Bernard Chong

EPT Barcelona nyetel rekor, mundhakaken standar kanggo turnamen poker mangsa

Dikirim ing: 26 Agustus 2022, 07:38.

Dianyari pungkasan ing: 26 Agustus 2022, 07:38.

European Poker Tour (EPT) bubar mungkasi mandeg ing Barcelona, ​​​​Spanyol, lan asil ngluwihi kabeh pangarepan. Seri turnamen dadi sukses sing acara poker mangsa bakal angel kanggo tindakake.

EPT Barcelona
pemain poker baris munggah ing meja sak iki sasi EPT Barcelona. Seri turnamen kasebut sukses banget, narik akeh peserta. (Gambar: Sport.es)

PokerStars EPT Barcelona seri njupuk Panggonan saka 8-21 Agustus ing Casino Barcelona. Saiki PokerStars wis rampung crunching kabeh nomer, iku cetha kok mandeg penting kanggo demo.

Luwih saka 60 acara kalebu EPT lan Estrellas Poker Tour (ESPT) bebarengan ing Casino Barcelona. Saperangan cathetan anyar muncul minangka asil, karo pemain poker anyar nambahake jeneng ing dhaftar juara eksklusif.

Mundhakaken Standard ing Live poker

Acara PokerStars Live paling gedhe sing ana ing Minggu Million Live ing King’s Casino i Rozvadov, Republik Ceko. Iki disetel ing 2017, nalika acara kasebut nyathet 5.045 entri. Nanging, Acara Utama ESPT € 1,100 narik akeh 6,313 kanggo nggawe kolam renang hadiah luwih saka € 6 yuta (US $ 5,98 yuta).

Akibaté, 938 pemain kabeh nampa awis; jumlah paling cilik € 1.820 (US $ 1.813). Rick van Bruggen saka Walanda minangka pemenang sing luwih gedhe, nanging kanthong € 600.000 (US $ 598.080). Sing paling menang nganti saiki mung $20.000.

Inggris poker pro Jack Sinclair teka ing kaloro ing acara, njupuk ngarep € 377.120 (US $ 375.913). Sawetara dina sabanjure, dheweke rampung kaping 78 ing Acara Utama EPT € 5,300, nambah € 20,480 liyane (US $ 20,416). Wiwit wiwitan taun, dheweke wis ngunggahake luwih saka $ 500,000 ing aksi turnamen langsung, miturut Hendon Mob.

Acara Utama EPT lan Urusan Internasional

Acara Utama EPT minangka acara gedhe liyane. Iki narik kawigaten 2,294 entri – sawetara sing mlebu gratis liwat acara satelit – sing mbantu nggawe kolam renang hadiah € 11,125,900 (US $ 11,19 yuta).

Rekor EPT Main Event sadurungé kanggo partisipasi ana 1.988, disetel ing 2018. Kajaba iku, turnamen paling anyar uga nyuwil rekor paling akeh negara sing melu, narik pemain saka 78. Ing 2019, 75 negara diwakili.

Giuliano Bendinelli dadi juara EPT Main Event sawise ngalahake wong Prancis Jimmy Guerrero ing pertandhingan pungkasan. Nanging, ngadhepi pertandhingan kasebut, ora mungkin, amarga Bendinelli mung duwe siji wuta gedhe.

Nanging, dheweke bisa nyingkirake, entuk gaji € 1,49 yuta (US $ 1,48 yuta). Guerrero njupuk ngarep € 1,25 yuta (US $ 1,24 mayuta-yuta) kanggo efforts . Kajaba iku, finalis 328 kabeh njupuk dhuwit paling ora € 5,907 (US $ 5,890).

Francisco Benitez saka Uruguay mbantu nempatake negarane ing peta poker nalika EPT Barcelona. Dheweke menangake rong acara, turnamen € 10K Mystery Bounty lan € 25K High Roller. Kanggo loro, dheweke kanthong € 570.000 (US $ 568.461).

Mikita Badziakouski uga tampil apik. Sawise ilang hadiah utama ing EPT Monte Carlo Main Event awal taun iki, Belarusian poker pro dikirim EPT Barcelona € 100.000 Super High Roller. Iki minangka mbaleni prestasi sing padha wiwit taun 2018.

Ana uga reguler liyane sing ora mlebu ing Acara Utama. Lucas Silva Rocha saka Brasil nindakake kanthi apik, nyekel posisi 14. Nanging, Maria Lampropulos, Benjamin Pollak, Timothy Adams lan liya-liyane padha ora begja.

EPT Acara Mbangun Steam

Seri EPT taun iki sukses banget. COVID-19 meksa mandheg kanggo turnamen, nanging seri iki nuduhake pentinge.

Pisanan mandeg ing demo King kang Casino . Ing kana, Acara Utama narik kawigaten 1,190 lan menehi dhuwit luwih saka € 5,77 yuta (US $ 5,76 yuta). Salajengipun, EPT Monte Carlo mbuktekaken sukses ageng. Acara Utama nampilake 1,073 entri sing nyebarake luwih saka € 5,2 yuta (US $ 5,18 yuta).

Perhentian EPT sabanjure yaiku London. Hippodrome Casino bakal tuan rumah seri saka 18-28. Oktober, karo € 5.300 Main Event njupuk Panggonan 22-28. Oktober.

Acara EPT pungkasan kanggo 2022 bali menyang King’s Casino ing Rozvadov saka 7-18 Desember. Acara Utama € 5,300 dijadwalake tanggal 12-18 Desember.

#EPT #Barcelona #nyetel #rekor #mundhakaken #standar #kanggo #turnamen #poker #mangsa