Justin Herbert Chargers injury rib quarterback

EuroBasket 2022 Betting Preview: Spanyol, Prancis Pertempuran ing Final

dikirim ing: September 17, 2022, 01:27h.

Dianyari pungkasan ing: 17 September 2022, 01:27h.

Pertandhingan juara disetel karo Prancis lan Spanyol ketemu ing final EuroBasket 2022 dina Minggu ing Mercedes-Benz Arena ing Berlin, Jerman. Prancis mlebu final EuroBasket minangka favorit -3,5 poin saka Spanyol, utawa -145 kemungkinan ing garis dhuwit kanggo menang judhul pisanan wiwit 2013.

Rudy Gobert EuroBasket 2022 Prancis Spanyol rintangan
Rudy Gobert, pusat wiwitan kanggo Prancis ing turnamen EuroBasket 2022, entuk rebound nyerang ing tahap grup. Prancis ketemu Spanyol ing pertandhingan juara kanggo kasempatan menang mung judhul EuroBasket kaloro. (Gambar: Reuters)

Prancis keselak Polandia ana ing jeblugan 41-poin 95-54 kanggo nutup panggonan ing game juara EuroBasket.

Spanyol entuk papan ing pertandhingan juara kanthi menang 96-91 nglawan Jerman. Spanyol ngupaya gelar EuroBasket kaping papat wiwit 2009. Dheweke mung kalah siji game ing taun iki, kanthi kalah karo Belgia ing babak grup.

Kejuaraan Bola Basket Euro 2022: Prancis lawan Spanyol

Panggonan: Mercedes-Benz Arena, Berlin, Jerman

Tip-off: 12:30 ET

TV/Streaming: ESPN+

Titik Panyebaran: Prancis -3

Total: 158 o/u

Moneyline: Prancis -145 / Spanyol +125

Juara bertahan Slovenia, sing dipimpin superstar NBA Luka Doncic, disingkirake ing perempat final. Polandia ngalahake Slovenia minangka underdog kaping pindho lan pertahanan sing kebak njaga Doncic mung 14 poin nalika kalah.

Rudy Gobert ndadékaké Prancis dadi 2 thriller ekstra-wektu

Prancis duwe wiwitan alon ing EuroBasket kanthi rekor 3-2 ing babak grup sanajan tim kasebut ditumpuk karo pemain NBA kayata Rudy Gobert (Minnesota Timberwolves), Evan Fournier (New York Knicks), Theo Maledon (Oklahoma City Thunder), lan Frank Ntilikina (Dallas Mavericks).

Prancis ngindhari penyisihan berturut-turut ing tahap kalah kanthi menang ekstra-wektu berturut-turut. Gobert ngetung 20 poin lan 17 rebound nalika menang maneh nglawan Turki. Prancis squeaked karo n87-86 ekstra-wektu menang kanggo maju menyang perempat final.

Italia meh bisa ngalahake Prancis ing perempat final, nanging Prancis mbutuhake sesi ekstra wektu liyane kanggo terus maju lan maju. Italia entek gas ing wektu tambahan lan kalah 93-85. Gobert nduwe double-dobel liyane kanthi 19 poin lan 14 rebound.

Prancis nembak 58% saka jarak 3 poin sajrone serangan 41 poin nglawan Polandia ing semifinal.

Mustapha Fall mimpin Prancis kanthi 23 poin lan 10 rebound. Guerschon Yabusele nambahake 22 poin lan nyelehake papat Treys.

Tujuane mesthi medali emas.” ujare Gobert. “Siji game maneh.”

Prancis mbukak turnamen kasebut minangka salah sawijining favorit gabungan nomer loro kanthi kemungkinan +450 ing mburi Serbia lan Slovenia.

Spanyol: Hernangomez Brothers Shine, Kontroversi Lorenzo Brown

Spanyol maju menyang babak grup kanthi rekor 4-1 amarga tembakan kuat saka Willy Hernangomez saka New Orleans Pelicans lan Juancho Hernangomez saka Toronto Raptors.

Ing babak pisanan babak kalah mati, Lithuania nguji Spanyol nanging sedulur Hernangomez gabungke 34 poin kanggo menang. Sedulur Hernangomez ora bisa diendhani nglawan Finlandia kanthi skor 42 saka 100 poin Spanyol nalika menang ing perempat final.

Spanyol bangkit maneh kanggo ngalahake Jerman ing semifinal amarga bledosan 12-0 ing babak kapindho. Hernangomez sedulur gabungan mung 30 TCTerms, nanging Lorenzo Brown ngangkat Spanyol kanggo kamenangan karo game-dhuwur 27 TCTerms.

Brown lair ing Amerika minangka sumber kontroversi. Brown main bal kuliah ing North Carolina State, sadurunge dirancang dening Minnesota Timberwolves ing NBA Draft 2013. Dheweke mumbul ing NBA sadurunge pindhah menyang luar negeri kanggo main ing China lan Turki. Dheweke main karo Maccabi ing Tel Aviv, Israel sadurunge gabung karo tim nasional Spanyol. Nalika point guard Ricky Rubio ngrusak ACL, Spanyol menehi kewarganegaraan supaya bisa ngganti Rubio.

Pertandhingan Panggonan Katelu: Jerman vs Polandia

Jerman lan Polandia bakal ngadhepi ing pertandhingan kanggo peringkat kaping telu sadurunge final juara.

Polandia main peran Cinderella ing tahap kalah ing EuroBasket lan entuk papan ing semifinal sadurunge disingkirake dening Prancis.

Maju menyang EuroBasket 2022, Polandia duwe kesempatan +5000 kanggo menang judhul lan malah ora kadhaptar ing 12 favorit. Poland +11,5 underdogs marang Jerman, lan sampeyan bali ing moneyline ing +600 rintangan.

Polandia dadi 3-2 ing babak grup, nanging dadi panas ing tahap kalah sanajan ora duwe pemain NBA siji ing daftar EuroBasket. Dheweke ngalahake Ukraina ing babak pisanan, sadurunge ngalahake Slovenia ing perempat final. Mateusz Ponitka nyelehake triple-dobel kanthi 26 poin, 16 rebound lan 10 assist nalika menang sing nggumunake.

Jerman mimpin kabeh tim ing skor sadurunge Spanyol ngilangi ing semifinal. Jerman duwe sawetara pemain NBA ing lineup wiwitan kalebu Franz Wagner (Orlando Magic), Dennis Schroder (Los Angeles Lakers), lan Daniel Theis (Indiana Pacers).

#EuroBasket #Betting #Preview #Spanyol #Prancis #Pertempuran #ing #Final