Macau casinos gaming revenue GGR

Fontainebleau Las Vegas mbukak Konsep Shopping Retail Mewah

Dikirim ing: 18 Agustus 2022, 03:22.

Dianyari pungkasan ing: 17 Agustus 2022, 07:26h.

Fontainebleau Las Vegas dawa wis mbukak koridor blanja toko kemewahan mbesuk sing bakal nglengkapi resort casino nalika mbukak pungkasan taun sabanjuré.

Eceran blanja kasino Fontainebleau Las Vegas
Renders artis menehi tampilan pisanan ing toko eceran ing Fontainebleau Las Vegas. Resor casino diangkah pungkasan 2023 Opening ing Las Vegas Strip. (Gambar: Fontainebleau Las Vegas)

Pembangunan Fontainebleau, kang ndarbeni sajarah Fontainebleau Miami Beach, pisanan ngajokaken Fontainebleau ing Las Vegas Strip ing 2005. Resesi lan banjur pandemi, uga resort casino durung rampung diganti tangan kaping pirang-pirang, asil ing bangunan 67-crita. struktur biru durung rampung ing mburi lor Trail.

Nanging properti kaya Nevada Kidul saka Resesi Agung 2008 pungkasane wis rampung. Koch Real Estate Investments, anak perusahaan Koch Industries, entuk pangembangan kasebut ing Februari 2021 kanthi jumlah sing ora dingerteni. Konglomerat sing dikontrol dening miliarder Charles Koch ngajak Pembangunan Fontainebleau bali kanggo ngrampungake apa sing diwiwiti.

Pembangunan Fontainebleau, kontrol dening Jeffrey Soffer, dibantu Koch kanggo ngrampungake casino lan resort Las Vegas, lan mengko ngatur operasi. Soffer ngandika goal iku kanggo nggawe standar anyar saka kemewahan modern ing Strip sing ndadekke desain South Beach lan vibes kanggo ara-ara samun Nevada.

Spasi Eceran

Resor terpadu kaya Fontainebleau Las Vegas ora bakal lengkap tanpa blanja mewah. Pangembangan Fontainebleau ujar manawa properti Strip bakal nggawe “pengalaman lan budaya blanja eceran generasi sabanjure.”

Renders dirilis minggu iki nyedhiyani sak klebatan saka distrik blanja casino. Komplek ritel kira-kira 90.000 kaki persegi bakal nampilake ruang terbuka sing gedhe sing dihiasi jubin marmer lan kolom kanthi warna emas.

Kabeh aspek resor wis dianggep kanthi ati-ati kanthi desain lan unsur arsitektur sing apik, canggih lan elegan sing cocog karo DNA merek kita. ngandika Presiden Pembangunan Fontainebleau Brett Mufson. “Kanthi nggabungake macem-macem unsur program ing Fontainebleau Las Vegas, tinimbang misahake, jendela blanja lan papan reklame duwe makna anyar, amarga mitra ritel bakal entuk bisnis luwih akeh sacara organik nalika tetep para tamu nyambung karo pengalaman sakabèhé.”

Mufson ngandika sing ora kaya blanja ing akeh resorts Las Vegas Strip liyane, Area toko Fontainebleau bakal dumunung mung saka lantai casino property. Udakara 35 omah eceran bakal kasedhiya kanggo disewa.

Winter 2023 teka

Fontainebleau plans kanggo ngumumake vendor blanja eceran ing sasi teka. woro-woro, Resor pejabat ngandika, bakal bantuan mbangun momentum lan kasenengan ahead saka bukaan casino kang.

Ing properti Miami Beach sing apik, dhaptar vendor blanja eceran Fontainebleau kalebu Ida Harry, Bleau Signature, Aquamarine, Morris & Co., lan Lapis.

Pangembangan Fontainebleau terus Doel mbukak mangsa 2023. Resor bakal kalebu 3.700 kamar, luwih saka 550.000 kothak konvènsi, spa kemewahan, sawetara pengalaman blumbang lan koleksi restoran.

Fontainebleau bakal casino kaloro mbukak ing Strip wiwit The Cosmopolitan ing 2010. Resorts World mungkasi mangsa garing nalika dibukak ing sisih lor Strip ing Juni 2021.

#Fontainebleau #Las #Vegas #mbukak #Konsep #Shopping #Retail #Mewah