Iowa greyhounds

First Famous jinis Dealer Begalan saka Kabeh Casinos Nevada

Dikirim ing: 26 Agustus 2022, 03:02

Dianyari pungkasan ing: 26 Agustus 2022, 03:44.

Kanggo pisanan, individu sing ora duwe sejarah ngapusi ing gambling utawa keterlibatan ing kejahatan terorganisir kalebu ing “Black Book” sing misuwur saka regulator game Nevada.

Kendrick Wetherspoon
Persona non grata: Kendrick Laronte Weatherspoon pisanan non-casino con artis utawa karakter Mafia kanggo klebu ing Nevada kang “Black Book”. (Gambar: NGCB/Casino.org)

Buku iki dhaftar panjarwa wong sing tilar saka kabeh kasino ing negara – permanen. Siji-sijine cara kanggo ngilangi dhaptar iki yaiku mati.

Kajaba saka Kendrick Laronte Weatherspoon, a pimp kondhang karo sajarah pidana surem saka panganiaya marang wanita, highlights uneg-uneg panguwasa babagan prevalensi perdagangan seks ing kasino Las Vegas.

Prioritas kanggo Fed

Iku mbokmenawa ora ketepakan sing kaputusan Nevada Gaming Board Control kanggo blackout Weatherspoon ana rawuh dina sawise pengacara anyar negara, Jason Frierson, announced perdagangan seks bakal dadi prioritas kanggo pejabat penegak hukum federal lokal.

“Kita duwe konferensi lan konvensi. Kita duwe Super Bowl, “ujare Frierson ing konferensi pers Rebo. “Aku panginten bakal ana kesempatan kanggo nggawe cetha yen Nevada dudu panggonan sing aman kanggo penyelundup seks.”

Las Vegas minangka salah sawijining tujuan paling awon ing AS kanggo perdagangan seks, miturut pamrentah AS. Ana kira-kira 5,600 korban ing Nevada saben taun.

Casinos lemah subur kanggo pimps amarga iku panggonan sing akèh dhuwit ngganti tangan. Dheweke uga narik kawigaten para pelanggan sing gelem mbuwang dhuwit lan njupuk risiko lan biasane diikat menyang kompleks hotel.

Buku Ireng

Black Book digawe ing 1960 ing upaya kanggo gawe uwong yakin turis sing Las Vegas ora mbukak dening Mafia. Iku Doel individu karo “ajining diri kondhang utawa ala sing bakal mengaruhi kapercayan umum lan yakin sing industri game free saka pembangunan pidana utawa ngrusak.”

Ana, Jendral Michael Somps ngandika Weatherspoon ketemu kritéria iki kanggo Gawan ing dhaftar, uga kang Nevada kejahatan bebendhu.

Wiwit 2000, Weatherspoon ngadhepi 30 kasus ing Pengadilan Kehakiman Las Vegas. Tuduhan kasebut kalebu perdagangan narkoba, nyopir cacat, rampokan, baterei domestik, perdagangan seks wong diwasa, baterei kanthi strangulasi, serangan seksual, penculikan, lan nampa asil prostitusi. Dheweke wis kicked metu saka ing paling limang casinos Las Vegas kanggo aktivitas.

Ing pangrungon ana, Komisioner debat apa Weatherspoon kudu milih metu saka casino nalika ana liyane kaya wong. Nanging padha pungkasanipun mutusaké kanggo nggawe conto saka 44 taun amarga dheweke cetha nggunakake kasino Las Vegas minangka basis saka operasi.

Panel kontrol milih unanimously kanggo uncalan buku ing Weatherspoon.

Weatherspoon ora rawuh ing rapat Kamis. Nanging wiwit saiki, yen lumebu ing sembarang casino Nevada, iku pelanggaran serius lan ditahan otomatis.

Dhaptar iki pungkasan ditambahake ing 2018, nalika dering ngapusi ditemokake ing Bellagio.

#Famous #jinis #Dealer #Begalan #saka #Kabeh #Casinos #Nevada