Pengalaman Cocktail Bertema 'Alice in Wonderland' Njelajah Las Vegas

Gubernur Kansas Laura Kelly Panggonan pisanan Sports Bet resmi negara

Dikirim ing: 1 September 2022, 04:41.

Dianyari pungkasan ing: 1 September 2022, 08:09.

Gubernur Kansas Laura Kelly diselehake ing negara pisanan legal totoan olahraga ing noon pa Hollywood Casino ing Kansas City, Kansas. Kelly nang $ 15 sing Kansas City Chiefs bakal menang Super Bowl LVII ing 12. Februari 2023. (No. 15 iku nomer mburi Chiefs quarterback Patrick Mahomes.)

Gubernur Laura Kelly Kansas olahraga olahraga totoan
Gubernur Kansas Laura Kelly nyelehake taruhan olahraga legal pisanan ing negarane 1. September 2022. (Gambar: governor.kansas.gov)

“Ayo Lurah!” jare gubernur.

Nalika resmi Kansas olahraga totoan ora resmi dibukak nganti ana 8. September serves dina minangka “alus Bukak” kanggo papat negara-disponsori lan dilakokno casinos pribadi: Boot Hill Casino lan Resort, Ford County near Dodge City, Kansas Star Casino ing Mulvane, Hollywood Casino pa Kansas Speedway, Kansas City, Kansas, lan Kansas Crossing Casino lan Hotel ing Pittsburg.

Saben dina, aku krungu saka Kansan ing saindenging negara sing pengin nggawe taruhan sah babagan olahraga, “ujare gubernur. “Aku bungah amarga bisa cepet-cepet ngrampungake upaya bipartisan iki ing wektu kanggo musim bal-balan. Saiki, kasino, restoran, lan panggonan liyane bakal duwe cara liya kanggo narik kawigaten wong Kansan menyang panggonane – nggawe lapangan kerja lan nyurung pertumbuhan ekonomi. Lan aku gelem ngetutake.”

kasino suku isih digunakake kanggo kempal kontrak karo Kansas kanggo totoan olahraga. kasino iki bakal diijini kanggo miwiti sanalika padha siyap, miturut kantor gubernur.

Ing Kepala Warta Liyane Dina…

Dina iki, tim bal-balan Kansas City ngumumake BetMGM lan DraftKings minangka mitra taruhan olahraga resmi. Kesepakatan Kepala karo BetMGM minangka kesepakatan multi-taun. Sing bakal kalebu tandha ing GEHA Field ing Stadion Arrowhead lan konten pemasaran ing media sosial tim.

“Minangka pimpinan industri ing lapangan iki, kita seneng kanggo welcome BetMGM kanggo Chiefs Kingdom,”Said Kepala Presiden Mark Donovan ing release saka BetMGM. “Kita wis nandur modal wektu lan energi sing signifikan kanggo nyengkuyung undang-undang taruhan olahraga lan pengumuman dina iki bakal mbukak lawang kanggo para penggemar supaya bisa nambah pengalaman kanggo musim 2022 lan sabanjure.”

BetMGM Chief Revenue Officer, Matt Prevost, nambahake: “Kanthi sajarah sugih lan basis penggemar hasrat, Kansas City Kepala partner becik. Nalika kita miwiti platform taruhan olahraga ing Kansas, kita ngarepake nambah pengalaman dina game kanggo para penggemar Chiefs ing saindenging wilayah.

BetMGM wis partner karo Kansas Crossing Casino ing Pittsburg kanggo dadi Sportsbook resmi lan salah siji saka enem app seluler disetujoni dening regulator negara kanggo nampa totoan olahraga ing Kansas.

Legislatif Kansas disetujoni gambling olahraga spring iki. Nanging, gamblers kudu fisik saiki ing Kansas kanggo melu. Dadi taruhan ora bisa diselehake ing Arrowhead Stadium minangka dumunung ing Missouri.

#Gubernur #Kansas #Laura #Kelly #Panggonan #pisanan #Sports #Bet #resmi #negara