchise, sing dicekel Roger Maris, sing tekan 61 taun 1961, uga mecah rekor Liga Amerika.

Sadurungé dina, dheweke nyetak gol kaping 54 ing musim iki kanthi menang 5-2 nglawan Minnesota Twins. Iki ndadekake Hakim cepet tekan 65 musim iki.

Pujols Underdog kanggo 700

Pujols lenggah ing 695 homers kanggo karir storied kang, pungkasan kang teka Minggu nalika mencet jeblugan match-menang ing 2-0 St. Louis Cardinals liwat saingan Chicago Cubs. Yen dheweke bisa ngalahake lima maneh, dheweke bakal melu salah sawijining klub baseball sing luwih eksklusif, gabung karo Barry Bonds, Hank Aaron, lan Babe Ruth ing 700 Home Run Club.

MVP NL kaping telu minangka pemain setengah wektu ing taun iki, sing lagi wae tampil ing 85 saka 135 game Cardinals musim iki. Nanging, wiwit All-Star Break, dheweke wis kenek .356 karo 10 homer ing 31 game. Nanging, kemungkinan luwih dawa kanggo Pujols amarga dheweke ngrampungake musim kaping 22 lan kemungkinan pungkasan ing liga gedhe.

Senadyan babagan panas anyar, FanDuel wis nyetel total homer karir Pujols kanggo pungkasan mangsa reguler ing 699.5. Rintangan ing ngisor -260, tegese sampeyan kudu nang $ 260 kanggo menang $ 100. Rintangan ing ndhuwur yaiku +205, tegese taruhan $ 100 bakal ngasilake $ 205.

Sawetara Balapan Divisi Menarik

Apike kita duwe dalane crita amarga ana sawetara drama ing balapan pennant menyang wulan pungkasan.

Saiki, mung ana rong divisi ing ngendi tim papan pisanan lan kaloro ana ing rong game saben liyane. Salah sawijining balapan yaiku Liga Nasional Timur, ing ngendi New York Mets mimpin pertandhingan ing Atlanta Braves, nanging loro tim kasebut uga meh mesthi bakal lolos ing playoff amarga duwe rekor paling apik nomer loro lan nomer telu ing liga kasebut. NL.

FanGraphs, situs web analytics baseball majeng, ngandika loro tim duwe 100% kasempatan kanggo kualifikasi kanggo playoffs, karo Mets nyekeli 69,6% kasempatan menang divisi lan 30,4% kasempatan kanggo nggawe kertu alam bébas. Kemungkinan Braves ngelawan.

Ing Caesars, Mets -250 favorit kanggo menang divisi, karo Braves, juara World Series taun kepungkur, ing +200 kanggo nyusul Mets, sing mimpin Atlanta dening game (85-50 kanggo 84-51) karo 27 game saben. .sisa. Sing kalebu babak telung game ing Atlanta 30 September-Oct. 2, nanging Mets duwe jadwal luwih gampang. Mung enem saka 27 game pungkasan ing New York wis nglawan tim kanthi rekor menang, dene Atlanta kudu main 13 game nglawan tim sing luwih apik tinimbang .500 ing 27 pungkasan.

AL Central Barnburner

Mangkono ninggalake Liga Amerika Tengah minangka balapan pennant sing sejatine baseball taun iki. Telung tim kasebut – Cleveland Guardians, Minnesota Twins, lan Chicago White Sox – kabeh ana ing rong pertandhingan saben liyane menyang sasi pungkasan. Amarga ora ana telung tim sing luwih apik tinimbang patang game ing ndhuwur 0.500, kemungkinan mung siji saka tim kasebut sing bakal nggawe postseason. Trio kasebut ngetutake Toronto Blue Jays kanthi paling ora 6,5 ​​game kanggo papan AL Wild Card kaping telu lan pungkasan.

Cleveland lan Chicago main ana wengi, nanging biyung (68-64) mimpin Minnesota (68-65) setengah game lan White Sox (67-67) loro.

Telu tim iki uga bakal nglawan siji-sijine kanggo makutha divisi uga. Cleveland lan Minnesota main kaping wolu ing wulan ngarep, kanthi Guardians dadi tuan rumah lima game kasebut. Minnesota lan Chicago main kaping enem, dene Cleveland lan Chicago isih duwe telung game.

DraftKings duwe Cleveland minangka favorit kanggo menang divisi, nawakake kemungkinan -125. Minnesota nomer loro ing +190, dene Chicago duwe kemungkinan +285.

Ing pungkasan minggu iki, kita bakal ndeleng kesempatan kanggo World Series.

#Hakim #Harun #Albert #Pujols #Nyedhiyakake #Drama #nalika #MLB #mlebu #Stretch #Run