casino stocks

Genting bisa dadi pemain angel ing perang kanggo lisensi Macau

Dianyari: 19 September 2022, 10:52

Dianyari pungkasan ing: 19 September 2022, 10:52.

Ing dina wiwit Genting Malaysia cingak industri game dening mbukak aplikasi kanggo lisensi game Macau, kawicaksanan ana ing antarane Analysts iku perusahaan ora bakal bisa ngalahake incumbents diadegaké.

njaluk
Lobi ing Resorts World Genting ing Malaysia. Operator Genting katon apik ing Macau renderings. (Gambar: Wektu wis entek)

Ora sing unit konglomerat Genting Bhd. sepi bakal mlebu wengi. Perusahaan terus Macau efforts lan pengatur ana ditampa proposal, konfirmasi iku apik. Nalika iku adoh saka dijamin sing Genting bakal ngganti konsesi saiki, perusahaan bisa mlebu wilayah administratif khusus (SAR) dening menehi support financial kanggo saingan lara. Iku sentimen saka tim analis Bernstein sing dipimpin dening Vitaly Umansky lan Shirley Yang.

Kita pracaya Genting posisi dhewe minangka partner potensial utawa panuku saka operator ana yen concessionaire ngalami kangelan financial lan mbutuhake partner utawa bisa mbukak kanggo disualekno, karo persetujuan pemerintah, “wrote Analysts ing cathetan ana kanggo klien.

Sing duwe lisensi Macau saiki yaiku Galaxy Entertainment, Melco Resorts & Entertainment (NASDAQ: MLCO), MGM China, Sands China, SJM Holdings, lan Wynn Macau. Kabeh perusahaan kasebut nggawe tawaran kanggo nganyari lisensi Macau.

Ayo Spekulasi Kritis Diwiwiti

Ing syarat-syarat hukum game Macau kang dianyari, SAR bakal tetep ngarep kanggo enem nduwèni lisensi casino, nanging sing ora kudu njamin nganyari maneh kanggo perusahaan kasebut.

Ing tangan liyane, mung pitung operator – enem incumbents lan afiliasi Genting – diajukake aplikasi kanggo melu ing proses re-tender. Kanthi Genting lan sumber daya financial ageng, spekulasi kamungkinan kanggo nambah kanggo kang operator potensial bisa ndhukung perusahaan.

Ana wis sawetara Dhiskusi bisa Wynn Macau, nanging tiyang sepah perusahaan Wynn Resorts (NASDAQ: WYNN) bubar silihan pa unit Chinese $ 500 yuta. Nalika ana sawetara chatter ing media Macau sing Genting ngetik fray bisa dadi negatif kanggo Wynn, Bernstein ora sarujuk.

“Kita cenderung ora setuju lan bakal nuduhake SJM [Holdings Ltd] duwe masalah paling akeh, “ujare perusahaan riset.

Data nandheske yen saka enem konsesi, garis wektu kaslametané SJM paling cendhak adhedhasar tingkat pembakaran awis lan kabutuhan pendanaan saiki.

Genting China Ties

Bisa uga Genting bisa mlebu Macau karo hotel non-game, nanging isih kudu katon carane iku rock metu karo likuidasi Genting Hong Kong, kang ndarbeni Macau, amarga perusahaan induk nyuda saham ing perusahaan lara.

Nanging, konglomerat Malaysia duwe hubungan apik karo China, kalebu ngawasi pangembangan papan sing digunakake nalika Beijing dadi tuan rumah Olimpiade Musim Dingin 2022.

Kajaba iku, Genting soko sing panguwasa Macua pengin: Madegaken sukses ing operasi panggonan non-game, gained liwat portofolio sing godhongé amba saka atraksi non-casino ing Resorts World Genting lan Resorts World Sentosa ing Singapura.

#Genting #bisa #dadi #pemain #angel #ing #perang #kanggo #lisensi #Macau