Choctaw Casino & Resort – Durant

Florida Hard Rock Casino Shop Spotted Shoplifting, Item Luxury bali

Dikirim ing: 31 Agustus 2022, 04:30.

Dianyari pungkasan ing: 31 Agustus 2022, 04:30.

Ibu tuwa lan putri tengah-umur didakwa ana ing rencana shoplifting ing toko sandhangan Lux ing Davie, Florida Hard Rock Hotel lan Casino , polisi ngandika. Dheweke diduga ngusapake sandhangan wanita dhuwur-dhuwur regane $6,442 ing wulan Juli.

Lisa Bailey ing foto cangkir
Lisa Bailey ing mug dijupuk, digambarke ndhuwur. Bebarengan karo ibuné, kang dinuga nyolong sandhangan wanita dhuwur-mburi saka toko ing casino Florida. (Gambar: Kantor Sheriff Kabupaten Broward)

Maryellen Bailey, 79, lan Lisa Bailey, 51, saka Miami Shores, Florida, padha didakwa karo nyolong gedhe, WTVJ, stasiun TV Miami, kacarita. Dheweke dibebasake saka Penjara Broward County minggu iki sawise ngirim obligasi $ 7,500, tambah laporan kasebut.

Maling gedhe ing Florida bisa nyebabake nganti limang taun penjara utawa denda $5,000, kajaba loro kasebut bisa tekan sawetara kesepakatan utawa percobaan karo jaksa penuntut.

Ing plot ngutil, wong loro kasebut gantian ngganggu para penjual ing toko mewah, ujare panguwasa. Pelaku liyane ngemot busana modis, rok mini lan tutup pantai ing tas tangan, tambah pejabat. Mung siji karyawan ing toko nalika maling.

Sadurunge ninggalake lokasi toko, salah sawijining tersangka tuku sawetara barang liyane saka toko kasebut, ujare polisi.

Nanging ing antarane barang sing dicolong yaiku gaun metalik Natalia Fedner Midas Racerback $ 5,995. Busana Natalia Fedner wis katon ing selebriti sing misuwur, kayata Sharon Stone, Jennifer Lopez lan Kim Kardashian, uga Beyonce.

Fedner asring nggunakake tekstil metalik lan rajutan ing wayah sore.

Tim ibu-putri uga diduga nyolong rong tutup pantai Dolcezza ireng, lan rok mini Dolcezza. Dolcezza minangka panyedhiya sandhangan lan aksesoris wanita kontemporer sing adhedhasar ing Amerika Utara.

Sawise petugas ngerti yen maling wis kedadeyan, polisi lokal dikontak. Detektif mriksa video ndjogo. Plat ing mobil Bailey katon lan dikenali.

Detektif nelpon dheweke lan wanita kasebut muncul ing markas polisi ing dina sabanjure.

Shoplifting Wiwit 2020

Wong loro kuwi nggawa barang-barang sing dicolong. Dheweke dipasrahake menyang polisi. Dheweke uga ngakoni nyolong barang sing larang regane.

Maryellen Bailey ing foto cangkir
Maryellen Bailey ing foto cangkir, digambar ing ndhuwur. Karo putriné, kang dinuga nyolong sandhangan kemewahan saka toko ing casino ing Florida. (Gambar: Kantor Sheriff Kabupaten Broward)

Salah sawijining wanita uga nulis surat njaluk ngapura marang manajemen toko Lux. Loro tersangka kasebut uga ngakoni polisi yen wiwit taun 2020 dheweke wis ngutil.

Dheweke durung nate kejiret ing tumindak kasebut, ujare marang petugas.

Ora jelas kenapa wong wadon loro mau milih ngutil.

Maling Mewah Mundhak

Nanging ing sasi lan taun pungkasan, pengecer mewah wis nglaporake manawa luwih akeh maling katon ing saindenging jagad, Laporan Robb, majalah gaya urip mewah, dicethakaké taun iki. Sawetara toko eceran sing kena maling yaiku ing Palm Beach, Florida, uga ing San Francisco.

Greg Smith, wakil presiden eksekutif lan co-pendiri Berkley Asset Protection, nerangake kanggo Laporan Robb“Dadi panriman saka nyolong – iku ora angkara kasar.”

Lan nyolong merek mewah bisa uga ora mbebayani amarga maling percaya merek mewah lan pengecer mewah bisa nahan nyolong, laporan kasebut ditambahake.

#Florida #Hard #Rock #Casino #Shop #Spotted #Shoplifting #Item #Luxury #bali