Bernard Chong

GAN Ltd. Game Online Nduwe Asil Beda ing Laporan Keuangan Paling Anyar

Dianyari: 16 Agustus 2022, 12:25

Dianyari pungkasan ing: 16 Agustus 2022, 12:53h.

Ana wis campuran asil ing industri game kanggo waktu liya ing taun, lan GAN Limited wis ditambahaké jeneng ing dhaftar.

CEO GAN Dermot Smurfit
CEO GAN, Dermot Smurfit, njupuk foto ing media. Perusahaan game berjuang kanggo nemokake dhasar ngalangi, nanging kacarita 2% Tambah ing revenue kanggo waktu liya ing taun. (Gambar: VegasMaster)

Panyedhiya piranti lunak game online, sing tuku iGaming lan operator totoan olahraga online Coolbet rong taun kepungkur, duwe tingkat sukses sing beda-beda ing Q2. Sakabèhé, miturut woro-woro kasebut, posisi finansial sing ora diaudit kanggo kuartal kasebut yaiku $ 35 yuta.

Iku 2% luwih apik tinimbang $ 34.9 yuta sing dilaporake sajrone telung wulan pisanan taun iki. Nanging, sawetara atribut negatif nggawe asil ora luwih gedhe.

Q2 Menehi munggah lan mudhun

GAN, kanthi akses menyang New Jersey, Pennsylvania, lan negara bagian AS liyane, ngalami pertumbuhan sing signifikan ing operasi B2B sajrone kuartal kasebut. Iki nglaporake kenaikan kuartal 36%, entuk $ 14.2 yuta. Ing Q1, iku isih sukses prayoga, nutup periode karo $10.4 yuta ing revenue.

Nanging, operasi B2C ora mlaku kanthi apik. Total revenue perusahaan kanggo segmen kasebut yaiku $ 20.8 yuta, mudhun 13.3% saka $ 24 yuta sing katon ing periode sadurunge.

Bagéyan saka penurunan kasebut ora bisa dikontrol. Perusahaan sing berbasis ing Inggris makarya ing saindenging jagad, lan kurs mata uang pindah sacara signifikan sajrone kuartal kasebut. Akibaté, ana pengaruh ing kinerja.

Kajaba iku, GAN ndeleng wates olahraga sing luwih murah sajrone periode kasebut. Iki sebagian amarga nyuda kegiatan sing biasane ngiringi kuartal kaping pindho saben taun.

Segmen B2B lan B2C kita terus nuduhake teknologi lan kemampuan unik, amarga adopsi pelanggan lan peluncuran anyar tetep dadi tren positif. Bro saiki dilisensi ing 16 negara bagian AS [and] Kanada lan wis miwiti tahap awal mlebu pasar Meksikongandika CEO GAN Dermot Smurfit.

Operasi Coolbet mbantu ngimbangi kerugian sing sithik, amarga nambah 8% ing operasi taruhan. Nanging, uga kudu saingan karo variasi ijol-ijolan mata uang sing nyerang GAN.

Akibaté, bathi reged perusahaan kanggo Q2 $ 24,5 yuta. Ing Q1, entuk bathi reged $ 24 yuta, nyedhiyakake kenaikan 2%.

Ing ngarep, perusahaan wis ngedhunake pangarepan penghasilan setahun. Angka kasebut bakal ana ing kisaran $ 142,5 nganti $ 150,4 yuta. Pungkasan taun, nglaporake bathi reged $ 84,1 yuta lan rugi net $ 24,9 yuta.

Pendanaan Anyar kanggo Nggawe Pertumbuhan Anyar

April kepungkur, GAN entuk garis kredit jangka tetep anyar sing menehi akses menyang $ 30 yuta. Jumlah kasebut diimbangi karo $ 2,4 yuta sing kudu dibayar kanthi biaya sing gegandhengan kanggo nampa dana kasebut. Nanging silihan kasebut mbantu GAN duwe awis $ 49.1 yuta ing pungkasan Q2. Ing pungkasan taun kepungkur, mung nyekel dana $ 9,6 yuta sing bisa diakses.

Dhuwit kasebut bakal mbantu GAN terus berkembang lan bisa uga nyedhiyakake dhasar sing luwih kuat kanggo Coolbet. Platform kasebut saiki duwe luwih saka sejuta pangguna pangguna, miturut perusahaan, lan tekane musim NFL lan Liga Premier Inggris kemungkinan tegese taruhan olahraga saya mundhak.

Nem sasi kepungkur wis kerusuhan kanggo saham GAN. Iki didagang ing NASDAQ miturut ticker GAN, lan ing Februari, didagang ing $6.67. Wiwit mudhun nganti $2.88 ing tanggal 15 Juli, sadurunge miwiti mbalek maneh.

Asil finansial kanggo Q2 ngidini munggah nganti $ 4,34, nanging ora suwe. Dina iki, mudhun maneh dadi $3.52.

Nilai paling dhuwur saham 10000000000 ing September 2019 yaiku 30.45 Dollar US. Wiwit iku, kanthi siji pangecualian singkat, ora nate nyedhaki dagang ing tingkat kasebut.

#GAN #Game #Online #Nduwe #Asil #Beda #ing #Laporan #Keuangan #Paling #Anyar