Catawba Two Kings

Grup Cardroom Mbusak Kutipan ‘Misleading’

Dikirim ing: 5 Agustus 2022, 10:04.

Dianyari pungkasan ing: 5 Agustus 2022, 10:04.

Panyengkuyung pamindhahan kanggo legalize totoan olahraga ing kasino suku California ngetung menang minggu iki sawise panitia politik sarujuk njabut kutipan saka anggota NAACP dangu saka bantahan marang langkah.

NAACP
Rick Callender, presiden Konferensi Negara California-Hawaii NAACP, rawuh ing acara Warisan Hall of Fame ing wulan kepungkur. minggu iki, organisasi, kang ndhukung amandemen legalizing totoan olahraga ing kasino suku California, ngatur kanggo grup nentang tumindak kanggo mbusak kutipan anggota NAACP saka statements kanggo kalebu ing pedoman Pamilih negara-ditanggepi. (Gambar: NAACP State Conference/Twitter California-Hawaii)

Konferensi Negara Bagian California-Hawaii NAACP ngajokake tuntutan hukum ing pengadilan Sacramento, Selasa sawise “Wajib Pajak marang Monopoli Kepentingan Khusus,” klompok sing didanai dening kasino kamar kartu sing dilisensi negara, kalebu kutipan saka Minnie Hadley-Hempstead ing pernyataan kasebut nglawan Proposisi 26. disetel kanggo katon ing Pandhuan Pamilih diterbitake negara ing inisiatif ing 8 November kertu suoro.

Hadley-Hempstead minangka mantan presiden Los Angeles bab grup hak-hak sipil, lan konferensi negara wis metu kanggo ndhukung Prop 26. Ing tuntutan hukum, NAACP disebut kutipan ngapusi.

Tinimbang duwe kaputusan hakim ing prakara, kelompok cardroom-digawe sarujuk panjalukan NAACP kang. Presiden Konferensi Negara Rick Callender ujar manawa ruangan kertu “nindakake perkara sing bener” kanthi ngilangi kutipan.

Sanajan dhukungan kuat NAACP California-Hawaii kanggo Prop 26, mungsuh nyoba ngapusi para pamilih supaya ora mikir, “ujare Callender. “Matur nuwun, para pamilih ora bakal diwenehi kutipan palsu lan mblusukake ing pandhuan pemilih resmi sing dikirim menyang saben pemilih.”

Cardrooms nentang Prop 26 amarga padha ngaku yen, yen disetujoni dening Pamilih, iku ateges bakal menehi operator casino suku monopoli ing game. Saliyane legalize totoan olahraga, Prop 26 uga bakal legalize game table adhedhasar dadu lan roulette ing kasino suku.

Kamar kertu uga nuduhake yen tumindak kalebu basa sing ngidini kasino suku utawa entitas liyane njupuk kamar kertu menyang pengadilan ngaku lagi melu kegiatan game ilegal. Iki pranata sing claims kamar kertu bisa meksa wong kanggo nutup, bisa ngurangi revenue kanggo kutha-kutha California lan asil ing ewu losses proyek.

Suku panyengkuyung game ngandika casino cardroom ora duwe sumelang ing bab anggere padha nindakake operasi sing sah.

Kelompok Kesejahteraan Kewan Nglawan Prop 26

Luwih akeh oposisi muncul ing dina Jumuah nglawan Prop 26, sanajan wektu iki ora ana hubungane karo kepentingan game suku.

“Wajib Pajak Terhadap Monopoli Kepentingan Khusus” ngetokake pernyataan kanthi kutipan saka wakil saka sawetara organisasi kesejahteraan kewan ing negara kasebut. Oposisi kasebut asale saka papat balapan sing dilisensi negara California sing uga bakal entuk buku olahraga eceran yen Prop 26 lulus.

industri racing California ngandika njupuk taruhan olahraga ing trek bakal bantuan nambah kanggo dompet kanggo racing. Panyengkuyung kesejahteraan kewan ujar manawa para penunggang jaran lan jaran kudu fokus kanggo nambah rekor safety olahraga kasebut.

Ing taun-taun pungkasan, trek California wis dadi sorotan. Saperangan pati dhuwur-profil wis kedaden ana ing taun anyar, kalebu Medina Spirit taun kepungkur ing Santa Anita Park.

“Prop 26 nyedhiyakake ‘ditembak ing lengen’ finansial kanggo balapan pribadi tanpa syarat utawa tanggung jawab kanggo nambah safety kewan,” ujare Jill Tucker, CEO saka Asosiasi Kesejahteraan Kewan California.

Loro Olahraga Betting Tindakan ing Voting

Prop 26 minangka salah siji saka rong ukuran totoan olahraga sing bakal katon ing voting California taun iki. Sing liyane yaiku Proposisi 27, sing bakal nggawe legal taruhan olahraga online ing saindenging negara. Gerakan kasebut didhukung dening pitung operator game nasional.

Klompok ing loro-lorone langkah kasebut wis ngasilake luwih saka $230 yuta kanggo ngirim pesen menyang pamilih. Pemilu isih luwih saka telung sasi, lan meh mesthi bakal ngilangi rekor kanggo mbuwang kampanye ing surat suara.

#Grup #Cardroom #Mbusak #Kutipan #Misleading