casino stocks

Fanatik bisa njupuk taruhan olahraga ing taun iki, ujare pendiri Rubin

Dikirim ing: 30 Agustus 2022, 03:00.

Dianyari pungkasan ing: 29 Agustus 2022, 11:46.

Fanatik – wis suwe dikabarake bakal mlebu bisnis taruhan olahraga – bisa njupuk taruhan ing pungkasan taun iki.

fanatik
Pendhiri fanatik Michael Rubin (tengen) karo Philadelphia 76ers Michael Rubin. Dheweke ujar manawa perusahaan bisa njupuk taruhan olahraga ing taun iki. (Gambar: Ilustrasi olahraga)

Ing wawancara ing Volume karo Colin CowherdPendhiri fanatik Michael Rubin kanthi terang-terangan ujar manawa perusahaan kasebut bisa njupuk taruhan olahraga sadurunge pungkasan taun 2022. Apike, Volume punika podcast presented dening FanDuel, kang operator Sportsbook online paling gedhe ing AS lan saingan mbesuk kanggo Fanatics.

Dadi rumit banget. We rencana kanggo nang ing Sixers ing pungkasan taun iki, “ujare Rubin ing Interview. “Iku apik yen ora konflik. Nalika aku weruh sing nyekel Fanatics, iku langsung dadi kaputusan gampang. ”

Dheweke diarani warta Juni yen dheweke bakal ngilangi kapentingan ing Philadelphia 76ers NBA lan NHL’s New Jersey Devils, sing nyebabake spekulasi Fanatics dadi taruhan olahraga.

More pratandha saka Fanatics nyedhaki totoan olahraga

Komentar Rubin ing podcast Cowherds teka mung sawetara dina sawise udakara 60 postingan proyek muncul ing bagean taruhan lan game ing situs web karir Fanatics. Posisi kalebu penasehat komersial asosiasi, kepatuhan lan peran finansial, teknik, sumber daya manusia lan perdagangan, lan liya-liyane.

Sadurunge, Fanatics narik CEO Matt King saka FanDuel. COO Ari Borod sadurunge dadi peran ing The Action Network lan FanDuel. hiring, antarane liyane, nandheske Fanatics, kang mentas rego ing $ 27 milyar ing pasar pribadi, yakuwi kanggo dadi pemain utama ing ajang olahraga totoan.

Langkah kasebut minangka bagean saka sisih modal manungsa saka persamaan taruhan olahraga ing Fanatics. Paling taun, perusahaan ngajokake sawetara aplikasi paten karo US Patent lan Trademark Office (USPTO) kanggo casinos branded, app totoan seluler lan Sportsbooks.

“Fanatisme minangka kesempatan gedhe. Iki perusahaan sing aku bisa dadi perusahaan paling terkenal ing olahraga . Potensi perusahaan paling terkenal ing teknologi. Aku dikunci lan fokus ing laser, “ujare Rubin marang Cowherd.

Fanatik Njupuk Pandangan Tebih

Siji bab sing jelas: Fanatik njupuk tampilan jangka panjang babagan industri taruhan olahraga. Ing komentar kanggo Cowherd, ngandika Rubin kang views diatur totoan olahraga ing AS minangka “inning kapindho utawa katelu”, prédhiksi wutah kuwat minangka kegiatan dadi saya umum liwat dasawarsa sabanjuré.

Iku echoes pendekatan pragmatic ngedekke saka Fanatics wis dawa Applied kanggo totoan olahraga. Nalika perusahaan kasebut wis diikat karo macem-macem gosip babagan penggabungan lan akuisisi industri, perusahaan kasebut ora nggawe tawaran skala gedhe mung kanggo nambah pelanggan.

Ngomong babagan pelanggan, Fanatics teka ing meja taruhan olahraga kanthi database 100 yuta klien, dadi saingan sing kuat kanggo operator sing diadegake. Sawetara Analysts sadurunge wis speculated sing nalika Fanatics pungkasanipun uncalan kupluk menyang ring olahraga totoan, bisa meksa babak anyar marketing lan mbuwang promosi saka pemain diadegaké, duweni potensi jeopardizing untung ing proses.

#Fanatik #bisa #njupuk #taruhan #olahraga #ing #taun #iki #ujare #pendiri #Rubin