casino stocks

Ganjaran Caesars minangka Klub Pemain Paling Top Kanggo Lima Taun berturut-turut

dikirim ing: September 10, 2022, 07:38h.

Dianyari pungkasan ing: 10 September 2022, 07:38.

Caesars Ganjaran saka Caesars Hiburan maneh njupuk ngarep penghargaan ndhuwur ing kategori “Best Player kang Club” ing USA dina iki 2022 iterasi saka Top 10 penghargaan.

Hadiah Caesar
Caesars Gift Card. Iki ditingkat klub pemain paling apik dening USA Today. (Gambar: Jurnal Bisnis California)

Editor ing 10Best.com, USA dina iki lelungan darmabakti lan unit luang, ranking Caesars Ganjaran minangka program kasetyan casino paling apik kanggo taun kalima saurutan.

Kanthi ganjaran Caesars, pemain bisa entuk lan ngijolake Credits ganjaran ing luwih saka 40 kasino lan resorts donya, kalebu Caesars Palace, Harrah, The Cromwell, The LINQ, Planet Hollywood lan Paris Las Vegas. Keuntungan kalebu diskon tetep ing hotel lan akses pra-sale kanggo acara sing dipilih, uga rega anggota ing sawetara restoran, “ujare. Amerika Serikat Dina iki.

Miturut nomer panggonan, Caesars operator casino paling gedhe ing AS. Nanging anggota saka platform kasetyan sawijining bisa entuk nilai liwat Caesars Sportsbook app lan ing hotel non-game.

Caesars Ganjaran tunjangan, tekan

Caesars Ganjaran wis liwat 65 yuta anggota, nggawe program kasetyan paling gedhe ing industri game.

“Anggota bisa entuk lan ngijolake kridit ing jaringan kanggo pengalaman sing paling dihargai. Anggota Caesars Rewards uga duwe akses menyang keuntungan eksklusif lan tarif anggota ing kabeh tujuan Caesars Rewards, acara mung undhangan, lan pengalaman sepisan ing seumur hidup amarga koleksi olahraga, hiburan, koki selebriti, lan kemitraan lelungan. perusahaan game basis Nevada ngandika ing statement.

Sejatine kabeh kasino komersial lan suku nawakake program kasetyan customer, nanging Caesars Ganjaran mréntahaké kanggo bettors amarga ombone gedhe saka tekan perusahaan. Ora mung iku operator paling gedhé kaloro ing Las Vegas Strip, nanging Caesars uga salah siji saka portofolio casino regional paling ekstensif. Sakabèhé, pelanggan bisa entuk Caesars Rewards TCTerms lan kridit undakan ing panggonan ing 17 negara.

“A ekosistem disambungake kebak game, Hospitality, hiburan, Nightlife, dining lan blanja, ana luwih saka 50 tujuan lan sawetara lengkap produk seluler kabeh disambung menyang jaringan Caesars Ganjaran,”Ing perusahaan ditambahake.

Lack Ngageti Las Vegas Presence ing 10Best.com Dhaftar

Nalika Las Vegas minangka Mekkah game AS, perwakilan sakabèhé kutha ing dhaptar klub pemain 10Best.com minuscule.

Njaba Caesars Ganjaran, mung platform kasetyan liyane karo cahya Sin City dhuwur ing dhaftar MGM Ganjaran saka MGM Resorts International. Seminole Wild Card, kang Hard Rock International casino program kasetyan, bisa digunakake ing Mirage Las Vegas minangka suku Seminole dianggo liwat disualekno saka ajang.

Seminole Wild Card iku salah siji saka papat suku casino program kasetyan ing dhaftar. paket hadiah casino komersial liyane ing dhaftar kalebu Live! Urip Casino & Hotel! Ganjaran Star lan Resorts Casino Program Card Hotel.

#Ganjaran #Caesars #minangka #Klub #Pemain #Paling #Top #Kanggo #Lima #Taun #berturutturut